Ljudi jel pomaze reductil od 15 mg??
Iksreno imam visak kilograma i probala bi da vidim kako to deluje trebala bi skinuti jedno 25 kg razne dijete sam probala i nepomaze najsrecnija bi bila kad bi mi to pomoglo da se resim tih visak kilograma)
ajd pisite hvala unapred.....
draga kaca20 mislim da nema nista bez redukovane (kalorijski) dijete, ishrane na par sati (dorucak, uzina, rucak, uzina, vecera) i fizickih vezbi...
ja pijem reductil ali ne vredi samo sam dzabe dala novac jer mislim da bez svega navedenog nema boljitka.
lepotica2 pa zavisi sve nekome pomogne nekome ne ja znam jednu moju drugaricu imala je 123 kg za sedam meseci je smrsala 40 kg i dosla do 83 kg danas mi bas poslala slike na email od pre i posle ja nisam mogla verovati tako da cu sutra ici u apoteku i kupiti pa cu probati kako reaguje hvala tebi na odgovoru lepotica2
nisi me shvatila, ima efekta od reductila u smislu da ti se ne trazi ni malo hrana kao da nemas potrebu tj kao da nisi gladna, ali ja se plasim da to nije dobro i da se posle zavrsetka tretmana kilogrami vracaju ako se ne preduzme kalorijski balansirana ishrana koju bi dodelio nutriconista za svakog pojedinacno od nas...
Ja sam pocela malo ujutru da radim gimnastiku i da jedem vise voca tj presne hrane...najveci problem je ishrana na poslu...bar meni...
pekare i slicno nisu zdrave ni za organizam a da ne pricam za ljude sklone gojenju...moj bmi je 25 sto je na granici, ali mi se preporucuje da na svoju visinu 178 imam 69 kg a ne 79...tako da cu poraditi na tome
lepotica2 pa znam razumem ja tebe al ja cu probati pa ako crknem neka crknem isto mi se hvata i ovako cu crknuti od sala bolje da gladujem kad sam sve probala pa probacu i to i ako neskinem tj sve zavisi nisu svaciji organizam isti tako da ako nebudem nista skinula najverovatnije icicu na operaciju izvacenja sala jer vvise neznam sta cu niti imam neki izbor pozzz lepotica2
lepotica2 pa znam razumem ja tebe al ja cu probati pa ako crknem neka crknem isto mi se hvata i ovako cu crknuti od sala bolje da gladujem kad sam sve probala pa probacu i to i ako neskinem tj sve zavisi nisu svaciji organizam isti tako da ako nebudem nista skinula najverovatnije icicu na operaciju izvacenja sala jer vvise neznam sta cu niti imam neki izbor pozzz lepotica2
Pozdrav svima! Imam 82kg, visinu 174cm, danas mi je treći dan da koristim reduktil, 10mg, na svoju ruku. sve je bilo ok prva dva dana, ali ja sam meteoropata i kod povišenog vazdušnog pritska, dobijem napad migrene i tu nastaje problem...sinoć sam ludela od bolova, a inače koristim amigren, koji je u interakciji sa sibutraminom, tako da nemam rešenje. Posle neprospavane noći, odlučim da uzmem 1gr(2x500mg) paracetamola i malo se smirim, posle nekih 6 sati ponovo uzimam 1g aspirin-a, i dalje me boli...malo manje, ali sam prilično neupotrebljiva. Naravno, uzela sam i reduktil i danas, jer ovo što mi se dešava, dešavalo se i ranije, Meni je još juče apetit oslabio i danas nemam onu strast prema hrani kao inače, nadam se uspehu, naročito posle čitanja vaših komentara, o tome ću vam još pisati kasnije. Da li još neko ima problem sa glavoboljama od ranije i kako ih rešava sada kad pije reduktil? Ko ima migrenu, dobro zna kako mi je, pogotovu sada, kad ne mogu da uzmem jedini lek koji je delovao. Pomoziteeeeeeeeee!!!!
Pozz ljudi samo da se javim da sam od juce pocela piti REDUCTIL od 15 mg i mogu reci da mi je super neosecam glad imam,pomalo mucninu ,nesanicu , i malo glavobolju.... pa cu videti rezultate za dve nedelje dal sam skinula koji kg pa vam javim .Ostali samo napred nepredavajte se pozdrav svima..
ja vec uveliko pijem od 10mg , ostalo je jos nekih mozda desetak tableta...
Smrsala sam 2kg i od tada ne mrda kazaljka na vagi ...
Videcemo kako ce biti dalje...
Inace ja nemam problem sa bolovima u glavi, jedino sam prvih par dana imala malo neko pistanje u usima i i pritisak koji nisam mogla podnesem, kao da mi neko pritiska glavu ...i taman sam mislila da prestanem, prestali su i ti simptomi, mada priznajem tada sam bila u pms i trebala sam da dobijem....sto mozda nije od tablete nego moj organizam inace reaguje na pms katastrofalno ...
sada, kazem vam, nema nikavih simptoma ali kilogrami ne nestaju, sem dva kg koje sam izgubila druge nedelje
ja vec uveliko pijem od 10mg , ostalo je jos nekih mozda desetak tableta...
