Sex u braku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

sludjena mama napisao:
hunter napisao:Vodjenje ljubavi je otrcana fraza, ja kad zelim nesto vise od sexa, kazemHajde da nas ljubav povede, jer mi nju voditi ne mozemo, moze samo ona nas :wink: Probaj na to zemljache! Reci joj, daj maco, nek nas ljubav povede!
jjjaaaoooooooooooooo breeeeeeee

ti si nepopravljiv!!!!!!!
Zelim da pomognem zeni i coveku, da im spasim brak!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

time sto savetujes coveku,da zeni kojoj nije do sexa, kaze -daj maco,nek nas ljubav povede!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa,znas gde bih ja oterala mm da mi tako nesto kaze kad sam ja nadr...???
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

:evil: Onda ja neznam mnogo o tome :evil: Kod mene uvek upali!
Crni77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:02 am

Post od Crni77 »

Ljudi,prihvatam sve kritike i sugestije,mogu samo da kažem da je bilo i poklončića i nežnosti i pažnje i razumevanja sa moje strane i ima ga i dalje,i biće i dalje.Neko je napisao da sam ja ok,nebi tražio savet na forumu,ja sam mislio da oboje idemo po savet kod nekog sručnog ali ona ni to ne želi.Do pre 1,5 god bilo je sve OK.Tvrdi da nema nikog drugog,možda sam glup,ali ipak svojoj ženi verujem.
Sve ostalo u braku nam funkcioniše normalno,osim sexa.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

E, pa sokole, nek ti je bog u pomoci!
Slika
Ma koliko bilo ne prihvaceno, uvek pali!

Jos jedan dokaz da Martat nije uvek u pravu
Poslednja izmena od hunter u Pet Dec 05, 2008 3:59 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

[quxxx
vecky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:28 pm

Re: Sex u braku

Post od vecky »

Šta čovek drugo da pomisli, osim da nešto nije u redu. Prirodno je da svako normalno biće želi sex. Odgovor tvoje supruge(kad te odbija) da joj nije do sexa-nije na mestu. Kao prvo, očigledno da ne razmišlja do čega je tebi, već samo do toga-do čega je njoj. Problem negde leži, to je sigurno. Prvi savet ti je da joj odlučno(ali bez prebacivanja) kažeš da te njeno odbijenje veoma boli(voliš je, stalo ti je do nje i vašeg braka, dece...bla bla bla) i da je zamoliš da ti malo opširnije objasni zbog čega ne želi sex. Otvoren i prijateljski razgovor može puno toga da reši. Ali na razgovor moraš da je nateraš(naravno ne mislim na silu). Najbolje vreme za opuštenu konverzaciju u vašem slučaju je kad ste sami( recimo uveče kad uspavate decu). Tad joj priđi i zamoli je da ti posveti malo vremena i da želiš da ti pomogne da neke stvari shvatiš. Žena obično zna šta je u pitanju(možda je nešto već duže vreme tišti), stvar je samo u tome koliko ima poverenja u tebe da ti to kaže. Probaj prvo to, pa ako ne uspe, smislićemo sledeći korak.
SREĆNO!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

martat napisao:E,vidis.Meni mm nikada nista ne treba da kaze.Dovoljno je da se pogledamo i da znamo sta zelimo.A za to je zasluzno njegovo ponasanje prema meni :D
Ovo je sjajno!! :D :D :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

majja napisao:
martat napisao:E,vidis.Meni mm nikada nista ne treba da kaze.Dovoljno je da se pogledamo i da znamo sta zelimo.A za to je zasluzno njegovo ponasanje prema meni :D
Ovo je sjajno!! :D :D :D
Blago nj.m.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Crni77 napisao:Sigurno već postoji slična tema,pa se unapred izvinjavam administratorima :D
Postoji, nadam se da ce ti biti od koristi:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sc&start=0
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

To je previse kompleksan problem da bi dobio instant rjesenje na forumu. Bolji savjet od ovih koje si ovdje procitao ti moze dati neko iz vaseg okruzenja. Neko ko dobro poznaje tvoju zenu i tebe ili na kraju krajeva dobar psiholog.
U svakom slucaju, problem postoji i za njega treba naci rjesenje (koje vjerovatno postoji). Cijenim da ovo nije pravo mjesto za to.
Crni77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:02 am

Post od Crni77 »

vecky napisao:Kao prvo, očigledno da ne razmišlja do čega je tebi, već samo do toga-do čega je njoj. Problem negde leži, to je sigurno. Prvi savet ti je da joj odlučno(ali bez prebacivanja) kažeš da te njeno odbijenje veoma boli(voliš je, stalo ti je do nje i vašeg braka, dece...bla bla bla) i da je zamoliš da ti malo opširnije objasni zbog čega ne želi sex.
Kao u svakom braku,i mi smo imali nesuglasica,ali nisu razlog za dublju krizu,nismo povredili jedno drugo u bilo kom smislu da ne bismo mogli dalje,sve smo prevazišli razgovorom,medjutim,sad kad treba da gledamo napred,došli smo do ovog problema.
Objašnjenja konkretnog nema,tvrdi da me voli još uvek,ali ne kao ranije,ali kaže da ništa ne oseća(fizički)kad je ja dodirnem,poljubim itd.
Ovi koji me nagovaraju na prevaru...ja želim nju,a ne neku drugu samo da me fizički zadovolji,i ne bi mi značilo ništa i da imamo redovan sex,ako njoj to ne bi prijalo.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

sjajno razmisljanje!!!!
nadam se da si pregledao temu koju ti je predlozila danka?mislim da ces tu naci objasnjenje...
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Citat:

Ovi koji me nagovaraju na prevaru...ja želim nju,a ne neku drugu samo da me fizički zadovolji,i ne bi mi značilo ništa i da imamo redovan sex,ako njoj to ne bi prijalo.

Dobro razmisljanje!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Citat:

Ovako nesto lepo je danas retko cuti od muskaraca. Vecina bi odmah odjurila kod neke druge.

Da li si i njoj to tako rekao? Ako nisi reci joj! Mislim da ce to umeti da ceni i da ce se malo potruditi da vam obojema ponovo bude lepo....
Deca jesu zaista za zenu velika obaveza i sama se neki put osecam preumorno, ali iskreno i muz i ja jos uvek uzivamo u seksu i ova zelja pobedi umor bez problema. Ali ne uvek!
Odgovori