Zasto?Dijabetes tihi ubica.

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

SKENER

Post od Zemunac »

PS::

Kod: Obeleži sve

Za sve one koji su [b]ZA, mislim na skener,[/b] Diabetu sam pitao preko pp o nekim tehničkim podacima: Zvanična adresa i svrha uplate?

Evo da vam ja posredujem: 
[b]Društvo za borbu protiv šećerne bolest grada Beograda.[/b][i]Broj računa je Diabeta već posredovala.[/i][b]Adresa na kojoj je društvo registrovano: Skerlićeva 24, Beograd.
Svrha uplate: Dobrovoljni prilog[/b]

BoJJo i ostali iz [b]beloga sveta[/b]!
Obzirom da Društvo nema devizni račun, ja ću zamoliti nekoga iz BG, da to uradi u moje ime. Vi ostali, ... Kako se snađete. :D[/quote]
Pa dragi forumaši, posebno oni koji su se izjasnili ZA doniranje skenera Diabeti.

BoJJo i moja malenkost smo udruženo, donirali približno polovinu a možda i malo više, potrebih sredstava. Svi ostali, ni žute banke :cry:. Baš se i niste nešto pokazali!

Diabeta o tome ćuti, siguran sam, iz ponosa i skromnosti.

Ja, kao inicijator ove donacije, osećam odgovornost da ovo obelodanim.

Svejedno. Svima koji slave, želim prijatne i vesele,a ne preslatke, pretstojeće praznike. :lol:

zemunac
misur
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 9:23 pm

Post od misur »

Ako neko samo moze da posalje br racuna na pp, bio bih zahvalan, ili adresu gde se on moze naci.
Izvinjavam se zbog kasnjenja sa svoje strane, licno mi je neprakticno da vrsim uplate iz inostranstva.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Puno hvala svim dobrim ljudima, a naročito Zemuncu, BoJJu i Misuru!!! Sada smo već na dobrom putu da nađemo neki all-in-one uređaj, tj. skener/printer/fax. :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Imate puno pozdrava od Zemunca! Trenutno nije pri internetu, ali me je zamolio da vam svima prenesem pozdrave od njega :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Odgovori