Sex u braku
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
To je previse kompleksan problem da bi dobio instant rjesenje na forumu. Bolji savjet od ovih koje si ovdje procitao ti moze dati neko iz vaseg okruzenja. Neko ko dobro poznaje tvoju zenu i tebe ili na kraju krajeva dobar psiholog.
U svakom slucaju, problem postoji i za njega treba naci rjesenje (koje vjerovatno postoji). Cijenim da ovo nije pravo mjesto za to.
U svakom slucaju, problem postoji i za njega treba naci rjesenje (koje vjerovatno postoji). Cijenim da ovo nije pravo mjesto za to.
Re: Sex u braku
Kao u svakom braku,i mi smo imali nesuglasica,ali nisu razlog za dublju krizu,nismo povredili jedno drugo u bilo kom smislu da ne bismo mogli dalje,sve smo prevazišli razgovorom,medjutim,sad kad treba da gledamo napred,došli smo do ovog problema.vecky napisao:Kao prvo, očigledno da ne razmišlja do čega je tebi, već samo do toga-do čega je njoj. Problem negde leži, to je sigurno. Prvi savet ti je da joj odlučno(ali bez prebacivanja) kažeš da te njeno odbijenje veoma boli(voliš je, stalo ti je do nje i vašeg braka, dece...bla bla bla) i da je zamoliš da ti malo opširnije objasni zbog čega ne želi sex.
Objašnjenja konkretnog nema,tvrdi da me voli još uvek,ali ne kao ranije,ali kaže da ništa ne oseća(fizički)kad je ja dodirnem,poljubim itd.
Ovi koji me nagovaraju na prevaru...ja želim nju,a ne neku drugu samo da me fizički zadovolji,i ne bi mi značilo ništa i da imamo redovan sex,ako njoj to ne bi prijalo.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Citat:
Ovi koji me nagovaraju na prevaru...ja želim nju,a ne neku drugu samo da me fizički zadovolji,i ne bi mi značilo ništa i da imamo redovan sex,ako njoj to ne bi prijalo.
Ovako nesto lepo je danas retko cuti od muskaraca. Vecina bi odmah odjurila kod neke druge.
Da li si i njoj to tako rekao? Ako nisi reci joj! Mislim da ce to umeti da ceni i da ce se malo potruditi da vam obojema ponovo bude lepo....
Deca jesu zaista za zenu velika obaveza i sama se neki put osecam preumorno, ali iskreno i muz i ja jos uvek uzivamo u seksu i ova zelja pobedi umor bez problema. Ali ne uvek!
Ovako nesto lepo je danas retko cuti od muskaraca. Vecina bi odmah odjurila kod neke druge.
Da li si i njoj to tako rekao? Ako nisi reci joj! Mislim da ce to umeti da ceni i da ce se malo potruditi da vam obojema ponovo bude lepo....
Deca jesu zaista za zenu velika obaveza i sama se neki put osecam preumorno, ali iskreno i muz i ja jos uvek uzivamo u seksu i ova zelja pobedi umor bez problema. Ali ne uvek!
Naravno da sam joj rekao.I ceni to,ali....opet ništaDea napisao:Citat:
Da li si i njoj to tako rekao?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:28 pm
Kao u svakom braku,i mi smo imali nesuglasica,ali nisu razlog za dublju krizu,nismo povredili jedno drugo u bilo kom smislu da ne bismo mogli dalje,sve smo prevazišli razgovorom,medjutim,sad kad treba da gledamo napred,došli smo do ovog problema.
Objašnjenja konkretnog nema,tvrdi da me voli još uvek,ali ne kao ranije,ali kaže da ništa ne oseća(fizički)kad je ja dodirnem,poljubim itd.
Dakle..., ako već kažeš da vam je komunikacija na OK nivou, onda je zaista moguće da tvoja supruga jednostavno ima značajno smanjen libido. Tu naravno može da bude gomila razloga(stres, umor, hormoni...), poenta je da se problem neće rešiti sam od sebe. Ukoliko joj je stalo do tebe, onda stvarno treba da se pozabavi uzrokom svoje nezainteresovanosti za sex. Tu naravno treba da ima tvoju maksimalnu podršku. Ne slažem se sa idejom da sexualni život treba tek tako odbaciti, zato što se nekom neće da ga ima. Ako vam je stalo do zajedničke budućnosti i do braka(a pri tom ste oboje zdravi, pravi i lepo se slažete), onda taj kamen spoticanja treba da uklonite. Ako to znači odlazak kod bračnog savetnika, ili nekog drugog specijaliste-onda URADITE TO. Ako ona to odbija, onda dragi moj nemoj zamajavati ni sebe , a ni druge ovde, jer joj onda nije dovoljno stalo do tebe. Priče o lepom slaganju i rešavanju svih bračnih problema, onda padaju u vodu, jer odbijanje sexa -tek tako, znači ozbiljan problem. Ako nije svesna te činjenice(ili neće da bude), ceo trud svih nas ovde da ti pomognemo pada u vodu... Srećno!
