Ljudi, imam ja par pitanja za sve vas koji ste ovo vec radili, pa imate kakva-takva iskustva vezana za lasere i sl. Kao sto su i neki od vas naveli i ja imam slicne probleme na licu.. naime, imam malo jace zulufe koji me nerviraju, ali ono sto me jos vise uzasava su zalisci! Dakle, vidim da vecina vas ima problem sa bradom i da nalazite nacine da se sa tim izborite, ali mene izludjuju zalisci. Vizuelno mi dosta smanjuju celo i, generalno, celo lice. Mnogo me zanima da li je neko na ovakvoj regiji primenjivao nesto i kakva su mu iskustva. Da li je efikasno, da li efekti traju ili i ovde govorimo o necemu sto ce potrajati par meseci? I kojim je aparatom najbolje tretirati ovaj deo? Da li se to uopste preporucuje..poslednje sto bih volela da nakon tretiranja ove regije izgledam ko debil..
Inace, put mi je dosta svetla, a dlaka tamnija smedja (nije bas zift crna, ali je tamna). Jos samo nesto bih upitala one koji su vec bili na ovakvim tretmanima.. jel postoji rizik da dodje do promena na kozi, jel neko od vas imao neke probleme (promene u boji ili strukturi koze, oziljci..)..mislim, ipak se radi o licu. Drugi delovi tela mogu da se prikriju garderobom, ali ako nesto sjebes na licu
mislim da nema nista gore.
Ajde, ako budete mogli pisite vasa iskustva i sta preporucujete. Hvala!