Jesu ti radili pod opstom anestezijom ili...marta30 napisao: možeš mi točno reći kako ga naneseš, vaticom, prstom, štapićem za uho ili?
i koliko puta dnevno? da li onda ni ne izađu mjehurići?
ja se nadala da ga u trudnoći neće biti jer nema ni M, a ni sada je još nemam, ali recidivi su vrlo uredni....imala sam ih 13 u trudnoći...a oni bi mene porađali vaginalno...budale...
I reci mi sve je ok, mislim ti si ok, i beba?
Ovako, bila sam bas u ocaju, prvo su mi izasle dve ranice, kao dva manja reza, kao da je napukla koza..E ja sam na njih nakapala direktno propolis, samo sam prstom regusilala da kapljice da dobro natopim te ranice..Posto bocica propolisa ima ima onu malu cevcicu gde izlaze kapljice e tu cevcicu sam par puta direkt prislonila na ranice..
Trajalo je tri dana, nakapavala sam cim se setim, s tim da pece bas bas, pa kad prestane taj bol, ja opet...
A povremeno izmedju propolisa mazala sam aciklovir za svaki slucaj, mada mi je propol.bio prioritet...
Nije odmah imalo efekta, znaci ta 3 dana, e onda sam dobila, ali u toku mens. ranice se povukle i nisu izlazili plihovi, nista, ni crvenilo..
Dok sam imala mens.nisam mazala nista...
Jos nesto, kod mene te dve ranice su ujedno i mesto gde je prvi put usao virus...Prilicno sam sigurna da je tako..
Znaci, stopirati virus na mestu gde je i usao...
Ako niste sigurni gde je vama to mesto, mazite gde se pojavi promena..