Zasto?Dijabetes tihi ubica.

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
petlic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 7:47 pm

Post od petlic »

Zemunac je u pravu za skener i ostalo smatram da dijabeti to stvarno neophodno jer se maksimalno zalaze.Procitala sam i broj racuna i upisala ga.Sto se tice ovog sto je Zemunac napisao ,,petlic je inicirala pucanj''mislim da nije mislio nista negativno jer bi svakako diskusija krenula od nekog.I u pravu je uradili smo sta smo mogli ne vredi vise ni diskutovati,ali znate sta da poruku nisam poslala verovatno bih uhvatila tel. i zvala pa na nekog bih naletela.Mozda sam preterala jer se dosta razgovaralo o ovome to je jednostavno moje pravo jer stitim svoje dete.Pozdrav svima i ljudi sta da vam kazem borimo se dalje za svoju decu jer smo mi njima najpotrebniji.Lep vikend svima, veliki pozdrav.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Ima i ona varijanta: gospodska je jer ti njome gospodariš... Pa sad, kako se kome sviđa "etiketa" :D :lol:
A neee ako je varijanta gospodska ,onda bi od nje samo "gospoda "obolevala a gospodarska bi bila varijanta ona kojom gospodarish :wink: .A inache slazem se za predlogom od Zemunca ideja je super i podrzavam predlog i uchestvovat cu RADO koliko god mogu .Pozdrav za sve :wink:
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am

Post od Zemunac »

petlic je inicirala pucanj''mislim da nije mislio nista negativno

Naravno da nisam mislio negativno.

Lep pozdrav
mmila
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:06 pm

Post od mmila »

Zemunac je lepo procitao izmedju redova, i ja se slazem sa ovom akcijom!
Inace, ja sam ovde cula za jos jedan naziv: "menadzerska bolest" (jer puno "bosova" ima diabetes)..
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ništa nije objavljeno u današnjem izdanju novine "Gazeta". Ja sam i onako skeptična da će u novinama ovih dana biti mesta za našu "malu" priču, s obzirom da je danas Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS, a 3. decembar je Svetski dan osoba sa invaliditetom. No, videćemo.
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe! :D :D :lol: :lol:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zemunac »

Kod: Obeleži sve

Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe.
Ajde de, novine uvek mogu nečemu trebati. O kondomu i da ne pričamo. :lol: :lol: :lol:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

:D :D :lol: :lol: :lol: :lol: A mogu i da iskoristim ovo "ljubavno" pismo od Fonda :D :lol:
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zemunac »

Diabeta napisao::D :D :lol: :lol: :lol: :lol: A mogu i da iskoristim ovo "ljubavno" pismo od Fonda :D :lol:

seveda :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Ništa nije objavljeno u današnjem izdanju novine "Gazeta". Ja sam i onako skeptična da će u novinama ovih dana biti mesta za našu "malu" priču, s obzirom da je danas Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS, a 3. decembar je Svetski dan osoba sa invaliditetom. No, videćemo.
Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe! :D :D :lol: :lol:
U zdravlju da ga upotrebish tj nek ti se nadje da dash partneru :D
Jeli bar onaj mirisni :D :D :D ?
Ali nema veze poklon je poklon :wink:
Pozdravche
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Diabeta napisao:Zovu ga "gospodska bolest" jer nastaje zbog obilatog krkanluka i nekretanja, pa ko vele - gospodski se živi! :D
Znaci kod nas dijabeticara vazi ona "Ima se, moze se" :)
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Zemunac napisao:

