problem u krevetu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Ja uopste ne znam zasto vam je to problem. Naime to uopste ne treba da vas brine, jer, odgovor ste sami dali recenicom "sa drugim zenama". Ono sto hocu da kazem je da ste vi u potpunosti izgubili interesovanje za svoju suprugu. Kada bi prestali sa prevarama, a posvetili se samo njoj, "problem" bi nestao!
Ma zena izgleda nije preterano inteligentna ili je on jedno takvo DJUBRE od coveka (mislim, djubre je svakako...) da bukvalno svoju preljubu ne pokazuje ama bas ni malo... sto je za normalnog coveka po meni nemoguce... znaci da takav "covek" mora biti zivotinja... sto gledajuci po njegovim postovima on i jeste... tako da eto objasnjenja...
Ali kako mrzim takve likove, znaci gazio bih mu po lobanji pre nego sto bih mu odsekao kurcic... ****, koja bre pizda od muskarca moras da budes da to radis i sto je najgore da po nekom tamo forumu pises kako volis zenu i kako ti je brak sjajan i bajan... ej bre... to je mom mozgu nepojmljivo...
Ali kako mrzim takve likove, znaci gazio bih mu po lobanji pre nego sto bih mu odsekao kurcic... ****, koja bre pizda od muskarca moras da budes da to radis i sto je najgore da po nekom tamo forumu pises kako volis zenu i kako ti je brak sjajan i bajan... ej bre... to je mom mozgu nepojmljivo...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da niko nema prava nikome da sudi. Svi mi živimo po nekim svojim (ne)moralinim načelima. Stvar ličnog izbora.
ALI, po meni je ovde problem "obožavanje žene&divan i savršen brak" a sa druge strane "ostale žene sa kojima uživa u sexu".
To nije jedna žena, to je više žena (od 2 do 22) a to mi više liči na problem u glavi, nego na životinjski instinkt. Sa druge strane, sve te žene sa kojima on vara svoju ženu, sigurno nisu verne njemu, samim tim ni svojim partnerima čim su sa njim, a ne verujem ni da su njihovi partneri verni njima..........
Da li vi koristite zaštitu (mislim na kondome)???!!!!
To je ipak veći i opipljiviji problem nego (lažni) moral!!!!
Slažem se da to nije bila tema, ali dajmo joj malo na širini.

ALI, po meni je ovde problem "obožavanje žene&divan i savršen brak" a sa druge strane "ostale žene sa kojima uživa u sexu".

Da li vi koristite zaštitu (mislim na kondome)???!!!!

To je ipak veći i opipljiviji problem nego (lažni) moral!!!!
Slažem se da to nije bila tema, ali dajmo joj malo na širini.

Ma moze sirina, ali ne u pogresnom smeru.Kakve veze ima sa koliko je zena i da li koristi prezervativ sa time sto ima problem u krevetu, kada je sa svojom suprugom?????????????
-Da ne duzim vise, mislim da je moj prvi komentar na Vas problem bio jasan i da ce vam koliko-toliko pomoci u daljim odlukama i delima!
-Da ne duzim vise, mislim da je moj prvi komentar na Vas problem bio jasan i da ce vam koliko-toliko pomoci u daljim odlukama i delima!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm
Majjceeeeeeeee uvek me nasmejes
paz vako, mogao bi covek stvarno da se testira na raznorazne stvari...nije na odmet
kad sam otvorila temu mislila sam da je ozbiljna...hehehe, i ja imam problem u krevetu, ne mogu da se namestim od bolova, suvise mi je mekan krevet, zna li neko gde da kupim neki tvrdji...po mogucstvu samo od dasaka
mrtva sam ozbiljna, ne prijaju mi oni jogi fazoni, sto tvrdje to bolje...
Postavljacu teme...mi se mozemo ovde saliti, ali da ti je lako nije.
Pokusaj za promenu da izostavis te druge i da se klonis malo i od svoje zene, a posle par nedelja bez odnosa...mozda ces se toliko uzeleti svoje zene da problema nece biti
navika je cudo...svako od nas ima prag zasicenja, a druge zene na stranu sve ostalo su samo ubrzale taj proces...

paz vako, mogao bi covek stvarno da se testira na raznorazne stvari...nije na odmet

kad sam otvorila temu mislila sam da je ozbiljna...hehehe, i ja imam problem u krevetu, ne mogu da se namestim od bolova, suvise mi je mekan krevet, zna li neko gde da kupim neki tvrdji...po mogucstvu samo od dasaka

mrtva sam ozbiljna, ne prijaju mi oni jogi fazoni, sto tvrdje to bolje...

