ovo je bilo u januaru,bas me zanima sta se do sada promenilo kod vase devojcice,da li se navikla na nosu?ova me tema inace jako zanima jer imamo identican problem,moj klinac ima tacno 2.5 godine i vec zadnjih devet meseci,aktivnih napominjem ,muku mucimo sa nosom,bez ikakvog rezultata.on voli nosu,i spreman je satima da sedi na njoj,i da gleda crtane da jede da se igra sa igrackicama ali nakon toga nosa je prazna,ma koliko on i jeo na toj nosi dok je,i onda sve imam utisak da ceka da mu stavim pelenu i onda obavi posao,jer se to inace i desava.normalno je pametno,hiperaktivno dete,koje cini mi se ''sve zna''
ali nema nikakvu zelju ni da mi kaze,ni pokaze kad mu se kaki ili piski,on sve to obavi u strogoj tajnosti bez ikakvih emocija na licu da je nesto uradio,i onda po mirisu saznam za njegovo ''delo''. neki me tese kao mali je jos,polako
,dok su neki u fazonu jao strasno ima dve ipo godine i jos je u pelenama,a ja...sta cu.muka mi je od svega ovoga vise i od njegovog neprihvatanja,ali jedino mi preostaje da cekam,valjda ce se nesto promeniti,kao sto rece jedna osoba ovde,nijedno dete nije doveka nosilo pelene...pa eto nadam se da nece ni moje....ni vasa devojcica