Zdravije i na duze staze isplativije
Koju vodu pijete?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Koju vodu pijete?
Питање је да ли је здравије. Својевремено сам размишљао о куповини њиховог пречишћавача воде али сам онда себи поставио питање поверења. Зашто бих некоме више веровао него некоме другом? Ко зна да ли Цептер користи квалитетне филтере и резервоаре који у воду не испуштају којекакве хемикалије?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Има ли шта ново годину дана касније?
Ja povremeno idem na prirodni izvor na dvadesetak kilometara od kuće. Sipam u staklene flaše i tako par godina u nazad. I mogu da vam kažem da mi voda prija a u tom kraju nema vikendica pa sam sjgurna da ni tako nije zagađen.
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
А ја сам пре неку седмицу прешао на филтрирану часмовачу. Користим филтер бокал Аквафор.
-
Germa099
- Novi član

- Pridružio se: Sre Sep 25, 2019 12:43 pm
- Kontakt:
Mineral Water
-
TTanja
- Novi član

- Pridružio se: Sre Apr 13, 2022 12:23 pm
Ne znam ja čula da i ove flasirane nisu ok zbog plastike. ili ona kao prečišćivač a ima i neka hidrogenizovana voda, ali nestabilna brzo izvetri kiseonik, ne znam da li to valja čemu?
-
drhealthynitl
- Novi član

- Pridružio se: Čet Feb 06, 2020 11:48 am
Hidrogenizovana je odlična za alkalizaciju organizma. Prof.Neumivakin koji je doktor kosmičke medicine kune se u čari hidrogena, gledala sam nekoliko njegovih intervjua i zaista čovek lepo objašnjava o benefitima hidrogena za naš organizam. Ovde kod nas se uglavnom hidrogenizpovana voda koristi u kozmetičke svrhe, jer ima jak antioksidativni efekat i usporava starenje kože i poreveremenu pojavu bora a služi i za duboku hidrataciju. Mislim d aje to dobra stvar.
-
elena3w
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jun 13, 2025 1:57 pm
Zdravo!
Ne kupujem vodu.
Ugradila sam protočni filter za vodu sa trostepenom filtracijom i zaboravila šta je flaširana voda.
Dobar izbor filtera za vodu je ovde.
Ne kupujem vodu.
Ugradila sam protočni filter za vodu sa trostepenom filtracijom i zaboravila šta je flaširana voda.
Dobar izbor filtera za vodu je ovde.