problem u krevetu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

rezac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 1:35 am

Post od rezac »

Hvala OK ljudima koji zele da mi pomognu,ovi ostali sto vredjaju mogu samo da mi...
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Na zalost ta magija sa pocetka brzo prodje i kod muskaraca i kod zene. Mislim da je to nesto neponovljivo, jer je pocetak ipak samo jedan. Gledala sam cak u jednoj emisiji da je to hemijski proces, posle izvesnog vremena prestanemo da reagujemo...
No, covek mora da nadje resenje. Moje komsije postadose tako swingeri, pa ih svi u zgradi olajavaju, ali oni ljudi nasli da im se tako svidja i da na taj nacin niko nije prevaren. Naravno u njih svi pokazuju prstom....
Sa zenske strane ipak moram da te pitam da li neki put razmisljas o tome koliko bi tu zenu koju volis povredilo kada bi saznala da je varas, pa cak i ako je to samo zbog seksa. Mozda bi te negde i razumela ali to bi joj ipak slomilo srce. Da li je ta ljubav koju kazes da osecas tako sitna u odnosu na dobar seks koji ti pruzaju druge zene? Da li je kod ljudi primarno animalno? Da li tvoja zena ima prava na dobar sex sa nekim drugim?

Mislim da bi trebalo da vidis sta je to sto te stvarno pali kod tih zena i kako da nesto od toga probudis u svom odnosu prema zeni. Neko resenje bi trebalo da nadjes, jer bez obzira na dobar sex mislim da se covek vremenom u celoj toj prici izgubi....
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Milicapilica napisao:Na zalost ta magija sa pocetka brzo prodje i kod muskaraca i kod zene. Mislim da je to nesto neponovljivo, jer je pocetak ipak samo jedan. Gledala sam cak u jednoj emisiji da je to hemijski proces, posle izvesnog vremena prestanemo da reagujemo...
No, covek mora da nadje resenje. Moje komsije postadose tako swingeri, pa ih svi u zgradi olajavaju, ali oni ljudi nasli da im se tako svidja i da na taj nacin niko nije prevaren. Naravno u njih svi pokazuju prstom....
Sa zenske strane ipak moram da te pitam da li neki put razmisljas o tome koliko bi tu zenu koju volis povredilo kada bi saznala da je varas, pa cak i ako je to samo zbog seksa. Mozda bi te negde i razumela ali to bi joj ipak slomilo srce. Da li je ta ljubav koju kazes da osecas tako sitna u odnosu na dobar seks koji ti pruzaju druge zene? Da li je kod ljudi primarno animalno? Da li tvoja zena ima prava na dobar sex sa nekim drugim?

Mislim da bi trebalo da vidis sta je to sto te stvarno pali kod tih zena i kako da nesto od toga probudis u svom odnosu prema zeni. Neko resenje bi trebalo da nadjes, jer bez obzira na dobar sex mislim da se covek vremenom u celoj toj prici izgubi....
Sjajan post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gorant, hvala na odgovoru! :wink:
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Da, zaista odlican post. I ja sam cula za to da prirodno nam se smanjuje zelja za nekog na cije se feromone naviknemo.

