dr Bokice,
moram da stanem u odbranu dr Pedje. On nije taj koji odlucuje o ceni. Cenu formira klinika a on nije vlasnik te klinike. Cena od 2600 je konstanta cena jos od proslog proleca kad sam ja bila tamo. Verovatno je sestra ili ko je vec razgovarao s Vama napravila lapsus. No, slazem se da "lapsus" takve prirode moze da bude vrlo neprijatan!
Da, postoje dve cene, i normalno je da se razlikuju ( za ilustraciju koliko je to uobicajeno: kad sam bila u Zagrebu kod dr Radoncica (poliklinika Vili), receno mi je da cena konsultacija zavisi od toga koliko se zadrzimo u razgovoru s doktorom- a razgovor kad imamo problem niakd nije kratak).
Inace, do dr Pedje nisam dosla preko ovog foruma, vec preko preporuka devojaka sa SerbianCafea. dr Pedja se trudio da me sto manje finansijski optereti, pa kad je trebalo briseve da radim, predlagao je da se to uradi u Visegradskoj da ne moram da platim.
Do sada na forumima nisam cula ni jednu kritiku na rad dr Pedje, cak su neke forumasice bile zadovoljnije znanjem i tertmanom nego u Jevremovoj ili kod Ivanovica. Zahvaljujuci njemu, neke su i ostale trudne jer je otklonio prepreke koje su drugi eminenti lekari u oblasti steriliteta prevideli!
Da ne bude zabune, nisam vise pacijent drPedje, pa stoga nemam ni interes da ga branim
Vama od srca zelim da pronadjete lekara u kojeg cete imati poverenja jer to je u krajnjem slucaju jedan od bitnijih faktora u borbi sa sterilitetom.