Ja svakako znam sta pisem, a Vi dragi moj Guevara ocigledno niste dugo bili na strani "pacijenta bez neke protekcije" i to jos kod lekara opste prakse. A obicno se ljudima u ovakvim prepiskama persira

Drugo, i ova moja dva dobra gastroenterologa nisu mogli da se dogovore oko terapije, jedan je smatrao da je terapija isuvise duga, drugi da je kratka, a ja sam presekla na kraju, pa se pitam bas

Na forumu je isuvise malo mesta i ugrubo mogu da se saopste neke stvari, da bi ih neko tamo sa druge strane razumeo na najbolji nacin.
Bilo kako bilo SEVERUS u pravu ste ja se ne razumem u medicinu, samo znam sta meni prija i sta sam ja prozivela, pa mislim da forum zato i sluzi da se iznese neko iskustvo ili misljenje, za strucne termine i lecenje kao sto i rekoh treba ici kod lekara.
Poenta mog javljanja bila je da se od 10 dana Controlock leka ne moze dobiti rak zeludca, a da se svakako treba javiti lekaru i da cak nekada i lekari daju lekove "napamet" (to mislim bez tacne dijagnostike,za one koji su bukvalisti).
Kao i to da se nekada nekome mogu pruziti i malo blaza objasnjenja i dati upozorenja koja ne moraju iskljucivo da budu nazovimo to "gruba".
Zelim vam svima lepu nedelju