Zasto breeeeee??????
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Zasto breeeeee??????
ODVEDI TI NJEGA , A AKO IMA RODITELJE ODVEDITE GA ZAJEDNO, KOD OZLOGLASENOG OCA BRANISLAVA PRERANOVICA U MANASTIR -LECILISTE ZA NARKOMANE...IMA GA NA FACEBOOKU , AKO NE MOZES DA NADJES EVO TO JE ON http://www.facebook.com/profile.php?id=100000489224292 MNOGE JE IZLECIO ,
UZ BOZIJU POMOC SVE CE BITI DOBRO
SRECNO
UZ BOZIJU POMOC SVE CE BITI DOBRO
SRECNO
http://sretenje.org/
A EVO TI I CENTRA DJAVO SE ISTERUJE NA DRUGI NACIN, CAST LEKARIMA I MEDICINI KOJU JE GOSPOD PRIZNAO I DAO COVEKU DA SE SPASE. MOJA DRUGARICA ZIVI SA NARKOMANOM, IMAJU DVOJE DECE , ZIVOT JOJ JE UPROPASCEN...NEMA SJAJA U NJENIM OCIMA, DECA SU DOZIVOTNO RANJENA I OBELEZENA... JA BIH TI SAVETOVALA DA BEZIS, AKO USPETE DA GA SPASITE A TAJ PUT JE TRNOVIT , MUKOTRPAN I DUG, VELIKA JE ZRTVA DATI SEBE NEKOM. AKO SI SPREMNA SAMO NAPRED. SVI MI ZASLUZUJEMO NORMALAN ZIVOT SA NORMALNOM OSOBOM.MADA SE NIKAD NE ZNA STA KOGA CEKA. I U ZIVOTU NISTA NE MOZES DA PREDVIDIS.
BUDI HRABRA I JAKA
A EVO TI I CENTRA DJAVO SE ISTERUJE NA DRUGI NACIN, CAST LEKARIMA I MEDICINI KOJU JE GOSPOD PRIZNAO I DAO COVEKU DA SE SPASE. MOJA DRUGARICA ZIVI SA NARKOMANOM, IMAJU DVOJE DECE , ZIVOT JOJ JE UPROPASCEN...NEMA SJAJA U NJENIM OCIMA, DECA SU DOZIVOTNO RANJENA I OBELEZENA... JA BIH TI SAVETOVALA DA BEZIS, AKO USPETE DA GA SPASITE A TAJ PUT JE TRNOVIT , MUKOTRPAN I DUG, VELIKA JE ZRTVA DATI SEBE NEKOM. AKO SI SPREMNA SAMO NAPRED. SVI MI ZASLUZUJEMO NORMALAN ZIVOT SA NORMALNOM OSOBOM.MADA SE NIKAD NE ZNA STA KOGA CEKA. I U ZIVOTU NISTA NE MOZES DA PREDVIDIS.
BUDI HRABRA I JAKA
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
gerda, slazem se to da je ocajno da jedan forum koji cak i nosi naziv-doktor nema doktora...ne znam o cemu je rec, mnogi su se povukli i eto...ima dosta clanova koji su prosli kroz golgotu i koji bi rado pomogli ali nije isto kada ti jedan clan da odgovor i jedan doktor, a isto tako nije isto kada doca da savet i neko ko je kroz to isto prosao...
ocajna, znam da ima dosta manastira kako je visnja i rekla, znam da je neophodno da se tim licima skrene paznja sa droge na nesto drugo, recimo, oni imaju dosta aktivnosti pri cemu zaboravljaju na drogu...jeste da to zvuci kao alternativna medicina ali verujem da pomaze...ne mogu reci kako bih se ja ponasao da sam na tvom mestu, ali mislim da mu treba pomoci...
ocajna, znam da ima dosta manastira kako je visnja i rekla, znam da je neophodno da se tim licima skrene paznja sa droge na nesto drugo, recimo, oni imaju dosta aktivnosti pri cemu zaboravljaju na drogu...jeste da to zvuci kao alternativna medicina ali verujem da pomaze...ne mogu reci kako bih se ja ponasao da sam na tvom mestu, ali mislim da mu treba pomoci...
Ljudi,nije on zavisnik od narkotika,pa da ide u manastir!Koliko sam shvatila iz razgovora sa jednim psihijatrom,on je usao u tzv PLUS FAZU,zbog terapije koja sadrzi jako mnogo lekova koji daju osecaj bezbriznosti i vestacke srece i zbog toga se gubi dodir sa realnoscu i osecaj za svoje najblize,za obaveze i sve ono sto cini stvaran zivot.Znaci,potrebno je ukinuti te lekove koje je on dobio,ali on sada cak i ne zeli da ode kod lekara,zato sto je njemu "DOBRO",a polako gubi prijatelje,sve drage ljude,mene je vec izgubio,nemam snage vise.Hvala svima na savetima i podrsci!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
nije zavisnik ali ih koristi i to intenzivno i zbog toga mu je neophodna pomoc...nemoj nas pogresno shvatiti, ali lekovi+speed+alkohol+heroin(ako i dalje nesto od toga koristi)...mislim da trebas da se ponasas prema njemu kao prema detetu-nema odgovora ne, za ruku i vodu(glupo ali jedini nacin)...
