Sta vas sve nervira kod muza?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Sta vas sve nervira kod muza?

Post od aa_aca »

Хе, хе, увек може да буде горе него што јесте. У данашње време, судар генерација је погубан.

'Ајде наброј неке предности. :D
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am

Post od Princess Krofna »

Sta fali sudaru generacija? I to ima svoje prednosti. I samo da znas - to je predlog mog muza. On tastu obozava, cak sam morala da mu kazem da prestane to tako eksplicitno da ispoljava jer ce svet pomisliti da je fiju.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Једно је када су особе физички удаљене, а друго је када свакодневно треба да сарађају при чему стално упадају у туђи домен - најкраће речено. :D Мислиш ли да би могла својој мами да препустиш управљање домаћинством?
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

Ma sa mnom sve moze, samo nek su svi zdravi i nasmejani. Nisam ja od onih kojima kruna s glave lako pada, zasto da ne, ako hoce da vodi domacinstvo ja cu da pomazem pri pranju sudova, seckanju salate i sl.
Meni nije cilj da budem glavna vec da budem srecna :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Видео сам ја да си необична крофница. :D Хоће ли ташта доћи?

А јел ти мужић и даље добар?
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

Idemo mi kod taste :D
A muzic, uh... Jedno ispravi, drugo zabrlja... Evo, sinoc se istusirao, kadu je ostavio urednu ali nije rasirio mokru zavesu da se osusi i tus je opet ostavio na resetki za sapun da se cedi niz obod kade... stvarno ne mogu vise. Nemam vise volje cak ni da se iznerviram.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Решетку за сапун постави са унутрашње стране каде, па ће туш да се цеди унутра. :D

Иначе, то су велике промене за њега. То је за њега много безначајних ситница и само можеш и себе и њега да изнервираш.
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

Resetka je iznad kade, ali on tus ostavi uza zid, i onda se cedi niz zid pa niz obod kade, i ako to ja ne obrisem pozuti fugna i usmrdi se. Zavesa se istacka od budji na mestima gde predugo ostanu kapljice vode. Kada sam mu to sve lepo objasnila reagovao je bas tako kako opisujes, njemu je to potpuno beznacajan i malecki problem. A da on meni kaze, npr nesto u fazonu e, aj nemoj vise masnom rukom da mi klikces misa (sto ja nikad ne bih uradila ali ajde, primera radi), uvek posle tebe moram da ga brisem, pazi malo, nemoj si takva, ja bih kao prvo u zemlju propala od muke sto sam to uradila, a zatim bih se izvinula i pazila da mi se to nikad vise ne dogodi, tj poslednje sto bi mi palo na pamet bi bilo da pokusam da ga ubedim kako je to totalno beznacajan, malecki problem.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Он не би ни приметио масног миша. :lol:

Све гледаш са своје перспективе. Проанализирај оне ситуације које ти он стварно замера.
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

Posto nisam mogla da docaram kako to izgleda kad na svako pitanje imam odgovor pa to mog muza strasno nervira, moze da posluzi kao prilicno adekvatna zamena onih par postova gde se patak i ja ubedjujemo oko toga kod kog doktora treba dejan da ode. Tipican primer mene u pms-u kad ne mogu da ocutim a pri tom se radi o necem krajnje nebitnom, a i patak ga je skinuo u originalu, ma ko da smo se dogovorili. :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

И само та твоја особина смета мужићу? Ништа више?
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

I nervira ga kad npr ja krenem u prodavnicu a on dobaci 'kupi i koka-kolu' a ja kazem 'rekli smo da nema vise koka-kole' a on onda kaze pa ti nemoj da je pijes a ja onda uzmem laptop pa ga zveknem po glavi (ovo poslednje samo zamislim)
A sinoc ga bas pitam 'sta tebe nervira kod mene?' a on kaze 'nista volim te bas takvu kakva si' a mene nervira sto ga mrzi da malo razmisli, pa nemoguce da mu bar jednom nije palo na pamet nesto sto bi promenio.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Вероватно избегава да ти искрено одговори или због тога што није навикао на искрене разговоре или због тога што неће да добије језикову чорбу од тебе. :D
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član

Pa i ne mora, ako nece. Ali mozda i meni jednog dana postane bitnije JA nego MI pa cu lepo u tri iste da ga posaljem. Soprostenjem.
PS. Nabavila sam kefir! Odusevljena sam, ukus je isti kao najobicniji jogurt. Iskreno, mislila sam da je neki buckuris koji se pije zapusenog nosa :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Немој тако. Штета је да се живот проведе нервирајући се око оних са којима свакодневно делиш исти ваздух. Договор кућу гради.

Надам се да кефир ниси купила у радњи.
Odgovori