Dakle..., ako već kažeš da vam je komunikacija na OK nivou, onda je zaista moguće da tvoja supruga jednostavno ima značajno smanjen libido. Tu naravno može da bude gomila razloga(stres, umor, hormoni...), poenta je da se problem neće rešiti sam od sebe. Ukoliko joj je stalo do tebe, onda stvarno treba da se pozabavi uzrokom svoje nezainteresovanosti za sex. Tu naravno treba da ima tvoju maksimalnu podršku. Ne slažem se sa idejom da sexualni život treba tek tako odbaciti, zato što se nekom neće da ga ima. Ako vam je stalo do zajedničke budućnosti i do braka(a pri tom ste oboje zdravi, pravi i lepo se slažete), onda taj kamen spoticanja treba da uklonite. Ako to znači odlazak kod bračnog savetnika, ili nekog drugog specijaliste-onda URADITE TO. Ako ona to odbija, onda dragi moj nemoj zamajavati ni sebe , a ni druge ovde, jer joj onda nije dovoljno stalo do tebe. Priče o lepom slaganju i rešavanju svih bračnih problema, onda padaju u vodu, jer odbijanje sexa -tek tako, znači ozbiljan problem. Ako nije svesna te činjenice(ili neće da bude), ceo trud svih nas ovde da ti pomognemo pada u vodu... Srećno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 6:04 pm
SAVRSENO LEPO I JASNO RECENO . Samo me interesuje da li ona smatra da ima problem, ili ne? Nesto fali u ovoj tvojoj prici, ne mogu da zamislim tu situaciju da je sve super a da ne postoji svest " Uhh, pa nesto nije u redu sa mnom".vecky napisao:Kao u svakom braku,i mi smo imali nesuglasica,ali nisu razlog za dublju krizu,nismo povredili jedno drugo u bilo kom smislu da ne bismo mogli dalje,sve smo prevazišli razgovorom,medjutim,sad kad treba da gledamo napred,došli smo do ovog problema.
Tvoja zena ili ima neki psiholoski problem ili te vise ne voli..Kada kazes da dugo vremena nemate odnose -koliko je to dugo.?Za nekoga to moze biti 7 dana ,za nekoga mesec,a za nekoga godinu
Ako je to mesec dana onda je verovatno samo umorna,mozda malo depresivna(verovatno sedi po ceo dan u kuci sa decom )pa onda joj verovatno nije ni do sexa....Ali ako to traje vec duze vreme, odbija i tvoje dodire,mazenje onda je tu nesto mnogo ozbiljnije u pitanju.Da- vazno je i to da proveris,kad hoces da je poljubis,da je zagrlis,da li te i onda odbija?Akoje odgovor DA veruj mi,imas problem............................................ Ljubav nikad ništa ne zahteva, već samo daje. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti."

Mislim da je 7 meseci dovoljno dugo,i odbija sve...mamacita napisao:Tvoja zena ili ima neki psiholoski problem ili te vise ne voli..Kada kazes da dugo vremena nemate odnose -koliko je to dugo.?Za nekoga to moze biti 7 dana ,za nekoga mesec,a za nekoga godinuAko je to mesec dana onda je verovatno samo umorna,mozda malo depresivna(verovatno sedi po ceo dan u kuci sa decom )pa onda joj verovatno nije ni do sexa....Ali ako to traje vec duze vreme, odbija i tvoje dodire,mazenje onda je tu nesto mnogo ozbiljnije u pitanju.Da- vazno je i to da proveris,kad hoces da je poljubis,da je zagrlis,da li te i onda odbija?Akoje odgovor DA veruj mi,imas problem............................................ Ljubav nikad ništa ne zahteva, već samo daje. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti."
Dovoljan odgovor?
Mozda odbija sve jer misli da je to uvod u sex? Ako vam je do pre sedam meseci to bila praksa, da ljubljenje i mazenje uglavnom bude vezano za sex, ili ako si tokom tih sedam meseci svaki put kad joj pridjes pokusavao da je zainteresujes za sex, onda mozda to odbija samo da ti ne bi dala laznu nadu da je zainteresovana za nesto vise. Reci joj da razumes da ne zeli sex i da samo zelis da joj budes blizu i da pokazes neznost, ako joj i tada dodir bude smetao, onda je zaista neki ozbiljan problem u pitanju, ili njen psihicki (kako se inace oseca i da li je promenila ponasanje, da li je depresivna?) ili u vasoj vezi.
Ponasa se normalno i tvrdi da je sve u redu...osim...donka napisao: Reci joj da razumes da ne zeli sex i da samo zelis da joj budes blizu i da pokazes neznost, ako joj i tada dodir bude smetao, onda je zaista neki ozbiljan problem u pitanju, ili njen psihicki (kako se inace oseca i da li je promenila ponasanje, da li je depresivna?)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Uhh, jos se uzdrzavam da te savetujem! Reci mi kolike su realne sanse da je zapala u neku versku sektu?
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Kontakt: