kako se odluciti i kome verovati (sto se tice rinoplastike)

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

NancY_Kalahan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NancY_Kalahan »

Evo i ja da se pridruzim yapian-u sto se iskustva tice :)
Moje iskustvo je skoro identicno s tim sto je meni operacija trajala oko 2 sata, ali meni su radila 2 hirurga i devijaciju i plastiku, i bukvalno mi se sve isto desavalo osim sto mi je i skidanje tampona i gipsa bilo bukvalno bezbolno! A to sa benzinom...da, posle sam danima imala taj miris benzina u nosu :)
I naravno, kad se prvi put pogledate u ogledalo, bice to neka osoba za koju cete biti ubedjeni da niste vi, jer meni je tako bilo, bas, bas veliki sok.
Vec sutradan sam pocela da licim na sebe, iako su mi podlivi u ocima trajali jos oko 2 nedelje, to se najsporije povlacilo, znaci beonjace su mi bile sa dve crvene fleke, pa sam stavljala Visin kapi, mada ne znam koliko ista tu moze da pomogne.
Sad je proslo mesec dana, i sve je ok :) Malo jos imam otoke sa strane nosa, ali i to se povlaci :)
aki754
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 30, 2009 3:46 am

Post od aki754 »

Znaci koliko sam ukapirao iz svega ovoga preporucujete najvishe dr Bjelica na VMA...ali cekajte nemoguce je da nema neki josh strucnjak pored njega da se bavi time koji je na glasu i da je dobar,pogotovu u privatnim klinikama..??? Zanima me josh da li ako ti tamponi stoje 10dana u nosu i ti 10dana morash da dishesh kroz usta,sta ako neko ne izdrzi to mislim ne znam za vas ali ja jedva mogu da izdrzim sat vremena kad zapushim nos da dishem kroz usta...sta se onda radi,ako dodje do takvih komplikacija,jel zna nekoo??
Odgovori