Zasto?Dijabetes tihi ubica.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Zemunac je u pravu za skener i ostalo smatram da dijabeti to stvarno neophodno jer se maksimalno zalaze.Procitala sam i broj racuna i upisala ga.Sto se tice ovog sto je Zemunac napisao ,,petlic je inicirala pucanj''mislim da nije mislio nista negativno jer bi svakako diskusija krenula od nekog.I u pravu je uradili smo sta smo mogli ne vredi vise ni diskutovati,ali znate sta da poruku nisam poslala verovatno bih uhvatila tel. i zvala pa na nekog bih naletela.Mozda sam preterala jer se dosta razgovaralo o ovome to je jednostavno moje pravo jer stitim svoje dete.Pozdrav svima i ljudi sta da vam kazem borimo se dalje za svoju decu jer smo mi njima najpotrebniji.Lep vikend svima, veliki pozdrav.
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A neee ako je varijanta gospodska ,onda bi od nje samo "gospoda "obolevala a gospodarska bi bila varijanta ona kojom gospodarishDiabeta napisao:Ima i ona varijanta: gospodska je jer ti njome gospodariš... Pa sad, kako se kome sviđa "etiketa"![]()

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Ništa nije objavljeno u današnjem izdanju novine "Gazeta". Ja sam i onako skeptična da će u novinama ovih dana biti mesta za našu "malu" priču, s obzirom da je danas Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS, a 3. decembar je Svetski dan osoba sa invaliditetom. No, videćemo.
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe!

Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe!

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Kod: Obeleži sve
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe.

-
- Saradnik
- Kontakt:

- mikalja
- Stalni član
U zdravlju da ga upotrebish tj nek ti se nadje da dash partneruDiabeta napisao:Ništa nije objavljeno u današnjem izdanju novine "Gazeta". Ja sam i onako skeptična da će u novinama ovih dana biti mesta za našu "malu" priču, s obzirom da je danas Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS, a 3. decembar je Svetski dan osoba sa invaliditetom. No, videćemo.
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe!![]()
![]()
![]()

Jeli bar onaj mirisni

Ali nema veze poklon je poklon

Pozdravche
- mikalja
- Stalni član
Ma da !U pravu siZemunac napisao:Ajde de, novine uvek mogu nečemu trebati. O kondomu i da ne pričamo.Kod: Obeleži sve
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe.
![]()
![]()

A jes danas je dan borbe protiv HIV/a ...
Pozdravljam VAS sve...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Eto Narode. Svakog čuda za tri dana dosta. Dva dana smo bili ozbiljni "k'o dete na noši". Mislim da smo nešto i pametno kaz'li. Sada smo se opustili i počeli sa zezanjem. To je dobro. Ja sam zadovoljan! Laloški: Zdravo jako zadovoljan.Ma da !U pravu si.Da nije novina ?U shta bi mi zamotavali slaninu i posle s`nje chitali novosti ili recepte .A i umesto toaleta ,mada malo nezgodno posle chitati (ocrtana slova) .A tek brisanje prozora ?Bez novina ne zamislivo .Ih novine uvek trebaju nisi bacila novac Diabeta.Jedino su malo zeznute ,ono kad neshto zamotavash a onda priskochi neko i kaze chek chek,cheeeek samo da prochitam ooooovo .I ti chekash kao lud dok neko chita chlanak bash tad
.
:):)
A jes danas je dan borbe protiv HIV/a ...
Pozdravljam VAS sve...

Lep vikend svima.

PS:: Za sve one koji su ZA, mislim na skener, Diabetu sam pitao preko pp o nekim tehničkim podacima: Zvanična adresa i svrha uplate?
Evo da vam ja posredujem:
Društvo za borbu protiv šećerne bolest grada Beograda.Broj računa je Diabeta već posredovala.Adresa na kojoj je društvo registrovano: Skerlićeva 24, Beograd.
Svrha uplate: Dobrovoljni prilog
BoJJo i ostali iz beloga sveta!
Obzirom da Društvo nema devizni račun, ja ću zamoliti nekoga iz BG, da to uradi u moje ime. Vi ostali, ... Kako se snađete.

-
- Saradnik
- Kontakt:
Da vam javim da su sva društva po Srbiji sa kojima sarađujem oduševljena što smo reagovali i poslali pismo Fondu. Iz Zrenjanina mi npr. kažu da su uvređeni njihovim cinizmom u tom pismu. Sad će i Dijabetološki savez Srbije još malo da pritisne... Tako da mislim da smo zaslužili da se sada opustimo i zezamo, pošto je "dete kakilo"

-
- Saradnik
- Kontakt:
Ma da, kod nas uvek ima viškaBoJJo napisao:Znaci kod nas dijabeticara vazi ona "Ima se, moze se"

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm
Vracajuci se iz skole ,cerka je uzela iz sanduceta pismo i videvsi da je na nju adresirano,procitala ga.Njen komentar,buntovnog adolescenta je:,,Ha,ha,ha tihi ubica ,a pumpu ces dobiti kad ti popuste bubrezi!Molim te procitaj sta pisu o seceru,kao da su u vremenu tvog detinjstva!Ha,ha,ha..."Bila sam sokirana sadrzajem pisma,nisam imala za vikend dostupan komp,ali sad mi je lakse kad sam videla da ste sve i bez mene izkomentarisali i naravno Stela reagovala.Pitam se sta se desava u tim malim glavama,kad takav tekst,koji su potpisali tj.napisali strucnjaci?Da li su sposobni da shvate glupost i nastave sa pozitivnim gledanjem na svoje stanje ili se potajno deprimiraju?Mene licno nisu izbacili iz koloseka,a verujem ni druge roditelje,mi smo borci i sve sto nam ne pomaze, ne damo da nas trosi.