Seksualni Psihoterapeut

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Bakili70
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2017 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Seksualni Psihoterapeut

Post od Bakili70 »

Kao sto naziv kaze treba mi predlog za nekog dobrog i iskusnog seksualnog psihoterapeuta. Jer imam probleme kada je seksualni zivot u pitanju jos od momenta masturbiranja pa sve do sada i 49 godina. Sada je pitanje zasto tako kasno i zasto tek sada ali psihicki polako pocinjem da popustam i nije ni malo naivno.
Kada bih ovde izneo sve moje problem i ono sto smatram da sam "prosao" kada je seksualni zivot u pitanju ne biste mi verovali i mislili bi ste da lazem i foliram ali je to ziva istina. I stvarno mi treba pomoc strucne osobe.
Imao sam preporuku za neku doktorku ali sam zaboravio njeno ime kao naziv privatne ambulante u mislim Cvijicevoj ulici u Beogradu.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Seksualni Psihoterapeut

Post od Dejanbg »

Najverovatnije ovo

http://www.polimedic.org/

Tu radi i dr Rakić, jedan od naših seksologa, a ima i ta neka dr. A i u Cvijićevoj su.

Inače podržavam stručnu pomoć za problem, nikad nije kasno.

I da, do tada slobodno piši ovde sve što želiš, iskoristi blaženu anonimnost interneta
Bakili70
Stalni član
Stalni  član

Post od Bakili70 »

Kada bih napisao ono sto me muci i sto sam doziveo (ili nisam) kada je sex u pitanju kao i moji odnosi prema zenskoj populaciji mislili bi da lazem. Da sam lud i da vas za****vam. I sto je najgore ne biste mi verovali jer bi mislili da tako nesto ne postoji. E pa postoji i to kod mene.
Samo cu jedno da napisem da nisam sex imao sad' ce u Julu 12 godina.A imam 49 godina. Toliko, dalje necu.
Bakili70
Stalni član
Stalni  član

Post od Bakili70 »

Izgleda da je ta klinika. Samo cu proveriti za doktorku.

Dejane hvala ti.
Bakili70
Stalni član
Stalni  član

Post od Bakili70 »

Mislio sam na tu Milicu Ristic. Vidim ona je psihoterapeut. Ima li neko iskustva sa ovom klinikom i doktorima u njoj? Pre svega na dr Rakic i tu doktorku.
Odgovori