Trajna depilacija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 2:22 pm
joj molim vas za pomoc!!!!!!!!!!
da li je neko radio trajno uklanjanje dlacica u zrenjaninu.
meni doticna gospodja trazi 225Eur za prepone i pazuh, pri tom ima neki APOLLO laser (nikad cula), cini mi se kineski, nece da kaze ni na kojoj jacini radi, ni da li je diodni laser, ama bas nista..
da li neko ima iskustvo sa njom, ne bih da imenuje s'obzirom da je jdeina u zr-u.
isto tako, da li je neko cuo za ovaj laser?
molim vas, hitno mi je
meni doticna gospodja trazi 225Eur za prepone i pazuh, pri tom ima neki APOLLO laser (nikad cula), cini mi se kineski, nece da kaze ni na kojoj jacini radi, ni da li je diodni laser, ama bas nista..
da li neko ima iskustvo sa njom, ne bih da imenuje s'obzirom da je jdeina u zr-u.
molim vas, hitno mi je
-
- Novi član
molim vas, bilo ko!!!!!!kapibarica napisao:joj molim vas za pomoc!!!!!!!!!!
molim vas, hitno mi je
da li neko zna nesto o tom APOLLO laseru ili o doticnoj dami!!!!????
please
Radila bih lasersku epilaciju dlacica sa pazuha i prepona, pa me zanima strucno misljenje da li je to zaista bezopasno i najiskrenije preporuke svih vas koji ste negde isli vec u Beogradu i vasa iskustva sa tim salonima/ordinacijama ?
Ja sam videla da se spominju "Epilion" koji je medju prvima poceo sa Laserskim epilacijama, ali provlaci se i neki salon "Flamingo", a ono sto mi nije jasno su katastrofalne razlike u cenama za iste regije kod ta dva centra!!! Dva i vise puta da bude skuplje je znak da nesto nije u redu, pa vas molim za savet.
Ja sam videla da se spominju "Epilion" koji je medju prvima poceo sa Laserskim epilacijama, ali provlaci se i neki salon "Flamingo", a ono sto mi nije jasno su katastrofalne razlike u cenama za iste regije kod ta dva centra!!! Dva i vise puta da bude skuplje je znak da nesto nije u redu, pa vas molim za savet.
Bezbedno je ako se radi na laseru koji je za to predvidjen i ako intervenciju radi dermatolog. Do sada sam, nazalost, vidjala brojne nezeljene efekte kod pacijenata koji su ko zna gde i na kom aparatu radili epilaciju.natalivud napisao:Radila bih lasersku epilaciju dlacica sa pazuha i prepona, pa me zanima strucno misljenje da li je to zaista bezopasno i najiskrenije preporuke svih vas koji ste negde isli vec u Beogradu i vasa iskustva sa tim salonima/ordinacijama ?
Ja sam radila epilaciju i u Beogradu i u inostranstvu, i ako te zanima moje iskustvo posalji mi email ili pp da ne pravim besplatnu reklamu.
Vojislava, bila bih Vam zahvalna ako bi mi poslali preporuke za te centre u Beogradu gde mogu sigurnu epilaciju uraditi, a da me ne boli glava!!
Moja e-mail adresa je: [email protected]
Velik pozdrav za Vas!!!
Moja e-mail adresa je: [email protected]
Velik pozdrav za Vas!!!
Bezbedno je, ali opet zelim da naglasim, ako se radi na odgovarajucem aparatu i ako to radi dermatolog.anculina napisao:Imam nameru da zbog izuzetno jakih dlacica na preponama, uradim "duboke prepone" laserom i zanima me da li bih smela da na isti nacin uklonim dlacice u predelu bradavica na dojkama, jer ih imam desetak, ali su tamne i jake!
-
- Novi član
hvala na odgovoru, potvrdila sam svoje sumnje.Shomy napisao:Znam zenu koja se bavi distriucijom tih lasera i jos nekih aparata,oprema je vise nego losa...
da li neko moze da mi preporuci nesto u novom sadu a da nije diva, provereno. molim vas.
sto se tice prepona idealan sam pacijent ali dlacice ispod pazuha su mi vise smedje.
da li je epilon u bg-u jedino resenje???
-
- Novi član
vojislava, budi ljubazna i posalji i meni na e-mail podatke o ordinaciji u kojoj si radila epilaciju.vojislava napisao:Pomenuti aparat sigurno nije jedan od onih koji se preporucuju za epilaciju. Cini mi se i da je cena previsoka, a mislim i da se radi o jednoj vrsti IPL. Kada se epilacija radi IPL-om, rezultati su uvek losiji nego kada se radi pravim laserom.
pustam dlacice vec 5 nedelja, ne suncam se i spremna sam, samo mi treba sigurno mesto.
zahvaljujem se unapred: [email protected]