Trajna depilacija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 23, 2008 6:04 pm
trajna depilacija
Želim da uradim lasersku epilaciju nogu zbog velikih problema sa urastanjem dlaka. Svaki prijateljsk savet bi mi dobro došao u smislu gde to da uradim, kojim laserom, po kojim cenama...
Hvala svima.
Hvala svima.
ja sam isla na lasersku epilaciju prepona sa laserom light sheer pre 3 godine i mogu vam reci da sam prepreprezadovoljna. treba da budete ne osuncani i mogu se tretirati samo smedje i crne dlake. treba od 3 do 5 tretmana a sto je jaca dlaka treba vam manje tretmana. ja sam isla na 4 i nemam ni jednu dlacicu. to zadovoljstvo me je kostalo 140 eura po tretmanu sto i nije malo. svima bih preporucila da ni slucajno ne idu u divu, koja takodje ima light sheer jer su jedno 30-50% skuplji od drugih ordinacija samo zato sto se zovu diva i ukljucuju laser na mnogo manju jacinu da bi vam trebalo vise tretmana. znaci - ni slucano. ja sam isla u epiderm ali mislim da je dobar i epilion.
Na stranici Infostud videh da salon LadySense trazi doktorku ili kozmeticarku za rad na IPL-u...datum zavrsavanja konkursa je 25.6.2008. tako da (ako je sudeci po oglasu) izgleda da ce opet da otvore salon na nekom drugom mestu ili pod drugim imenom (ako su ih vec iz nekog razloga zatvorili)...nagadjam,zdravom logikom...vidcemo
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jun 08, 2007 6:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo sam ovlaš pročitao neke poruke i rekoh da dodam da nemate pojma koliko ste vi "ženska bića" sretne sa tim vašm dlakam, to nije ništa naspram naših muških dlaka, ja bi najradije uklonio sve dlake od skalpa na dole znači ostavio bi samo kosu
ali ne mogu, ne samo zato što bi me to koštalo kao novi punto već i zato što su moje dlake bele tj. "plave" 
Znači uživajte.

Znači uživajte.
E, ovako... Bas imam problema sa dlacicama i uklanjam ih sa ruku, nogu, lica,.... ,,obicnom`` depilacijom, ali posto mi je koza jako osetljiva, posle svake depilacije, koza mi se iritira i pojavi mi se jako crvenilo i bubuljice. Zato ne znam da li bi bilo pametno to lasersko uklanjanje... da li ce i to prouzrokovati osip i fleke? A druga stvar... Zelela bih da uklonim i malje na ledjima i stomaku, a ne znam koliko je to pametno, pa molim nekoga ko ima iskustva sa tim, da me lepo posavetuje i uputi...... Hvala unapred!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
Re: epilacija
Imam slican problem, samo mnogo manjeg obima. Naime, imam "srcoliko" lice i otkad sam se osisala skroz kratko taj usek na celu moram da skracujem trimerom ili da ga brijem. Mozda se radi o jednom kvadratnom centimetru sveukupno.valdi63 napisao:Resenje je da trajno uklonite nezeljene dlake fotoepilacijom ili elektroepilacijom. U vasen slucaju postoji problem da se precizno uradi linija skalpa da ona izgleda prirodno. Ako je regija mala i ima malo dlaka, bolje resenje je elektroepilacija. U suprotnom, prvo uradite veci deo regije fotoepilacijom. Deo regije uz liniju skalpa, zbog preciznosti, uradite elektroepilacijom.vladamix napisao:Imam jedan problem,ne znam da li je za ovu temu ali da pokušam. Čelo mi izgleda dosta spušteno zato što mi kosa raste do nekih par cm-a iznad obrva,tako da je gotovo prekriveno kosom čim malo poraste.Pre nekih par godina jedan frizer mi je obrijao deo za koji je on mislio da je višak da bih dobio normalan izgled čela, i to nije bilo loše ,dosta mi je otvorilo lice.Međutim to zahteva svakodnevno brijanje,i dosta se primećuje kada se neko približi.Zanima me da li postoji neko trajno rešenje za uklanjanje viška kose,moja ideja je bila neka klinika za estetsku hirurgiju da bi se na osnovu izgleda lica odredio deo koji se skida ali gledajući po internetu oni tako nešto ne rade.Kosa mi je tamna,dosta gusta i poprilično jaka.Ako postoji neko rešenje rado bih pokušao.
Pozdrav
Vidim da ovde ljudi uglavnom dele iskustva sa laserima, ali posto bi laser verovatno bio previse neprecizan u mom slucaju (mada imam tamnu kosu i svetlu kozu), ima li neko da predlozi neku ordinaciju ili salon gde se radi elektroepilacija?
Planiram da idem u EPILION da uklonim dlake sa grudi i stomaka. Imam jako svetlu kozu i jako tamne i jake dlake...da li bi neko mogao da mi kaze, priblizno, koliko bi kostao jedan tretman. Takodje, da li bi bio veliki problem da se, nakon tretmana, suncam (jer idem na more) pa da na sledeci tretman dodjem nakon sto mi "boja izbledi" Hvala unapred!!:)
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 19, 2006 11:04 pm
Ja sam radila u lady sensu svasta nesto i sve je kao sto su mi rekli. Imam nesto malo tankih dlacica po nogama koje mi vise ne smetaju i depiliram ih na 2 meseca a i moje drugarice koje su isle su zavrsile i zadovoljne su. Prema meni su bili izuzetno ljubazni i korektni.daredevilboy napisao:posoji li bilo koji salon/ordinacija u bg za epilaciju da valja i da postoje pozitivna iskustva???
diva-preskupo
lady sense-prevara
epilion-cena i odnos prema pacijentu
daalje?
Zasto mislis da je prevara? Jel treba da budem zabrinuta?
-
- Aktivan član