Zashto svaka tema koja se pokrene u ovom podforumu postaje kandidat za zakljuchavanje?
Postaje zaista besmisleno...Sve ste razumne odrasle zene, osobe koje ne treba svoje slobodno vreme da troshe na ovakve sitne prepirke i prepucavanja.
Svako od nas ima svoj emishljenje, iskustvo, versk, politichka obedjenja, razlichito obrazovanje, zelje, mogucnosti, potrebe, razlichit broj dece, razlichite filozofije zivota, razlichite nachine vaspitavanja deca koja su uslovljena svim ovim shto sam napisala...I zashto je onda trshko prihvatiti nechije mishljenje i pokushati ga razumeti?
To se zove komunikacija, osnova normalne komunikacije je prihvatanje tudjeg razmishljanja i nachina prichanja kao njegovo, a ne videti u nechijim rechima zelju da vas: UVREDI, VASPITAVA, PREVASPITAVA, GRDI, KUDI, KARA, UBIJA U POJAM, UCHI PAMETI, SOLI PAMET, CHINI BUDALOM I GLUPOM OSOBOM.
Mesto gde imate priliku da potrazite savet, pomoc, konsultaciju, konkretan odgovor se pretvara u chat sobe za prepucavanje oko nekih tak onebitnih stvari i ceo forum pochinje da gubi smisao.
Kao neko ko ovaj forum smatra veoma kvalitetnim i zeli da pomogne uvek i svakome koliko je u mojoj moci, molim sve MAJKE da se ne obaziru i ne drecaju na tudje rechi, sve shto se ovde napishe napishe se iz najbolje namere, ako se osetite prozvanim ili uvredjenim uvek mozete poslati email adminu sajta, moderatorima pa ce se to reshiti. Ako se osetite lichno prozvani sa tom osobom se prepirite na neki drugi nachin.
Nikome nemate potrebe da se pravdate zahsto neshto chinite ili ne, to se zove sloboda!
Da li cete detetu dati da jede smoki chokolade lizalice ili necete je samo vash izbor i nikada nikoga ne mozete nagovoriti da to ne radi svom detetu!
Nije ovo ordinacija za naredjivanje i vredjanje.
Ovo je javni servis, internet forum koji uz pomoc struchnih saradnika i korisnika foruma koji imaju zelju da podele sa nama svoja iskustva, zele da pomognu nekome ko je izgubljen u nekom problemchicu, problemu, zabludi...
Zaista mi je krivo shto se svaka tema u pedijatriji isto zavrshi!
Toliko od mene!
Zbogom! Bar shto se ove teme tiche!