Kod: Obeleži sve

Eh, kupih novine bez potrebe, al' sam zato dobila kondom džabe.
Ajde de, novine uvek mogu nečemu trebati. O kondomu i da ne pričamo. :lol: :lol: :lol:
Ma da !U pravu si :) .Da nije novina ?U shta bi mi zamotavali slaninu i posle s`nje chitali novosti ili recepte .A i umesto toaleta ,mada malo nezgodno posle chitati (ocrtana slova) .A tek brisanje prozora ?Bez novina ne zamislivo .Ih novine uvek trebaju nisi bacila novac Diabeta.Jedino su malo zeznute ,ono kad neshto zamotavash a onda priskochi neko i kaze chek chek,cheeeek samo da prochitam ooooovo .I ti chekash kao lud dok neko chita chlanak bash tad ;).:):):)
A jes danas je dan borbe protiv HIV/a ...
Pozdravljam VAS sve...
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zemunac »

Ma da !U pravu si :) .Da nije novina ?U shta bi mi zamotavali slaninu i posle s`nje chitali novosti ili recepte .A i umesto toaleta ,mada malo nezgodno posle chitati (ocrtana slova) .A tek brisanje prozora ?Bez novina ne zamislivo .Ih novine uvek trebaju nisi bacila novac Diabeta.Jedino su malo zeznute ,ono kad neshto zamotavash a onda priskochi neko i kaze chek chek,cheeeek samo da prochitam ooooovo .I ti chekash kao lud dok neko chita chlanak bash tad ;).:):):)
A jes danas je dan borbe protiv HIV/a ...
Pozdravljam VAS sve...
Eto Narode. Svakog čuda za tri dana dosta. Dva dana smo bili ozbiljni "k'o dete na noši". Mislim da smo nešto i pametno kaz'li. Sada smo se opustili i počeli sa zezanjem. To je dobro. Ja sam zadovoljan! Laloški: Zdravo jako zadovoljan.:lol: Posle kiše, opet sunce zasija !!!

Lep vikend svima. :D [/code]

PS:: Za sve one koji su ZA, mislim na skener, Diabetu sam pitao preko pp o nekim tehničkim podacima: Zvanična adresa i svrha uplate?

Evo da vam ja posredujem:
Društvo za borbu protiv šećerne bolest grada Beograda.Broj računa je Diabeta već posredovala.Adresa na kojoj je društvo registrovano: Skerlićeva 24, Beograd.
Svrha uplate: Dobrovoljni prilog

BoJJo i ostali iz beloga sveta!
Obzirom da Društvo nema devizni račun, ja ću zamoliti nekoga iz BG, da to uradi u moje ime. Vi ostali, ... Kako se snađete. :D
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Da vam javim da su sva društva po Srbiji sa kojima sarađujem oduševljena što smo reagovali i poslali pismo Fondu. Iz Zrenjanina mi npr. kažu da su uvređeni njihovim cinizmom u tom pismu. Sad će i Dijabetološki savez Srbije još malo da pritisne... Tako da mislim da smo zaslužili da se sada opustimo i zezamo, pošto je "dete kakilo" :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

BoJJo napisao:Znaci kod nas dijabeticara vazi ona "Ima se, moze se" :)
Ma da, kod nas uvek ima viška :D
Sladjana G.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm

Post od Sladjana G. »

Vracajuci se iz skole ,cerka je uzela iz sanduceta pismo i videvsi da je na nju adresirano,procitala ga.Njen komentar,buntovnog adolescenta je:,,Ha,ha,ha tihi ubica ,a pumpu ces dobiti kad ti popuste bubrezi!Molim te procitaj sta pisu o seceru,kao da su u vremenu tvog detinjstva!Ha,ha,ha..."Bila sam sokirana sadrzajem pisma,nisam imala za vikend dostupan komp,ali sad mi je lakse kad sam videla da ste sve i bez mene izkomentarisali i naravno Stela reagovala.Pitam se sta se desava u tim malim glavama,kad takav tekst,koji su potpisali tj.napisali strucnjaci?Da li su sposobni da shvate glupost i nastave sa pozitivnim gledanjem na svoje stanje ili se potajno deprimiraju?Mene licno nisu izbacili iz koloseka,a verujem ni druge roditelje,mi smo borci i sve sto nam ne pomaze, ne damo da nas trosi.
Odgovori