Ali to je fizicki deo price. Uopste nije za zanemarivanje ali postoji i onaj emotivni deo. Treba se potruditi, pricati, beskrajno iskreno i dugo pricati o tome sto se desava unutra jer seks (posle tog animalnog perioda, da ga tako nazovem) je samo izviranje one unutrasnje potrebe za bliskoscu. Vise nije osvajacka avantura, koliko potvrda, kao neka vrsta emotivnog sidra - da smo jos zajedno, da uspevamo da se izborimo sa strujama koje nas cesto nose na razlicite strane. Zato mislim da je najbitnija komunikacija jer su ti razgovori nekad teski i bolni ali i neophodni - bez te vrste emotivne ogoljenosti i intime, nema ni one fizicke, posle odredjenog vremena.
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Da, ali nije samo priča dovoljna. Uređenje kompletnog životnog stila, da ga tako nazovem, pomaže u sprečavanju dosade i rutine. Otvorenost prema spoljnjim sadržajima, šarenilo aktivnosti i avanturizam, u neku ruku mogu da učine život uzbudljivim ili bar ne dosadnim. I uz emocionalnu razmenu, toplinu sex može da dobije na kvalitetu.
Ali, da ne filozofiramo previše :) mislim da rezac treba da se obrati psihoterapeutu. Ako te interesuje, imam neke kontakte, javi mi se na pp.
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Navika mozda moze da smanji zelju ali moje misljenje je da u ovom slucaju vanbracni izleti smanjuju zelju jer postavljac teme svoje seks. potrebe zadovoljava negde drugde. Uverena sam ako bi apstinirao s te strane zelja za zenom bi se vratila. Ne odmah ali posle mesec, dva, ..., godine?
Jer i masturbacija je nesto na sto je covek naviknut pa to opet ne stvara nikakve probleme kod zadovljavanja tim putem.
Korisnikov avatar
Rasena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 3:15 pm

Post od Rasena »

Ljudi, sta mislite o uvodjenju testova emocionalne zrelosti za zasnivanje bracne zajednice? :wink:
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Po meni, ko se odluci za "bracnu zajednicu" vec je pao test zdravog razuma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Zezam se, i sama sam "pala" taj ispit)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Rasena napisao:Ljudi, sta mislite o uvodjenju testova emocionalne zrelosti za zasnivanje bracne zajednice? :wink:
Onda bi u braku bilo 1% polno zrele populacije!! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Rasena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 3:15 pm

Post od Rasena »

majja napisao:
Onda bi u braku bilo 1% polno zrele populacije!! :lol: :lol:
Hmm, mozda bi brak postao ozbiljna i postovana institucija :lol:
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm

Post od Loreley »

o bozhe... a da li si ikada razmishljao da kao takaw ni ti njoj ne pruzhash shta ona hotje i shta joj treba? jer je chista glupost da su mushkarci zahtewniji od zhena shto se sexa tiche. pre njoj nego tebi bi preporuchila da wodi rachuna o sebi i nadje nekog ko tje je poshtowati, woleti a istowremeno joj pruzhti ono shto joj treba. to shto tebi ne mozhe da se digne na zhenu koju wolish (izwinjawam se, ali su mnogo gore rechi napisane od owog) apsolutno nije njen problem wetj twoj psihichki!!!!!!!!!!

a ako tebe zadowoljawa da budesh swinger, zakonski ti treba zabraniti da sklapash brak s bilo kime! izwoli pa se zadowoljawaj gde ti najwishe odgowara a to je ochigledno SWUGDE!
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

Loreley ti si se bas naljutila o boze zasto tako ?
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Ma daleko je on od swingera. Swingeri to rade uglavnom u paru, pa na taj nacin i svom partneru daju mogucnost da ga neko drugi zadovolji. Sigurna sam da on svojoj zeni to ne bi ni dopustio niti oprostio.
Mene samo rastuzi kad vidim da animalno prevlada.
shades
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 12:18 pm
Kontakt:

?

Post od shades »

Svi ti "debili" koje ste pocastili i koji su vas izvredjali samo reaguju u skladu sa osecanjima koja su normalna s'obzirom koliko ste vi "hladno" izjavili "kada spavam sa drugim zenama" kao da je to tako normalno!
Kako biste VI reagovali kada bi neka zena napisala "sa muzem tako i tako, a kada spavam sa drugim muskarcima je extra"
"Braaaavo samo napred varaaaaj muza?"
shades
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 12:18 pm
Kontakt:

Post od shades »

Milicapilica napisao:Na zalost ta magija sa pocetka brzo prodje i kod muskaraca i kod zene. Mislim da je to nesto neponovljivo, jer je pocetak ipak samo jedan. Gledala sam cak u jednoj emisiji da je to hemijski proces, posle izvesnog vremena prestanemo da reagujemo...

Ufff ovo je bas lepo :wink:
Odgovori