Meni je plocica izvadjena pre mesec i po dana. Kod mene je bila malo specificna situacija (da ne smaram sad, duga prica), pa mi je izvadjena cim je dobro zarasla kost (posle neka 4 meseca). Meni je receno da se obicno vadi posle godinu dana.
Nemoj da te to plasi, stvarno je svaki slucaj za sebe i tebi je bitno ono sto su ti rekli na osnovu tvoje situacije. Gledaj to sa pozitivne strane, ne moras dvaput pod noz kao sto sam ja morala. Eto, recimo moj brat je isto lomio skocni zglob i neke srafove su mu ostavili i rekli da mu ih nece vaditi nikad.
I mene je boleo i kuk, i donji deo ledja, narocito dok sam morala dugo da budem u horizontali, ali cim sam krenula da mrdam i da idem na terapiju zamolila sam da mi pokazu vezbe i za te delove i mnogo mi je lakse. E sad, te vezbe stvarno neko mora da ti pokaze, tesko mogu da ti ovako objasnim jer je jako vazno da se rade pravilno.
Da sam na tvom mestu, ja bih se obratila lekaru opste prakse da mi da uput za fizijatra i onda te on lepo posalje na terapiju i bices k'o nova

To je sve sto bih ja mogla da ti preporucim. Znam da je tesko naci vremena za sve to ali mislim da ce ti to najbolje pomoci. Vec duze vreme hodas nepravilno i zanosis na levu stranu i to je navika koju moras svesno da iskorenis, i sa druge strane, da radis vezbe koje ce ti u tome pomoci. Pozdrav i ne daj se!