SIBUTRAMIN

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
taca_011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 9:36 pm

Post od taca_011 »

pozz svima....nisam imala net par dana... :roll: kako napredujete? kaca20 da li si ti bila na dijeti ili? kako si tako brzo izgubila 7kg? ja znam samo neke da nisu nista jeli i da su izgubili 9kg....pa me zanima,hocu i ja malo da ubrzam frka mi je zbog mora heheh :P a sto se tice doktora.. :roll: nisam ni ja isla,sad mi je lakse bar nas je 2 :P
pozzzz
Korisnikov avatar
kaca20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kaca20 »

taca_011 napisao:pozz svima....nisam imala net par dana... :roll: kako napredujete? kaca20 da li si ti bila na dijeti ili? kako si tako brzo izgubila 7kg? ja znam samo neke da nisu nista jeli i da su izgubili 9kg....pa me zanima,hocu i ja malo da ubrzam frka mi je zbog mora heheh :P a sto se tice doktora.. :roll: nisam ni ja isla,sad mi je lakse bar nas je 2 :P
pozzzz
cao taca_011 pa kod mene super napreduje ali nekad drzim dijetu nekad ne kako kad al opet gledamm sta jedem :) i u manjim kolicinama nekad umem da nejedem nista haha tako da mozes ti jesti tj moras nemozes da nejedes propasce ti zeludac ja vec osecam mucninu moztda sam ga i sjebala vec al nedam se ja :) a od kolko pije mg 10 ili 15? ja pijem ove jace taako da mi pomaze ...toliko od mene pozz svima i samo napred ... :) :wink:
taca_011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 9:36 pm

Post od taca_011 »

caoo.....da li mozes da mi pustis tu dijetu na pp koju si koristila? ja pijem od 10mg i ovo mi je polovina 2 kutije a samo sam skinula 4kg :roll: pozz
andrijanaac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 3:06 pm

Post od andrijanaac »

Ćao svima koji ste na Reductil-u.
Želim da čujem i one koje su završile sa terapijom (ako je moguće) kako se sada osećaju, da li se kg vraćaju ili su povele računa o ishrani i nakon završetka terapije.
Naime ja sam prošle godine koristila Reductil ( za dva meseca 13 kg manje) i sada reših da ponovo krenem da ga pijem.Krenuću kao i prošli put sa 10 mg, a zatim nastaviti sa 15 mg. Što se tiče "vraćanja" kilaže mogu se pohvaliti da sam dobila svega 3 kg.
Pozdrav
mostarka xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 02, 2009 11:45 pm

Post od mostarka xx »

cao narode! pijem reduktil 2 dana i nista se ne desava. cak mi se cini da imam pojacan apetit (ili sam umislila...). malo mi je cudno pa da cujem vasa iskustva. hvala!
andjelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 12:58 pm

Post od andjelica »

Posle 20 dana - 4 kg manje. Super, ne treba očekivati čudo, pogotovo kod mene koja sam kg nabacila zbog hormonskog debalansa. Meni svakako odgovara ovaj period,jer bih mogla "da živim" na voću i povrću. Ali, imam spušten želudac i čit na dvanaestopalačnom pa moram jesti i nešto "jače". Uglavnom, apetit mi se drastično smanjio, a na slatko, mada ga baš i ne volim, i ne pomislim. Pijem R. od 15 mg, nisam uočila neko pravilo kako treba dozirati. Možda sada nastavim sa 10 mg, ne znam. Cena je ista.
mostarka xx
Novi član
Novi član

Post od mostarka xx »

andjelica, nakon koliko dana ti je poceo djelovati? meni danas 4. dan i nista, ali bukvalno nista!!! nisam valjda ja takav baksuz da na mene ne djeluje... :(
andjelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 12:58 pm

Post od andjelica »

Takoreći odmah. Definitivno nemam nikakvu želju za bilo čim slatkim. Osećam veću potrebu da uzimam tečnost. Jagode su mi trenutno glavno jelo, mada je tako meni oduvek, ali kilogrami su se "lepili". Ja, zaista, nisam očekivala čudo, pogotovo što hormoni izobliče ženu, pa puno vremena i truda treba da se stanje nekako dovede koliko-toliko u red.
soinlove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 11:54 am

Post od soinlove »

Ja sam od danas na reductilu. Nakon druge trudnoce imala sam 126 kilograma. Za dve i po godine sam dijetom i vezbama dosla na 82 kg. Vezbam tri puta nedeljno kardio i tri puta nedeljno idem na pilates. Unosim oko 1200-1300 kcal dnevno i mislim da mi se organizam navikao i na toliko kalorija i na vezbe i od danas sam na reductilu, da probam da se pomerim sa mrtve tacke.
mostarka xx
Novi član
Novi član

Post od mostarka xx »

soinlove, na koliko si mg? ja sam jucer skroz slabo jela pa se tjesim da je mozda konacno poceo djelovati sedmi dan...
Korisnikov avatar
nena1958
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 4:05 pm
Kontakt:

Post od nena1958 »

Citam, uglavnom pozitivna iskustva. Upravo sam se registrovala, pa me zanima koliko je ovaj lek rizican za osobe sa blago povisenim krvnim pritiskom, kakva su vasa iskustva?
Dok ima volje, ima i nacina.
Korisnikov avatar
nena1958
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 4:05 pm
Kontakt:

Post od nena1958 »

Ne verujem da je na listi da bi se dobio na recept, ali treba konsultovati lekara.
Samo naci onog koji se razume...
Dok ima volje, ima i nacina.
mostarka xx
Novi član
Novi član

Post od mostarka xx »

ne znam koliko je rizican, ali znam da podize tlak.
cicica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 12:08 pm

Post od cicica »

Da li neko ima info da li reducyil sme da se koristi uz kontraceptivne pilule?
Pitala sam u vise navrata do sada, ali mi niko nije odgovorio.
Hvala u napred.
soinlove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 11:54 am

Post od soinlove »

Za mostarku odgovor sa kasnjenjem. Nisam bila na netu. Meni je doktorka u domu zdravlja rekla da pocnem sa 10 mg mesec dana, da nakon toga pravim nedelju dana pauze, pa ponovo sa 10 mg, dok ne osetim da ne napredujem. Rekla je da ako odmah krenem sa 15 mg da mogu da imam problem, ne samo jacih nuspojava, vec da ce onda organizam da se navikne na 15 mg, pa necu moci da pojacam dozu kasnije. Ja sam danas prvi dan, imam utisak da deluje, uopste nisam gladna, jedva sam pojela i ono sto po dijeti moram da pojedem, stalno sam zedna, mislim da sam popila tri litre vode. Videcu. Danas je prvi dan. Javicu kako ide.
Odgovori