Vec se par puta u okviru foruma pojavila diskusija na ovu temu. Bilo bi interesatno cuti misljenja i razloge zasto neka voda prija a neka ne i razmeniti iskustvo na ovu temu. Ukoliko pijete neku vodu koja nije na spisku, napisite i dodacemo je kao opciju.
Poslednja izmena od admin u Sre Okt 05, 2005 1:45 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
Dodato! Pored razloga zasto pijete neku vodu, mozete navesti i zasto vam neka voda ne prija ili neki utisak... npr. koliko se secam, recimo Gorska je jedno vreme imala problem sa zapusacem.
SnezanaR napisao:Administratore, zasto nije dozvoljena opcija da se selektuje nekoliko voda, jer npr. ja ih povremeno menjam?
Ovakvo glasanje trenutno nije moguce tehnicki izvesti. Pored toga, tada statistika ne bi bila validna, tako da ipak mora da se opredelimo za jednu opciju.
Pijem Prolom vodu jer mi se svidja ukus a i jedna doktorka mi je preporucila da bi nju trebala da konzumiram.
Gorsku nikada nisam pila jer sam u prodavnici videla da se u dve flase voda razlikuje po boji.
Rosu ne pijem jer se propusta kroz aluminijumske cevi (nisam to licno videla).
Vodu vodu, pijem ali retko jer ima vise fluora.
Aqua Viva-u pijem jer ima lep ukus a i cesce je mogu dobiti u kaficu u staklenoj ambalazi.
Gazirane vode pijem samo kada padam u nesvest od zedji a nema druge vode na vidiku
Ja sam glasala da ne pijem flasiranu vodu.
I pijem je, ali povremeno kupijem i Prolom vodu - ne znam zasto ali mi je tako pitka.
I Voda-voda je cesto u mojoj kuci jer je ostali kupuju, ne znam zasto.
pozdrav
I ja pijem Prolom, pocela sam jer sam cula da je dobra za urinarni trakt, a sad sam vec "navucena" Ima mi i najbolji ukus. A sto se tice "cesmovace", pijem je ponekad, ali posle onoga sto mi je mama ispricala da je videla na prezentaciji aparata za preciscevanje vode, nije mi ni najmanje prijatno.