SIBUTRAMIN

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dzimbolina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 7:52 pm

Post od dzimbolina »

Lepotice, jesi li nastavila uobicajeno da se hranis ili si uvela neki rezim ishrane?
lepotica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 11:42 am

Post od lepotica2 »

nisam draga...a jel treba :)
a ti?
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

tek juce (7 dan) i danas (8 dan) osecam da nemam potrebu za hranom..
dzimbolina
Novi član
Novi član

Post od dzimbolina »

Lepotice mislim da bi trebalo,ja unosim oko 1 400 cal dnevno,ne jedem masno,samo kuvano,dinstano na vodi i peceno,slatko nista,cak ni med vec samo voce!!!!Imam 5 obroka,bitno je da jedem u isto vreme!!!!
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

i ja jedem iskljucivo voce i ako je kriza med kasiku dve (malu )...
obavezno doruckujem ili voce ili kiflu i jogurt a ostale obroke ne planiram jer nemam mogucnosti...
Smrsala sam 2kg za pola kutije, tj za 14 dana...
Mislila sam da ce ici brze ali mozda tako treba....
Hrana mi se ne trazi, a znak da sam gladan nemam iz mozga nego iz zeluca u smislu da osetim da mi se zeludac lepi za kicmu...
Osecam se dobro, imam snage...nisam utucena...imam entuzijazam ...
nemam mucnine niti bilo kakve kontraindikacije na lek...hvala bogu
Jedino sto ide jako sporo...
Ako sam smrsala 2 kg za 14 onda to znaci da cu za mesec dana 4kg ...Uh ima dosta sala za skidanje... :( imala sam 80kg a visoka sam 177...imam visak 10kg... Stvar je sto se meni to ne vidi toliko ...ali mi smeta jako jer sam postala troma i spora i bez snage...
videcemo dalje :)
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

dzambolina posalji mi tvoj jelovnik ...ja nista ne jedem tj jedem obavezno dorucak i u toku dana nesto malo kad stignem ...a samo dva kg sam oslabila ....danas mi je 14 dan kako pijem reductil ...
dzimbolina
Novi član
Novi član

Post od dzimbolina »

Posalji mi tvoj mail u privatnoj poruci!!!!Ja sam se danas merila,vec je proslo 4 nedelje,a ovo je 5!!!!!!Smrsala sam 7 KG ,sada imam 71kg,prosto ne mogu da verujem,sve mi se cini da mi vaga nije tacna,super se osecam,najvise sam skinula u predelu donjeg stomaka i bokovima,butine slabo ali mislim da ce biti bolje vremenom!!!!!
Nisam gladna i imam dosta energije,cak mi je i koncentracija bolja nego na pocetku dijete!!!!!
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

poslalal sam ti mail..
sta je onda samnom ...dve nedelje pijem i dva kilograma ...veruj mi da kiflu ili hled jedem samo ujutru a jedino sto jedem je voce voda i eventualno bele semenke...mozda to ne treba :(
Boze sta cu da radim !!
kiss :)
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Dva kilograma za dve nedelje je odlican rezultat, samo sa takvom ishranom plasim se da nisi izgubila salo, nego misice! Sa tako ekstremno niskokaloricnom dijetom usporices metabolizam i kada pocnes normalno da se hranis kilogrami ce to se vratiti i to sa kamatom. Jedi bar 4-5 obroka dnevno od ukupno onoliko kalorija koliko ti organizam trosi u stanju mirovanja (BMR), sto mozes izracunati na ovom sajtu:

http://www.*/modules/bmi_bmr_kalkulator/

I naravno, obavezna je fizicka aktivnost, ona ubrzava metabolizam, kao i cesti obroci.
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

izracunala sam, oko 1690kalorija...onda cu sad da nadjem negde koliko namirnice imaju kalorija i da od sutra pocnem da primenjum plan obroka, podelicu na pet manjih celina...uh sad mi je krivo sto mi se mozda metabolizam usporio za ovih 15 dana jer nisam nista fakticki jela!
Korisnikov avatar
kaca20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pozdrav svima

Post od kaca20 »

Ljudi jel pomaze reductil od 15 mg??
Iksreno imam visak kilograma i probala bi da vidim kako to deluje trebala bi skinuti jedno 25 kg razne dijete sam probala i nepomaze :( najsrecnija bi bila kad bi mi to pomoglo da se resim tih visak kilograma)
ajd pisite hvala unapred..... :)
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

draga kaca20 mislim da nema nista bez redukovane (kalorijski) dijete, ishrane na par sati (dorucak, uzina, rucak, uzina, vecera) i fizickih vezbi...
ja pijem reductil ali ne vredi samo sam dzabe dala novac jer mislim da bez svega navedenog nema boljitka.
Korisnikov avatar
kaca20
Novi član
Novi član

Post od kaca20 »

lepotica2 pa zavisi sve nekome pomogne nekome ne ja znam jednu moju drugaricu imala je 123 kg za sedam meseci je smrsala 40 kg i dosla do 83 kg danas mi bas poslala slike na email od pre i posle ja nisam mogla verovati tako da cu sutra ici u apoteku i kupiti pa cu probati kako reaguje hvala tebi na odgovoru lepotica2 8) :) :wink:
lepotica2
Novi član
Novi član

Post od lepotica2 »

nisi me shvatila, ima efekta od reductila u smislu da ti se ne trazi ni malo hrana kao da nemas potrebu tj kao da nisi gladna, ali ja se plasim da to nije dobro i da se posle zavrsetka tretmana kilogrami vracaju ako se ne preduzme kalorijski balansirana ishrana koju bi dodelio nutriconista za svakog pojedinacno od nas...
Ja sam pocela malo ujutru da radim gimnastiku i da jedem vise voca tj presne hrane...najveci problem je ishrana na poslu...bar meni...
pekare i slicno nisu zdrave ni za organizam a da ne pricam za ljude sklone gojenju...moj bmi je 25 sto je na granici, ali mi se preporucuje da na svoju visinu 178 imam 69 kg a ne 79...tako da cu poraditi na tome :)
Korisnikov avatar
kaca20
Novi član
Novi član

Post od kaca20 »

lepotica2 pa znam razumem ja tebe al ja cu probati pa ako crknem neka crknem :D isto mi se hvata i ovako cu crknuti od sala bolje da gladujem :D kad sam sve probala pa probacu i to :) i ako neskinem tj sve zavisi nisu svaciji organizam isti tako da ako nebudem nista skinula najverovatnije icicu na operaciju izvacenja sala jer vvise neznam sta cu niti imam neki izbor :lol: pozzz lepotica2 :wink:
Odgovori