AGabriel je napisao:
ana: reduktil koriste-PACIJENTI koji imaju nezdravu gojaznost-index telesne mase najmanje 30kg/m² i kod prekomerne težine, gde postoji faktor rizika, kao što je pojava šećerne bolesti i/ili visok nivo masnoća u krvi i gde je indeks telesne mase (BMI) najmanje 27kg/m². BMI: telesna masa u kg/visina na kvadrat u metrima (kg/m²). preporuku dobijaš od lekara specijaliste, posle kontrole krvi, e sad, što mi ovde sve dobijamo za novac i bez ičije odgovornosti, to je već neka druga tema.
kaća: pozdrav!
lepotica2: popila sam 14 kapsula od 10mg, ni gram nije otišao sa mene, popiću sve, ali vidim da je to-TO. energije imam samo kad se dobro naspavam i kad nema stresa. ni više ni manje nego pre. inače sibutramin spada u nedozvoljena doping sredstva kod sportista. a sto se tiče saveta da uz neku hemiju pojačam telesne aktivnosti i smanjim ugljene hidrate, pa onda mi i ne trebaju skupa sredstva da bih oslabila.
natalija: 10mg košta 40€ ± 2€.
ZAKLJUČAK: moje iskustvo nameće konstataciju: bačen novac.
slazem se sa tobom, em bacen novac em sam koristila sredstvo koje mi je donekle poremetilo metabolizam...
upravo to hocu da kazem ljudima da sam pogresila jer sa vezbama i reduktivnom ishranom i ne treba da pijemo reductil.