Postavljacu teme...mi se mozemo ovde saliti, ali da ti je lako nije.
Pokusaj za promenu da izostavis te druge i da se klonis malo i od svoje zene, a posle par nedelja bez odnosa...mozda ces se toliko uzeleti svoje zene da problema nece biti

- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Za Ka1
Bez uvrede
,zaista,ali bez veze dođoh do ove teme,pa me zanima :jesi li siguran da si muškarac?
takvo razmišljanje je tipično za žene,znaš već,one su emotivne,krhke itd. osetljive na prevare , i to extra,dobro,bar većina...Mislim,svaka čast,blago tvojoj devojci,ženi....
A "lik" koji je postavio ovakvu temu i ispisao sve one komentare i uvrede...hm,ne znam da li je vredan ikakvog i odgovora , a kamoli saveta...opet,bez uvrede. A da je "šaranje " naša svakodnevnica,jeste,na žalost svih onih čiji su principi vernost,poligamija,poverenje,ljubav pre svega, a "lik"tj.rezač( interesantnog li nicka-u skladu sa životnim stilom,verovatno
) je samo još jedan tipičan muškarac koji bez pardona ( da ne kažem griže savesti -kakva savest ,šta to beše ?) zadovoljava svoje ,neiživljene,dečačke fantazije kazanove,jer je cifra ( u svakom smislu ) muškarcima veoma bitna... a izjavu tipa,ja volim svoju ženu...sve se svodi samo na sex...no comment
POZDRAV !

POZDRAV !

