SIBUTRAMIN
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ja sam trut, ne mogu mnogo da se mrdam, posao mi je takav da nema puno ni levo, ni desno. Prvi put danas ne osećam onu bolesnu glad, nisam prekinula, pijem i dalje. Nemam više nikakvih neželjenih dejstava, super sam raspoložena već danima, malo mi je san isprekidan. Ni gram nije sa mene spao, a ako tako ostane, posle ovoga ozbiljno ću početi da se bavim fizičkim aktivnostima. Samo da me ne strefi neki srčko, nisam ni mlada više...45ta...uf. Kaća20 hvala na podršci, ostali su, izgleda, smršali dovoljno, pa neće da se druže sa nama debeljucama .

- kaca20
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 5:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ma nista sestro samo kreci se jer od ovih tableta izaziva da se znojis a drugacije salo se nemoze dopiti nego tako i piti sto vise vode jer voda spira salo al zato ides cesce u WC haha nem da nemoozess

al prvih dana htela sam crknuti em sto sam navikla da jedem

DE TURI MI GA ovaj TURI ME hahahah [email protected]

Pozdrav svima! vidim da ima dosta Vas koji su pili,piju ove tablete pa me zanima jer vidim da ima razlicitih misljenja da li se preporucuju samo bas puno gojaznim osobama ili ih mogu svi piti ? ja imam 57kg a visina 162 i volela bih da izgubim 4,5 kg da li ima svrhe piti i da li se kg vracaju posle prestanka uzimanja tableta ? iz nekih postova vidim da se glad smanjila nekima do granice da bas nista ne jedu - ali znaci ako se to desi ipak se mora da kazem na silu nesto jesti da se ne bi napravile komplikacije ?
- kaca20
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 5:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pozz ana posto niko odgovara evo ja cu ..hehe
pa mogu ih piti svi koji zele smrsati hehe
4,5kg nije mnogo a mi svi moramo vise jbg meni se nisu vratili jel pazim sta jedem inace glad se smanjiva meni se nikako nejede cak pijem jacu dozu tableta od 15 mg tako da cisto radi reda uzmem nesto malo u usta
ipak moras od necega ziveti jbg
toliko od mene pozzzz 
pa mogu ih piti svi koji zele smrsati hehe
4,5kg nije mnogo a mi svi moramo vise jbg meni se nisu vratili jel pazim sta jedem inace glad se smanjiva meni se nikako nejede cak pijem jacu dozu tableta od 15 mg tako da cisto radi reda uzmem nesto malo u usta
ipak moras od necega ziveti jbg

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 11:57 pm
ana: reduktil koriste-PACIJENTI koji imaju nezdravu gojaznost-index telesne mase najmanje 30kg/m² i kod prekomerne težine, gde postoji faktor rizika, kao što je pojava šećerne bolesti i/ili visok nivo masnoća u krvi i gde je indeks telesne mase (BMI) najmanje 27kg/m². BMI: telesna masa u kg/visina na kvadrat u metrima (kg/m²). preporuku dobijaš od lekara specijaliste, posle kontrole krvi, e sad, što mi ovde sve dobijamo za novac i bez ičije odgovornosti, to je već neka druga tema.
kaća: pozdrav!
lepotica2: popila sam 14 kapsula od 10mg, ni gram nije otišao sa mene, popiću sve, ali vidim da je to-TO. energije imam samo kad se dobro naspavam i kad nema stresa. ni više ni manje nego pre. inače sibutramin spada u nedozvoljena doping sredstva kod sportista. a sto se tiče saveta da uz neku hemiju pojačam telesne aktivnosti i smanjim ugljene hidrate, pa onda mi i ne trebaju skupa sredstva da bih oslabila.
natalija: 10mg košta 40€ ± 2€.
ZAKLJUČAK: moje iskustvo nameće konstataciju: bačen novac.
lepotica2: popila sam 14 kapsula od 10mg, ni gram nije otišao sa mene, popiću sve, ali vidim da je to-TO. energije imam samo kad se dobro naspavam i kad nema stresa. ni više ni manje nego pre. inače sibutramin spada u nedozvoljena doping sredstva kod sportista. a sto se tiče saveta da uz neku hemiju pojačam telesne aktivnosti i smanjim ugljene hidrate, pa onda mi i ne trebaju skupa sredstva da bih oslabila.
slazem se sa tobom, em bacen novac em sam koristila sredstvo koje mi je donekle poremetilo metabolizam...AGabriel napisao:ana: reduktil koriste-PACIJENTI koji imaju nezdravu gojaznost-index telesne mase najmanje 30kg/m² i kod prekomerne težine, gde postoji faktor rizika, kao što je pojava šećerne bolesti i/ili visok nivo masnoća u krvi i gde je indeks telesne mase (BMI) najmanje 27kg/m². BMI: telesna masa u kg/visina na kvadrat u metrima (kg/m²). preporuku dobijaš od lekara specijaliste, posle kontrole krvi, e sad, što mi ovde sve dobijamo za novac i bez ičije odgovornosti, to je već neka druga tema.
upravo to hocu da kazem ljudima da sam pogresila jer sa vezbama i reduktivnom ishranom i ne treba da pijemo reductil.
ja sam kupila u takovskoj 7 http://www.apotekapharmanova.rs/index.php?page=homenatalijadjusic napisao:koliko ste platile reduktil i gde ste ga nasle?
kaca hvala na odgovoru , lepotica 20 kazes da ti se vratila 2 kg koji si izgubila ? koliko si kg imala i koliko si ih pila dugo ? ja se toga plasim da se ne vrate kg , a cula sam da je valjda lakse onima koji gube po 10 i vise kg da to skinu nego skinuti 2,3 kg
sada sam videla da si lepotice20 pisala da to nije to ... da je bacen novac
sada sam videla da si lepotice20 pisala da to nije to ... da je bacen novac
lepotice2, film je bolestan, mislim da svaka od nas, pre no što posegne za kojekakvim percima za let, treba da ga pogleda. priznajem, nemam neki apetit, ali daleko od toga da ne jedem ili mršavim. možda bi bolje bilo da prodam ostatak pilulica-lilulica. e, ja sam se baš razočarala...kaća20, kako ti napreduješ?