On jeste zavisnik hteli vi to priznati ili ne.Uz sve te sedative,alkohol,narkotike,nemožete reći da je zdrava osoba.On je bolesna osoba kojoj je neophodna pomoć ali prava.E to je sada problem treba naći pravu osobu koja će mu pomoći.Vi mu više nećete moći pomoći.Tešite se sa nekom PLUS FAZOM,šta je to.Bleženstvo u kojem se on nalazi nemože normalno da funkcioniše ,da radi da vodi normalan život sa vama.Dobro ste rekli treba ukinuti te lekove.A ko će biti taj koji će to uraditi.Neko ko je merodavan za to.Morate pronaći nekog neuropsihijatra koji ima iskustva sa takvim pacijentima.ocajna!!! napisao:Ljudi,nije on zavisnik od narkotika,pa da ide u manastir!Koliko sam shvatila iz razgovora sa jednim psihijatrom,on je usao u tzv PLUS FAZU,zbog terapije koja sadrzi jako mnogo lekova koji daju osecaj bezbriznosti i vestacke srece i zbog toga se gubi dodir sa realnoscu i osecaj za svoje najblize,za obaveze i sve ono sto cini stvaran zivot.Znaci,potrebno je ukinuti te lekove koje je on dobio,ali on sada cak i ne zeli da ode kod lekara,zato sto je njemu "DOBRO",a polako gubi prijatelje,sve drage ljude,mene je vec izgubio,nemam snage vise.Hvala svima na savetima i podrsci!
Izgubićete sve ceo život koji ste do sada imali.Ja sam imala prilike radeći godinama u zdravstvu da vidim gde majke ne žele da priznaju da im je dete narkoman ili zavisnik od lekova koji mu trenutno čine dobro a to dobro se sve dalje produbljuje i organizam svakim danom traži sve više i više tog dobrog stanja.
Slavkos_slavkos je dobro rekao nema čekanje za ruku i vodite ga negde pod hitno ako hoćete da ostane nešto od vašeg i njegovog života.
Bila sam oštra u poruci ali želim da ovo shvatite ozbiljno.Šaljem jedan link gde ima nešto malo o jednoj ispovesti.
Želim Vam sreću strpljenje i mir.
http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... 39782.html
Spasite svoj zivot i buducnost, i ostavite ga. Dok nije kasno.
A on, jos bolje ako nije zavisnik i ako moze racionalno da razmislja makar ponedeljkom i utorkom... nek napravi prioritete. Nek odluci sta zeli sa zivotom.
Niste mui ni mama ni staratelj. Idite dok ne dobijete dete sa njim.
A on, jos bolje ako nije zavisnik i ako moze racionalno da razmislja makar ponedeljkom i utorkom... nek napravi prioritete. Nek odluci sta zeli sa zivotom.
To je strasno, ali ako on uskoro ne pocne da se leci nece od njega vise nista biti. Od moje starije koleginice sin je tako radio nije dolazio kuci provodio vreme ko zna gde i oni nisu mogli da poveruju da se on drogira. Posle nekog vremena on je isao po lekarima ali bezuspesno. Razne droge koje je koristio su mu ostetile mozak. Ziveo je zatvoren nekoliko godina sa mamom i tatom i oduzeo je sebi zivot. Doktorka koja ga je lecila je zadnji put isto bila jako gruba prema njemu i njemu je to tesko palo. Nisam sigurna da li je pametno da se zrtvujes za nekog takvog i upropastis svoj zivot.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 24, 2011 11:41 am
Beži, beži što dalje od njega!!!!! Nećeš pomoći čoveku koji ne želi pomoć, u to sam se uverila kroz lično iskustvo, imala muža alkoholičara koji je počinjao, ostavljao, opet počinjao i opet ostavljao i 10 godina svog život sam provela radujući se kad prekine i očajavajući kad ponovo počne. Znam da nije hrišćanski, znam da nije humano, ali, da li je hrišćanski i humano zlostavljati sebe?ocajna!!! napisao:Ne znam ni sta zelim kao odgovor,ali ipak cu postaviti pitanje.![]()
