Promiskuitet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Ariela: mera u svemu, i sve sa merom - kao sto sam vec rekla, po meni je to kljuc za zdravlje u svakom pogledu. A demagogija i lazni moral, dogma i predrasuda, glupost i primitivno ponasanje ne mogu biti ni dobri ni zdravi a saveti koji se od takvih ljudi dobiju svakako nisu u cilju zdravlja i pomoci nekome nego u cilju samopromocije sopstvenog ega i potiskivanja sopstvenog straha.

Praktikuj sex sa zastitom uvek, cak i kad imas stalnog partnera, jer tako cuvas i sebe i drugoga, sprecavas rizik od nezeljene trudnoce i najzad cuvas svoju reproduktivnu sposobnost. Ukoliko imas problema sa emocionalnim vezivanjem i ostvarivanjem bliskosti, i u tom smislu ostvarivanjem odnosa koji bi bio monogaman, a to traje i ne mozes sama d aresis problem, obratio se nekom terapeutu za pomoc. Dovoljno si odrasla da niko ne treba vise da odlucuje za tebe i namece ti dozvole ili zabrane, a opet dovoljno mlada da mozes da se trazis i da trazis, ukoliko u tome postoji zdrava mera stvari ne vidim nista lose u tome.
Arijela
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 12:31 am

Post od Arijela »

@Garfield, sve što si pisala na ovoj mojoj temi dosta mi je pomoglo. Osetila sam veliko razumevanje sa tvoje strane, a to mi je bilo jako potrebno. Zaista mi je drago što si nekako podelila sa mnom ovaj problem i što si me malo rešila konfuzije. Mnogo ti hvala! Osećam se mnogo bolje. Već sam razgovarala sa psihoterapeutom i rekao mi je slične stvari kao ti i da ako problem potraje krenem na psihoterapiju.
Pozdrav!
Arijela
Stalni član
Stalni  član

Post od Arijela »

Garfield napisao:A demagogija i lazni moral, dogma i predrasuda, glupost i primitivno ponasanje ne mogu biti ni dobri ni zdravi a saveti koji se od takvih ljudi dobiju svakako nisu u cilju zdravlja i pomoci nekome nego u cilju samopromocije sopstvenog ega i potiskivanja sopstvenog straha.
I da dodam, imam mnogo stroge roditelje koji mnogo morališu (intelektualci su, ali ne mogu da me razumeju). Utoliko više su mi pomogli svi tvoji odgovori. HVALA TI!!!
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Nema na cemu. Budi pametna, brini o svom zdravlju. I naravno, toplo preporucujem psihoterapiju u svakom slucaju. Topli pozdrav
Arijela
Stalni član
Stalni  član

Post od Arijela »

Zelim da vam javim da sam se zaljubila i da mislim da ce to biti prava veza. Nadam se. Pozdrav svima i hvala vam.
Odgovori