Питање је да ли је здравије. Својевремено сам размишљао о куповини њиховог пречишћавача воде али сам онда себи поставио питање поверења. Зашто бих некоме више веровао него некоме другом? Ко зна да ли Цептер користи квалитетне филтере и резервоаре који у воду не испуштају којекакве хемикалије?
Ja povremeno idem na prirodni izvor na dvadesetak kilometara od kuće. Sipam u staklene flaše i tako par godina u nazad. I mogu da vam kažem da mi voda prija a u tom kraju nema vikendica pa sam sjgurna da ni tako nije zagađen.
Ne znam ja čula da i ove flasirane nisu ok zbog plastike. ili ona kao prečišćivač a ima i neka hidrogenizovana voda, ali nestabilna brzo izvetri kiseonik, ne znam da li to valja čemu?
Hidrogenizovana je odlična za alkalizaciju organizma. Prof.Neumivakin koji je doktor kosmičke medicine kune se u čari hidrogena, gledala sam nekoliko njegovih intervjua i zaista čovek lepo objašnjava o benefitima hidrogena za naš organizam. Ovde kod nas se uglavnom hidrogenizpovana voda koristi u kozmetičke svrhe, jer ima jak antioksidativni efekat i usporava starenje kože i poreveremenu pojavu bora a služi i za duboku hidrataciju. Mislim d aje to dobra stvar.