UZ ? (slabo poz koksaki).. POMOC
Obzirom na godine ne bi trebalo ali se pripazite i pamet u glavu!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ne verujem da vam prelažu koronarografiju. Ako je već potrebna procena koronarne "rezerve", ja bih uradio CPECT scintigrafiju sa opterećenjem Dipiridamolom. manje je invazivno a vrlo precizno i slikovito prikazuju stanje adekvatnosti stanja i ishrane srčanog mišića.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Bio ja o5 kod ove moje sportske lekarke, kaze da cu moci poceti trenirati posle leta, ali kao umereno trcanje, plivanje, i vezbe sa svojom tezinom (vatilo,propadanja,cucnjevi itd) ali za tegove i teretanu kaze da zaboravim?!
Ako mi svi kazu da mi nije nista, vec samo neka kao upala, zasto posle kad se oporavim ne mogu bar malo sa tegovima da radim?

Bez komentara

Ne idite u teretanu.
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Nisu mi radili to snimanje ali kardiolog misli da mogu slobodno da se bavim sportom i pored koksakija. Srce nije osteceno, osim prolapsa imam priraslice. Jel ovo ok sa sportom?Mrs_Parker napisao:Zbog dugogodisnjeg koksakija predlazu mi snimanje srca uz radioaktivni jod. kakvo je to snimanje i koliko je rizicno? Gde se to uopste moze raditi?
E ljudi, evo da se javim, prestao sam piti ovaj presolol pre mesec dana, dobro se osecam, normalno
Poceo sam i trenirati polako, trcanje, plivanje, vezbe sa svojom tezinom, vratilo, malo tegovi itd, super je, nadam se da nece biti vise ovih problema shto sam imao
p0z svima i hvala vam na svim odgovorima.. :* z

E zdravo ljudi evo mene o5
Eto dodjoh ja veceras sa treninga (rukomet treniram) i sednem za racunar malo, i onako malo me tu u grudnom kosu ko neka mucnina o5 1-2puta, i to mozda 2-3sec, uglavnom nista iskuliram ja, i legnem ja da spavam, i kad od jednom ono ko pre taman da malo zaspem odjedamput se onako trgnem i tako par puta, i posle me se nako pocnem malo tresti, i odem na wc, tamo malo iskuliram onako duboko disem i dalje ta drhtavica, i reko oticu ja sad do hitne i dok sam se spremao prodje to, evo i taman sam sad racunar ukljucio sa ispisem ovo da se smirim malo, kakav trip taman sam mislio da sam se resio toga sad izgleda o5
il samo gadan trip, puls mi normalan oko 75-80, pritisak takodje normalan, sta mi je ciniti? pomagajte