Sa deckom sam bila u vezi 7 godina.U pocetku veze on je koristio vikendom speed i ekstazi,ali bili smo tada klinci i nije to bilo tako stasno.U jednom momentu je shvatio da mu je toga dosta,ali je imao odredjene psihicke probleme,nista strasno,ali dobio je terapiju i dijagnozu,bipolarni poremecaj.Posle godinu dana ,sa povremenim posetama psihijatru(jednom u 2-3 meseca) stanje se skroz popravilo i sve je bilo super.Mi smo odrasli,planirali zajednicku buducnost,on je normalno vodio svoju firmu i sve je bilo NORMALNO,do momenta kada mu psihijatar saopstava da nece vise imati vremena za njega i tada pocinje da ima probleme,nesigurnost pri komunikaciji,blage depresije,opet nista strasno.Odlazimo kod poznatog psihijatra u Beograd i on dobija potpuno novu terapiju:Zalasta(0+0+1),Xalol (1+0+1),Lamictal (1+0+1) i Flunirin (2+0+0).Napominjem da 6 godina nije popio ni kap alkohola niti je koristio ikakve narkotike.Mesec dana nakon pocetka ove terapije pocinje da zanemaruje posao,jednostavno ne moze da ustane, nezainteresovan je za mnoge stvari koje su ga do tada zanimale,ali ga nista od toga ne potresa, psihijatar tvrdi da to nema veze sa terapijom.Odlazimo pre 3 meseca na svadbu i on popije jednu rakiju,pa jos jednu,pa jos....,pa se tu nadje odmah neki speed i tu je kraj nasem NORMALNOM zivotu.Od tada,njegov vikend pocinje u sredu,zavrsava se u nedelju i svo to vreme je na speedu,kokainu i pijan.U ponedeljak i utorak,naravno spava.Pre nedelju dana ja sam shvatila da to vise ne mogu da izdrzim,jer to vise nije on.Sada patim ja,pati on,kaze i sam da ima problem,ali je sada okruzen ljudima pored kojih ce tesko da se resi problema.Kako ja njemu da pomognem?
Beži!!!!
isidora napisao:Spasite svoj zivot i buducnost, i ostavite ga. Dok nije kasno.
Otisla i pobegla!!!!

Hvala!!!
Hvala!!!! Tek sada shvatam koliko sam srecna sto se to desilo sada ,a ne za par godina....a navika i tuga za svim tim godinama polako prolaze i proci ce.Andjelabgd napisao:Beži, beži što dalje od njega!!!!! Nećeš pomoći čoveku koji ne želi pomoć, u to sam se uverila kroz lično iskustvo, imala muža alkoholičara koji je počinjao, ostavljao, opet počinjao i opet ostavljao i 10 godina svog život sam provela radujući se kad prekine i očajavajući kad ponovo počne. Znam da nije hrišćanski, znam da nije humano, ali, da li je hrišćanski i humano zlostavljati sebe?ocajna!!! napisao:Ne znam ni sta zelim kao odgovor,ali ipak cu postaviti pitanje.![]()
Sa deckom sam bila u vezi 7 godina.U pocetku veze on je koristio vikendom speed i ekstazi,ali bili smo tada klinci i nije to bilo tako stasno.U jednom momentu je shvatio da mu je toga dosta,ali je imao odredjene psihicke probleme,nista strasno,ali dobio je terapiju i dijagnozu,bipolarni poremecaj.Posle godinu dana ,sa povremenim posetama psihijatru(jednom u 2-3 meseca) stanje se skroz popravilo i sve je bilo super.Mi smo odrasli,planirali zajednicku buducnost,on je normalno vodio svoju firmu i sve je bilo NORMALNO,do momenta kada mu psihijatar saopstava da nece vise imati vremena za njega i tada pocinje da ima probleme,nesigurnost pri komunikaciji,blage depresije,opet nista strasno.Odlazimo kod poznatog psihijatra u Beograd i on dobija potpuno novu terapiju:Zalasta(0+0+1),Xalol (1+0+1),Lamictal (1+0+1) i Flunirin (2+0+0).Napominjem da 6 godina nije popio ni kap alkohola niti je koristio ikakve narkotike.Mesec dana nakon pocetka ove terapije pocinje da zanemaruje posao,jednostavno ne moze da ustane, nezainteresovan je za mnoge stvari koje su ga do tada zanimale,ali ga nista od toga ne potresa, psihijatar tvrdi da to nema veze sa terapijom.Odlazimo pre 3 meseca na svadbu i on popije jednu rakiju,pa jos jednu,pa jos....,pa se tu nadje odmah neki speed i tu je kraj nasem NORMALNOM zivotu.Od tada,njegov vikend pocinje u sredu,zavrsava se u nedelju i svo to vreme je na speedu,kokainu i pijan.U ponedeljak i utorak,naravno spava.Pre nedelju dana ja sam shvatila da to vise ne mogu da izdrzim,jer to vise nije on.Sada patim ja,pati on,kaze i sam da ima problem,ali je sada okruzen ljudima pored kojih ce tesko da se resi problema.Kako ja njemu da pomognem?
Beži!!!!
Život ide dalje,pomoć prijatelja će dobro doći samo strpljenja i polako .Sve će doći na svoje mesto .Živite novi život.Bravo.