Smrsala sam 2kg i od tada ne mrda kazaljka na vagi ...
Videcemo kako ce biti dalje...
Inace ja nemam problem sa bolovima u glavi, jedino sam prvih par dana imala malo neko pistanje u usima i i pritisak koji nisam mogla podnesem, kao da mi neko pritiska glavu ...i taman sam mislila da prestanem, prestali su i ti simptomi, mada priznajem tada sam bila u pms i trebala sam da dobijem....sto mozda nije od tablete nego moj organizam inace reaguje na pms katastrofalno ...
sada, kazem vam, nema nikavih simptoma ali kilogrami ne nestaju, sem dva kg koje sam izgubila druge nedelje
joj lepotica2 samo 2 kg? kuku meni je danas 4dan a juce umalo nisam crkla jel sam bas luda znaci juce i prekljuce nisam nista jela samo pila vode po dve tri litre na dan i juce me uhvati nesvest izgleda mi pao secer tako da sam se jedva povratila a danas vec je ok nejede mi se al radi reda uzmem ,tako da nisam se jos vagala tek sledece nedelje cu
Dobro ipak ti pijes od 10 mg a ja od 15 mgzato me i osamutilo hehhe
to ne bi smela da radis...molim te ipak konsultuj lekara...moras bar nesto da jedes...
Shvatas li da te tablete deluju na cns-centralni nervni sistem (studiram psihologiju i znam koliko je to opsano)
Ove tablete uticu na tvoj mozak+nervni sistem da nemas glad, dobices efekat da tvoj organizam ne topi masti prilikom mrsavljenja nego ce ih cuvati, jer ce organizam kao samoodbranu imati suprotan efekat ...
Ne znam da li znas kako je opasno da nista ne jedes...
Ubaci bar voce ako nista drugo...
Kivi, pomorandze, jabuke po obavezno...suve sljive, ananas i slicno....
ne zezaj se
kiss
pa znam ja sam u svoju glavu memorisala da nejedem nista kako bi pre smrsala i zato mi juce bilo lose a danas je vec drugacije cim otvorim oci popijem tabletu i casu mlake vode i psole 10 min uzmem nesto usta cisto radi reda a juce sam morala uzeti dve kasike secera i vode htela sam crknuti izgleda pao mi secer ... tako da danas mi je ok samo se brinem ako neskinem koje kg do sledece nedelje onda neznam sta je dzabe se onda trujem kad nepomaze nista
ja sam pre jedno tri godine pila Bozen tablete od njih sam se samo znojila a nista skidala nisam i od ovih (reductil 15mg) samo se znojim ko luda ...ono krecem se radim po kuci samo da bi se sto vise znojila sad neznam nemogu biti pametna haha
kisss
Ne bih da pokolebam nikoga, ali sve više mi se čini da nije to što piše...sinoć sam se onako izgladnela bacila na mesnatu slaninicu i beli mekani hleb. A nesanica došla sama od sebe, htela sam da crknem žedna noćas. Istrajaću, ali ne verujem u ove "veselice". Na žalost.
AGabriel upravo procitaj tvoju temu iskreno na prvom mestu ja nisam verovala u ove tablete niti u bilo sta na sto nacina probala sam smrsati i nema sanse .Mada sam od malih nogu buca bila i od tada sam pocela se gojiti...I eto tako resih probati reductil pa sta bude a to sto kazes da si izgladnela i bacila na mesnatu slaninicu haha i beli mekani hleb nemoj se ljutiti al to ti nevalja evo recicu ti zasto?!!
Bas tad kad ti se trazi i kad ogladnis netrebas jesti evo meni je danas vec sedmi dan kako pijem reductil u pocetku muka mi bila padao mi secer i td.. pritisak nemoze bolji biti sobzirom od ranije ...
Za Sedam dana tj danas sedmi dan sam skinula 4.5 kg i danas bas sam osecala da sam gladna valjda se organizam navikao na te tablete nemam mucninu sad je super....A to sto si zedna verujes ti meni ja sa flasom od litar idem spavati znaci pored kreveta je stavi u toku dana do tri litre popijem vode ....i obicno kad mi se jede ja popijem kafu u toku dana tri cetri kafe popijem i ubije mi glad..
Pre tri godine isto sam bila ko ti pocnem neku dijetu pet dana max . izdrzim i nemogu vise onda pocnem jesti ko luda al tek sad vidim kad se zainatis onda guras do cilja tako da moj ti je savet pij reductil sto vise vode i kretanja ja se svaki dan znojim ili radim nesto bezveze po kuci cisto da se preznojim toliko od mene probaj pa ces videti Agabriel
pozzzz!!!