Ja sam zaista sokirana vasom izjavom narocito ako se uzme u obzir vasa profesija. Dobro je poznato da ljudi iz vase branse se obicno opredeljuju za takve fakultete da bi resili sopstveni problem na prvom mestu ali bez razloga napadati nekoga ko ima pravi problem, mislim da uopste nije na mestu. A narocito ne neko ko jos napominje sta mu je profesija i koja funkcija.ivanbgd napisao:Kao psiholog u jednom centru za socijalni rad,gde testiram i procenjujem kome dete treba da pripadne nakon razvoda roditelja (majci ili ocu), smatram temu (početno pitanje) prilično neukusnom, da ne kažem nešto ružnije. Zaista nije čudo što procedura usvajanja traje tako dugo, a upravo je otežu psiholozi, s pravom. Strašno...
K1: Tvojoj devojci mnogo sreće da prebrodi zdravstveni problem koji ima, ali još više joj želim sreće sa tobom, u budućem životu!
Mora da se lepo osecate kad se nalazite u ulozi "sudije" i kad od vas nesto zavisi? Vi radite kao psiholog? Vi procenjujete da li je neko podoban da usvoji dete ili ne? A tako olako dajete nekome dijagnozu psihopate! Bas tuzno!
Ovim ne zelim da branim Ka1 jer sam citala par postova gde je decko ocigledno u naletima besa i ocaja svasta izgovorio, sto ga uopste ne opravdava...ali, zaista ne vidim razloge za vredjanje nekoga ko ima iskren strah i stav po pitanju neceg tako ozbiljnog u zivotu i jos se bori za to???