Zašto bih se predstavljao (a nisi se ni ti predstavio imenom i prezimenom) ,ja nemam interes da se reklamiram na forumu kao što ti to radiš, ni da uvećavam posete na svom sajtu a da ne pričam o upućivanju ljudi na preglede u privatne ordinacije koji koštaju po 60 i više evra, ne bi me čudilo da uzimaš i neki procenat.
Slažem se sa Vasom da ovo ne vodi ničemu, autor teme je svakako odustao od nje i otvorio novu koju si takođe krenuo da zagađuješ offtopic-om o igricama a čovek traži informacije o Zilbertovom sindromu.
Napravi svoj forum kad već imaš sajt pa tamo leči svoje komplekse i psihoze!
Problem sa zelucem i zamucenost vida..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problem sa zelucem i zamucenost vida..
Патак, онај ко зна како, веома лако може да пронађе податке о мени. Ти очигледно немаш појма, али зато знаш да лупеташ као максим по дивизији. Сасвим је довољно то што сам поставио своју фотографију и емаил адресе. Остало може да се нађе - наравно ко зна.
И да. Ја имам дил са неких стотињак фирми које рекламирам на мом сајту. Просто не знам шта ћу са парама. Хоћеш мало?
Који си ти лик (или ликиња)!
Завидност ти је дошла до толиког нивоа да је то просто невероватно. Ако је неко давио са игрицама то си управо ти. Ја сам споменуо само једну реченицу, на коју си ти реаговао у твом "менсанском" стилу. Много ме подсећаш на једног форумаша који је на исти начин пљувао по мени само није говорио да је члан Менсе.
И да. Ја имам дил са неких стотињак фирми које рекламирам на мом сајту. Просто не знам шта ћу са парама. Хоћеш мало?

Завидност ти је дошла до толиког нивоа да је то просто невероватно. Ако је неко давио са игрицама то си управо ти. Ја сам споменуо само једну реченицу, на коју си ти реаговао у твом "менсанском" стилу. Много ме подсећаш на једног форумаша који је на исти начин пљувао по мени само није говорио да је члан Менсе.

Koji si ludak, strašno, aj pošto ti je rođendan za par dana neću više da te tovarim i da trošim tastaturu na tebe, ali ću da upozorim ljude da si psihopata svaki put kad budem video da pričaš gluposti i ugrožavaš ljudima zdravlje svojim nebulozama. Bar dok se ne pojavi admin a onda će te on trajno odstraniti sa foruma.
Патак, важно је да ти знаш шта је добро. Зато људе убеђујеш да се трују Роакутаном. Видећемо коме ће више да поверују.
Лепо је што детаљно ишчитаваш мој сајт. Можда нешто успеш и да научиш, мада са твојим "Менса" нивоом интелигенције чисто сумњам.
Лепо је што детаљно ишчитаваш мој сајт. Можда нешто успеш и да научиш, мада са твојим "Менса" нивоом интелигенције чисто сумњам.
Odakle ti to da iscitavam tvoj sajt, jel te to Konstantin ucio da tako lazes i pricas napamet? Ajmo malo neki argumenti a ne samo te izmisljotine tvog obolelog mozga. Trovanje necu ni da komentarisem tebi koji glumis Isusa i nadri lekara i pokusavas da zaradis na bolesnim ljudima
Како одакле ми? Па прочитао си неке податке и овде их лепо износиш. И добро си се потрудио да пронађеш неке ствари. Баш си темељан. Сам си доказ мојих тврдњи.
Мислиш да ако ти зарађујеш на муци оболелих људи, да тако сви раде? Вараш се, грдно.
Мислиш да ако ти зарађујеш на муци оболелих људи, да тако сви раде? Вараш се, грдно.
Ako si stvarno sve podatke koje sam našao o tebi za par minuta zaista stavio i na sajt na kojem sam bio jednom u životu (cela 2 minuta i nisam smeo duze da ne umrem od smeha), stvarno ne znam šta bih rekao na to. Jak si mi ti ekspert za računare isto kao što lečiš ljude.
Ali zato znaš da šalješ ljude i vrbuješ lakoverne u privatne ordinacije da bacaju pare na razne izmišljotine, mora od nečeg da se živi a kako procenat dobijaš po učinku nije ni čudo da imaš nekoliko hiljada poruka za par meseci.
Ali zato znaš da šalješ ljude i vrbuješ lakoverne u privatne ordinacije da bacaju pare na razne izmišljotine, mora od nečeg da se živi a kako procenat dobijaš po učinku nije ni čudo da imaš nekoliko hiljada poruka za par meseci.

hvala na komplimentima mada mi nije jasna takva brza promena stava, pre samo par poruka si tvrdio da nemam pojma da nadjem podatke o tebi, kao sto tvrdis i gomilu drugih gluposti da bi zaradjivao na tudjoj bolesti. ne znam kako si ti to zamisljao, nisim sigurno isao da se raspitujem po komsiluku u j. gagarina? izgleda da si predugo drzao te tvoje magnete na glavi.

Слушај, очигледно си супериоран у односу на мене. Чак си пронашао и моју фотографију и скроз ме провалио.