Izvini za koliko dana-meseci ti je spao titar?
Nesto mi je nelogicno?Kapiram da si skoro radio testove pa mi nije jasno kako ti se tako brzo spustio titar???

Sta si koristio od vitamina--lekova?
Pozz

Pa pao je za mesec dana, pre je bio slabo poz, i sad posle 1mesec, eto izgleda ga nema ? Inace jeo sam voca znaci LUDACKi nenormalno pio puno vode, mirovao (koliko-toliko) i od lekova koristio samo presolol..Jane napisao:Kao sto ispred nekom odgovori,sve vrednosti ispod 50 su ok...
Izvini za koliko dana-meseci ti je spao titar?
Nesto mi je nelogicno?Kapiram da si skoro radio testove pa mi nije jasno kako ti se tako brzo spustio titar???![]()
![]()
Sta si koristio od vitamina--lekova?
Pozz
Aha, pa prvi put sam radio samo IgM grupe B i pisalo je samo slabo poz.Jane napisao:Ima ga ali je u normali..znaci ok je.
Koliko ti je igm bio prvi put kada si radio test? Nisam uspela u tvojim postovima taj podatak da nadjem??
Pa radio sam u onoj privatnoj klinici Medlab se zove, centar im je u Ns..minjab napisao:Uroše a gde si radio testove !?
Jel na Torlaku (pošto ti za tamo treba uput a i dugo se čeka ) pa me interesuje ,brzio si uspeo da odradiš testove za mesec dana ?
Ok.ti je nalaz !
Da, sad kapiram, znaci meni je opao.. do yayaminjab napisao:Uroše ne razumeš!
Ljudi imaju u sebi taj virus i ne mora da znači da je on aktivan ! A da je aktivan ,to se zna jer onda titar raste i to ne valja.A možda ti i za godinu dana bude niži od 50 i to je ok !
Znači bitno je da ne raste to ne valja !