etro napisao:za majju
Procitala sam na nekom podforumu cini mi se da je endokrinologija da si privatno radila UZ stitne kod dr Perisic pa me zanima da li je to Kosovka Perisic iz KBC B.kosa?Znam da je ona internista gastroenterolog-hepatolog i da je jako dobar strucnjak.
Ne, ja sam isla kod dr Mirjane Perisic (internista-hepatolog) u privatnu ordinaciju.
@Ontario, da, na zalost cesto to tako biva..........

Moju majku su isto slali kod psihijatra, jer se zalila na anginozne napade (zaboga, kako zena sa svojih 37 godina, i jedva 45 kg, moze da ima anginu pectoris!!?? - NEMA SANSE, treba da se uda, da ima jos dece-reci psihijatra, + gomila sedativa

, da bi se na kraju ispostavilo da treba da joj se radi dvostruki bajpas, koji na kraju nisu uradili kako treba, te je morala da ide na reoperaciju 10 meseci nakon prve, sreca u nesereci je, da je to bilo '80-tih godina, te je firma poslala u Hjuston, gde su njen primer i nacin na koji je uradjena operacija, tamo uveli u strucne knjige, kako tu operaciju NE TREBA RADITI!!!
Da bi joj nakon toga, kad je bila ovde na kontroli kod lekara koji ju je ovde "lepo sredio"

dobila komentar od istog: "Pobogu zeno, sto ste isli u Ameriku za tako sitnu stvar, pa to smo mogli ovde ocas posla, jel znate koliko ste Vi kostali drzavu Vasim odlaskom tamo???!!!"
Bez trunke blama i stida!!

Da, bas vidim kako je bilo ocas posla!!
Da kucnem u drvo, sada je 23. godina od reoperacije, i ona funkcionise i zivi normalno, sto se srca tice!!
Izvinjavam se Etro na OT, povela nas je prica...........
Pozz, majja