Nitari je napisao:
Moj problem je povezan sa seksualnom disfunkcijom. Zbog dugegodišnje ekstremne prekomerne težine, povučenosti kao i slabe inicijative sa moje strane nisam imao seksualne kontakte čak do tridesetih godina, samo platonske veze. Kada sam napokon dobio želju za istima ispostavilo da sam disfunkcionalan. I pored mnogobrojnih pokušaja tokom više meseci jednostavno ubrzo po početku kiotusa gubim erekciju. U većini slučajeva postoji zadovoljstvo penetracije ali se vremenom izgubi.
Problem je eskalirao time da sam u zadnja dva pokušaja povretio parnera udarcima u glavu koje nisam želeo (jednom prebacivši je preko sebe da zauzmemo udobniji položaj i ona je glavom udarila u ivicu fotelje a drugi put pri mom pokušaju premeštanja sam udario glavom u nos partnera). Ja nisam nasilna osoba ali smo oboje stava da je ovo možda moj nesvesni odbrambeni mehanizam da izbegnem dalja "poniženja moje muškosti".
Eto to je problem.
E pa da ti kažem odmah - nisi jedini u toj situaciji.
Bio si prestrog prema sebi tj davao si prevelike zahteve koje nisi ispunio.
Za početak skoncentriši se samo na pozitivne strane osobe do koje ti je stalo.
Dalje, porazgovaraj sa partnerkom koje joj poze odgovaraju jer je seks ujedno i sport i mala borba oko sopstvenog užitka. Dogovor pre čina čuda čini.
Da li ti je kao klincu savetovano da je seks ružna rabota?