problem u krevetu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
problem u krevetu
Imam 30 godina.U braku sam vec dve godine.Problem je u tome sto sve redje vodim ljubav sa zenom,nekako nemam zelju i kad vodimo ljubav desava mi se da mi erekcija padne u toku odnosa.To mi se ne desava kada vodim ljubav sa drugim zenama.Jel ima neko savet!?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da, na stranu moralisanje o tome da li je ispravno ili ne biti u braku sa nekim a varati i mutiti sa strane (nadam se da ste bar dovoljno pametni da koristite kondom, kako svojoj zeni ne biste navukli jos i nekakvu bolescinu na vrat!), cinjenica da imate poteskoce sa potencijom kada je Vasa veza u pitanju moze da govori u prilog da imate odredjenih psiholoskih problema - od toga da ste shvatili da ste se prebrzo zaleteli u brak i da to niste zeleli, da se osecate zarobljeno u braku i imate problema sa partnerskom vezom samoj po sebi, do toga da ne volite svoju zenu i ne osecate se blisko sa njom pa do toga da 'ne mozete' iz puke krivice jer radite to sa drugim zenama i varate suprugu....Sve dolazi u obzir, p aje najbolje da potrazite pomoc psiholoske prirode, dakle javite se psihologu ili psihijatru (imate opciju seksologa - psihijatra koji se bavi seksualnim disfunkcijama).
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 1:43 am
Muskarci!!!!!
Mozda ne treba da se mesam, ali MORAM!!!!
Moj decko i ja smo se malo vratili u pubertet (kako bismo resili isti problem, jer ipak nam je ovo 4ta god). Mazimo se, ljubimo i sve ostalo, ali nemamo sex. Nekoliko puta tako... a onda.... Uf!
Mada, ne verujem da to moze da uspe ako imas jos neku cicu. Moras da se odlucis i da se posvetis toj za koju si se odlucio, sve je u glavi

Mozda ne treba da se mesam, ali MORAM!!!!
Moj decko i ja smo se malo vratili u pubertet (kako bismo resili isti problem, jer ipak nam je ovo 4ta god). Mazimo se, ljubimo i sve ostalo, ali nemamo sex. Nekoliko puta tako... a onda.... Uf!
Mada, ne verujem da to moze da uspe ako imas jos neku cicu. Moras da se odlucis i da se posvetis toj za koju si se odlucio, sve je u glavi
Ja obozavam svoju zenu i imamo savrsen brak!Varam je cisto zbog sexa.Znam da to nije u redu ali sa tim zenama sex mi je extra i prema njima ne osecam nista osim sexualne privlacnosti.Ako nastavim i dalje ovako potrazicu strucnu pomoc.Mislim da je ne bih varao da i dalje imamo onu magiju u krevetu kao na pocetku.progoran napisao:ti brate ne volis tu tvoju zenu pa sa "strne" trazis utehu jer mozda si imao neku devojku pre nje, koju si voleo da cim je vidis erekcija ti je maksimalna. SAVET uvedi predigru menjaj semu vodjenja ljubavi mazite se i sl shvati ovo ozbiljno jer to ti je resenje ili razlaz pozdrav
- gorant
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm
Prerana ejakulacija (ejaculatio praecox) uglavnom ima psihičku etiologiju (ovo govorim jer je mnogi muškarci tumače kao znak jakog nagona). Jedno od tumačenja je nesvesno "kažnjavanje žene", tj. uskraćivanje uživanja ženi. Drugi čest razlog je strah od neuspeha.majja napisao:A šta kad dolazi do prebrze ejakulacije, šta je onda u pitanju?![]()
Mnoge žene se žale na to (ili i na opisan problem u prvom postu i na prebrzu ejakulaciju) a ja (gle čuda) nemam odgovor na to pitanje.
Zna li neko?!