Ginekomastiju sam operisao kod doktora simica sa 18 god na institutu za majku i dete,tada sam bio i malo puniji,imao sam jako veliki komplex zbog uvecanih grudi,nisam isao na bazen,izbegavao devojke,drustvo,jeo sam mnogo tj. tako lecio valjda depresiju,a sve je krenulo sa 13-14 godina,a sada imam 21,i veliki sam borac,evo moje price,
kada sam operisao grudi,lepo je to izgledalo na pocetku,ali kako je vreme prolazilo koza mi se nekako opustila malo zbog moje debljine,bradavice su mi velike jer su se rasirile od te ginekomastije i sve je to ocajno izgledalo,onda sam poceo da treniram jako imao sam 114kg kad sam se operisao a sada imam 89kg,a visina mi je 192cm.
Veliki sam perfekcionista sada cu vam okaciti slike kako je izgledalo to pre operacije i kako mi izgledaju sad grudi za koje i dalje mislim da imam mali estetski problem koji se nadam da mi mozete pomoci da resim tj uputiti me negde,spreman sam i na dodatna pitanja da odgovaram za svaki vas slucaj,sto se tice treninga ishrane i ostalog kako bi to izgledalo sve mnogo bolje.
Moj problem su velicina tih bradavica za koje ja licno mislim da su mi velike i ruzno izgledaju i malo opustenog mesa oko njih,dok mi drugi pricaju kao ok su sad skroz imas veliku promenu itd,ali ipak ja zelim i to da resim.
Evo slika pa bih zeleo da cujem i vase utiske i probleme,svako dobro
PRE operacije sa ginekomastijom i sa 114kg
POSLE operacije i dugog treniranja 89kg
Nadam se da mogu bar nekako da pomognem,dam volju i olaksam malo zivot jer znam kakve su to muke,a i vi meni ako znate ovo sto me muci gore sto sam naveo,pozdrav