elisab je napisao:
Prosta je cinjenica da se Vi Marija javljate samo na ovoj temi i samo u vezi doktorke Vidakovic i svakog citaoca ovde navodi na prost zakljucak da je Vas motiv samo taj, a da zista imate nameru i da nesto istrazite u vezi Vaseg problema verovatno biste to uradili na mnogobrojnim drugim temama jer se ovde o prolaktinu pise na siroko i na dugacko i ima puno strucnih postova lekara kao i komentara pojedinih forumasica koje vec savrseno savladale materiju i od kojih se moze uciti. Ali vi niste na tim temama , Vi ste samo na ovoj, i to samo na spomen doticne lekarke i nista vise. A ako je Vas odnos sa Vasim lekarom, ko god to bio toliko dobar pitam se zasto njega/nju ne pitate sve sto Vas zanima nego odgovore trazite na forumu, gde su ljudi puni nepoverenja kako mene nazivate!
Moram napomeniti da ovo ne pisem iz revansa Mariji, naprotiv, ovo pisem jer se ovde povremeno javljaju ljudi i samo radi reklame i od takvih treba zastotiti forumasice i forumase!!
Elisab posto vidim da vi pomno pratite koje ja to teme posecujem onda ste sigurno primetili da sam bas bas obavestena o prolakitinu i da sa dr. bokicom bas na tu temu i razgovaram. Dr. mi je veoma lepo sve objasnila ali je meni mnogo lakse da svoje iskustvo podelim sa nekim ko ima isti ili slican problem a to nema veze sa mojim poverenjem u dr.Vidakovic. I stvarno Vas molim da me ostavite na miru, gledaj te svoja posla pisite sta pisete ali ne komentarisite moje postove posto ocigledno da zivite u zabludi u pogledu mog indentiteta i mojih potreba na ovom forumu. Ne znam stvarno koji vi zdravstveni problem imate ali da ovoliko paznje posvecujete tome sta ja pisem stvarno me dovodi u sumnju da ste na ovom forumu radi bilo koje vrste edukacije, sto licne sto drugih ljudi, a prvenstveno je ovaj forum tome namenjen.