[quote="majja"]A šta kad dolazi do prebrze ejakulacije, šta je onda u pitanju? :roll:
Mnoge žene se žale na to (ili i na opisan problem u prvom postu i na prebrzu ejakulaciju) a ja (gle čuda :lol: ) nemam odgovor na to pitanje.
Zna li neko?!
Hvala! :wink:[/quote]
Najbolje je upotrebiti sprej sa lokalnim anestetikom. Posle par bočica stekne se samopouzdanje (vidi se da se može!) i obično se stvari normalizuju.
Lider proizvod je engleski preprat sa lidokainom ali je skup (16 evra)kažu) i teško se nabavlja. Neka firma (DCA-laboratorije) je i to napravila i košta manje od 10 evra. Kažu da je jednako efikasno i neškodljivo, lakše dostupno (dobiješ poštom na upit e-mailom ili SMSom), a i ušteda nije zanemarljiva. Lako se nalaze na Internetu - u velikoj su svađi sa "stručnjakom" Milosavljevićem jer "pomeraju d...e" uvozničkom lobiju.
Mnoge žene se žale na to (ili i na opisan problem u prvom postu i na prebrzu ejakulaciju) a ja (gle čuda :lol: ) nemam odgovor na to pitanje.
Zna li neko?!
Hvala! :wink:[/quote]
Najbolje je upotrebiti sprej sa lokalnim anestetikom. Posle par bočica stekne se samopouzdanje (vidi se da se može!) i obično se stvari normalizuju.
Lider proizvod je engleski preprat sa lidokainom ali je skup (16 evra)kažu) i teško se nabavlja. Neka firma (DCA-laboratorije) je i to napravila i košta manje od 10 evra. Kažu da je jednako efikasno i neškodljivo, lakše dostupno (dobiješ poštom na upit e-mailom ili SMSom), a i ušteda nije zanemarljiva. Lako se nalaze na Internetu - u velikoj su svađi sa "stručnjakom" Milosavljevićem jer "pomeraju d...e" uvozničkom lobiju.
[quote="gorant"][quote="majja"]A šta kad dolazi do prebrze ejakulacije, šta je onda u pitanju? :roll:
Zna li neko?![/quote]
Prerana ejakulacija (ejaculatio praecox) uglavnom ima psihičku etiologiju (ovo govorim jer je mnogi muškarci tumače kao znak jakog nagona). Jedno od tumačenja je nesvesno "kažnjavanje žene", tj. uskraćivanje uživanja ženi. Drugi čest razlog je strah od neuspeha.[/quote]
[b]"Problem" rešava lokalni anestetik u spreju. Najbolji je sa lidokainom kao aktivnom supstancom. Ne valja što (švercovani) košta 16 EUR i što se teško nalazi. Ako ga neko zvanično uveze biće i skuplji (kao i sve drugo). Kažu da su DCA-laboratorije (nalaze se lako na Internetu) napravile isto, dobija se poštom na upit mejlom ili SMS-om (izbegavanje nelagodnosti ličnog traženja po sexy prodavnicama ili apotekama), a košta ispod 10 EUR, što takođe nije zanemarljivo. Najbitnije je to što posle ispomoći sa 2-3 bočice problem nestaje, što govori o psihološkoj podlozi kao uzročniku. [/b]
Zna li neko?![/quote]
Prerana ejakulacija (ejaculatio praecox) uglavnom ima psihičku etiologiju (ovo govorim jer je mnogi muškarci tumače kao znak jakog nagona). Jedno od tumačenja je nesvesno "kažnjavanje žene", tj. uskraćivanje uživanja ženi. Drugi čest razlog je strah od neuspeha.[/quote]
[b]"Problem" rešava lokalni anestetik u spreju. Najbolji je sa lidokainom kao aktivnom supstancom. Ne valja što (švercovani) košta 16 EUR i što se teško nalazi. Ako ga neko zvanično uveze biće i skuplji (kao i sve drugo). Kažu da su DCA-laboratorije (nalaze se lako na Internetu) napravile isto, dobija se poštom na upit mejlom ili SMS-om (izbegavanje nelagodnosti ličnog traženja po sexy prodavnicama ili apotekama), a košta ispod 10 EUR, što takođe nije zanemarljivo. Najbitnije je to što posle ispomoći sa 2-3 bočice problem nestaje, što govori o psihološkoj podlozi kao uzročniku. [/b]
Osekao bi ti k..ac i bacio ga svinjama ... Ozenio si se i ne mozes da ga drzis u gacama zato sto si toliko glup i ne znas da osvezis vasu vezu na odredjen nacin,jer ti je zena ocigledno dosadila,a tebi je verovatno i lepse ovako ... ne zasluzujes qrac...k'o da si izgubio nevinost sa 29 pa se odusevio retard ne moze bez sexa...zao mi je tvoje zene,iskreno...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Tja...pravi muskarac ili ti muskarcina kako se u nasem zargonu naziva-NIKADA ne dozivi JAO-PAO....
Licno mislim da pricas bajke...da si nesiguran...odnosno da spadas u one koji mnogo pricaju a malo rade...Odlazis od zene do zene ...fuj(a sida ...?)i ako tamo bude JAO-PAO ti ides drugoj ...i tako redom...
A tvoja zena je izgleda precesto svedok tog jao...pao...Da li si neodgovorni covece svestan da i nju izlazes opasnostima da joj doneses neku polnu( i drugu) bolest...
Ti bezis od sebe samog ...i pricas odnosno zelis da nam se , bar u virtuelnom svetu, predstavis kao "muskarcina"( Virtuelnost ne moze nikako zameniti realni zivot)...
JAO-PAO bas si za zaljenje (pazi se poredSIDE ima i drugih polnih boljki- cula sam da se i sifilis vraca ququ ako ti otpadne...)
Ovo sam sve ispisala sa velikim stepenom indignacije bez zelje da postavljaca teme razumem ...
R.
Aj, opsuj i mene(ne mozes me uvrediti) kao pojedine koji nisu aplaudirali tvojim amoralnim cinidbama(ja rekoh da ti pricas bajke ....fantaziras da si ...a nisi...)
Menjaj nick u jao-pao:))))))))))))))))))))))))))))))
Licno mislim da pricas bajke...da si nesiguran...odnosno da spadas u one koji mnogo pricaju a malo rade...Odlazis od zene do zene ...fuj(a sida ...?)i ako tamo bude JAO-PAO ti ides drugoj ...i tako redom...
A tvoja zena je izgleda precesto svedok tog jao...pao...Da li si neodgovorni covece svestan da i nju izlazes opasnostima da joj doneses neku polnu( i drugu) bolest...
Ti bezis od sebe samog ...i pricas odnosno zelis da nam se , bar u virtuelnom svetu, predstavis kao "muskarcina"( Virtuelnost ne moze nikako zameniti realni zivot)...
JAO-PAO bas si za zaljenje (pazi se poredSIDE ima i drugih polnih boljki- cula sam da se i sifilis vraca ququ ako ti otpadne...)
Ovo sam sve ispisala sa velikim stepenom indignacije bez zelje da postavljaca teme razumem ...
R.
Aj, opsuj i mene(ne mozes me uvrediti) kao pojedine koji nisu aplaudirali tvojim amoralnim cinidbama(ja rekoh da ti pricas bajke ....fantaziras da si ...a nisi...)
Menjaj nick u jao-pao:))))))))))))))))))))))))))))))
Poslednja izmena od mislimsvojimmozgom u Pon Mar 30, 2009 10:33 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))