Sa deckom sam bila u vezi 7 godina.U pocetku veze on je koristio vikendom speed i ekstazi,ali bili smo tada klinci i nije to bilo tako stasno.U jednom momentu je shvatio da mu je toga dosta,ali je imao odredjene psihicke probleme,nista strasno,ali dobio je terapiju i dijagnozu,bipolarni poremecaj.Posle godinu dana ,sa povremenim posetama psihijatru(jednom u 2-3 meseca) stanje se skroz popravilo i sve je bilo super.Mi smo odrasli,planirali zajednicku buducnost,on je normalno vodio svoju firmu i sve je bilo NORMALNO,do momenta kada mu psihijatar saopstava da nece vise imati vremena za njega i tada pocinje da ima probleme,nesigurnost pri komunikaciji,blage depresije,opet nista strasno.Odlazimo kod poznatog psihijatra u Beograd i on dobija potpuno novu terapiju:Zalasta(0+0+1),Xalol (1+0+1),Lamictal (1+0+1) i Flunirin (2+0+0).Napominjem da 6 godina nije popio ni kap alkohola niti je koristio ikakve narkotike.Mesec dana nakon pocetka ove terapije pocinje da zanemaruje posao,jednostavno ne moze da ustane, nezainteresovan je za mnoge stvari koje su ga do tada zanimale,ali ga nista od toga ne potresa, psihijatar tvrdi da to nema veze sa terapijom.Odlazimo pre 3 meseca na svadbu i on popije jednu rakiju,pa jos jednu,pa jos....,pa se tu nadje odmah neki speed i tu je kraj nasem NORMALNOM zivotu.Od tada,njegov vikend pocinje u sredu,zavrsava se u nedelju i svo to vreme je na speedu,kokainu i pijan.U ponedeljak i utorak,naravno spava.Pre nedelju dana ja sam shvatila da to vise ne mogu da izdrzim,jer to vise nije on.Sada patim ja,pati on,kaze i sam da ima problem,ali je sada okruzen ljudima pored kojih ce tesko da se resi problema.Kako ja njemu da pomognem?