Sex u braku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Crni77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:02 am

Sex u braku

Post od Crni77 »

Sigurno već postoji slična tema,pa se unapred izvinjavam administratorima :D
Ovako:Oženjen sam,moja žena i ja smo u 31.godini života(2 dece,mladje dete 2 godine)...nemamo sexualne odnose već duže vreme...(mnogo dugo :( )
Ona tvrdi da joj sex nije potreban,a ja sam se odmah zapitao:"možda joj se ja više ne svidjam",medjutim,ona kaže da joj uopšte nije potreban sex sa bilo kim.
Ako ima ovakvih slučajeva,molim vas...napišite nešto...jer,mora se priznati,ovaj moj slučaj ne zvuči normalno.
Unapred,Hvala svima!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: Sex u braku

Post od hunter »

Crni77 napisao:Sigurno već postoji slična tema,pa se unapred izvinjavam administratorima :D
1.Ovako:Oženjen sam,moja žena i ja smo u 31.godini života(2 dece,mladje dete 2 godine)...nemamo sexualne odnose već duže vreme...(mnogo dugo :( )
2.Ona tvrdi da joj sex nije potreban,a ja sam se odmah zapitao:"možda joj se ja više ne svidjam",medjutim,ona kaže da joj uopšte nije potreban sex sa bilo kim.
3.Ako ima ovakvih slučajeva,molim vas...napišite nešto...jer,mora se priznati,ovaj moj slučaj ne zvuči normalno.
Unapred,Hvala svima!
1. Nedaj se generacijo (Ines, Rade Serberdzija). Ne valja Vam to sto ih nemate :cry:
2. LAze ili je luda.
3. NO COMENT

Aj' sad budi bezobrazan i preuzmi inicijativu. Ovo nije erotski sajt, da ti crtam, mislim poslacu ti slike, ako treba, ali batali... Pusti masti na volju!
Evo ideje!
Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ili otresi sta sa strane, ako nista ne pali! Vuk sit, ovcice na broju!

Sada ce me banovati, a ja bio iskren!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Crni77 napisao:Sigurno već postoji slična tema,pa se unapred izvinjavam administratorima :D
Ovako:Oženjen sam,moja žena i ja smo u 31.godini života(2 dece,mladje dete 2 godine)...nemamo sexualne odnose već duže vreme...(mnogo dugo :( )
Ona tvrdi da joj sex nije potreban,a ja sam se odmah zapitao:"možda joj se ja više ne svidjam",medjutim,ona kaže da joj uopšte nije potreban sex sa bilo kim.
Ako ima ovakvih slučajeva,molim vas...napišite nešto...jer,mora se priznati,ovaj moj slučaj ne zvuči normalno.
Unapred,Hvala svima!

mislim da bi trebao s njom da sednes i porazgovaras sta je dovelo do toga da ona ne zeli sex!
naporan posao,obaveze kod kuce,obaveze oko dece,premorena je ,ima neki problem koji je muci ....
ili mozda i ima nekog drugog!!!
ko zna???
sve polazi iz glave i moze da postoji milion razloga....
ja sam uvek za fer i otvoren razgovor!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

hunter napisao:Ili otresi sta sa strane, ako nista ne pali! Vuk sit, ovcice na broju!

Sada ce me banovati, a ja bio iskren!
jaooo,bree,lovac....cccc
Zlaki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 2:59 pm

Post od Zlaki »

Najbolje bi bilo da budes iskren prema njoj. Reci joj da imas svoje potrebe i da nije korektno od nje sto to ignorise.
Bez obzira kakve obaveze ona imala, sex je sastavni dio braka, pogotovo za osobe u tim godinama.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Unapred,Hvala svima!

Eto kako muskarac razmislja na "prvu loptu"!!!!!

A nije ti palo na pamet da razmisljas malo drugacije,da ne kazem zrelije?
Imate dvoje dece,drugo dete je jos uvek malo i prezahtevno.Zena siguno ima jos milion obaveza pored toga i kada da joj padne na pamet sex?Potrudi se malo,animiraj je,izvedi je negde,kupi joj pokloncic.Ne mora da bude vredan,bitna je paznja!
Ma,zasto ja tebi ovo pisem?Ti da si hteo,do sada bi se potrudio i ne bi trazio savet na forumu!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

hvala marta,sto si napisala ono sto sam i ja htela!!!

potrebe su o.k. i normalne za ljude u nasim godinama ali nije bas resenje zapeti sa tim-JA IMAM SVOJE POTREBE- pa da ona oseti krivicu,pristane na sex ,lezi kao klada i da joj se sve jos vise smuci!!!

pogled iz zenskog ugla!!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Delimicno si u pravu Martic, ali ipak dvoje dece ne bi trebali da predstavljaju problem. Pobogu, pa i ja ih imam dvoje. Mislim da je kod njegove dame problem ili u glavi ili chak hormonalne prirode.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

hunter napisao:Delimicno si u pravu Martic, ali ipak dvoje dece ne bi trebali da predstavljaju problem. Pobogu, pa i ja ih imam dvoje. Mislim da je kod njegove dame problem ili u glavi ili chak hormonalne prirode.

Hunteru,ne izvrci moje reci!!!!
Nisam samo decu navela kao razlog za umor i nezainteresovanost!
I oladite vise sa tim hormonima.Pa mi zene,zahvaljujuci hormonima i jesmo u prednosti u odnosu na vas muskarce!
Njegova zena nije zainteresovana za sex jer joj on ne daje razlog da bude zainteresovana.Znas,razlika izmedju muskaraca i zena kada je sex u pitanju je ogromna.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Opet si delimicno u pravu, znachi lisice!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ili malo romantike,zavodjenja,pa onda vodjenje ljubavi a ne samo sex!!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Vodjenje ljubavi je otrcana fraza, ja kad zelim nesto vise od sexa, kazemHajde da nas ljubav povede, jer mi nju voditi ne mozemo, moze samo ona nas :wink: Probaj na to zemljache! Reci joj, daj maco, nek nas ljubav povede!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

hunter napisao:Vodjenje ljubavi je otrcana fraza, ja kad zelim nesto vise od sexa, kazemHajde da nas ljubav povede, jer mi nju voditi ne mozemo, moze samo ona nas :wink: Probaj na to zemljache! Reci joj, daj maco, nek nas ljubav povede!
jjjaaaoooooooooooooo breeeeeeee

ti si nepopravljiv!!!!!!!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

hunter napisao:Vodjenje ljubavi je otrcana fraza, ja kad zelim nesto vise od sexa, kazemHajde da nas ljubav povede, jer mi nju voditi ne mozemo, moze samo ona nas :wink: Probaj na to zemljache! Reci joj, daj maco, nek nas ljubav povede!

E,vidis.Meni mm nikada nista ne treba da kaze.Dovoljno je da se pogledamo i da znamo sta zelimo.A za to je zasluzno njegovo ponasanje prema meni :D
Odgovori