Pomozite mi dajte mi neki savet i kommentar tako se plasim

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Ojha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 27, 2007 5:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Pomozite mi dajte mi neki savet i kommentar tako se plasim

Post od Ojha »

Desilo mi se nesto nezgodno nemogu sa svakim o ovome pricati tako se plasim nespavam nejedem samo na to mislim sta radim

Ja sam momak i imam 18 god imo nikada ranije nisam imo seksualne odnose sa curom prvi put imo i to odmah bez kondoma plus imala mistraciju ona to je bilo juce to sam vec na kraju mogo da vidim nisam primetio minustraciju. danas imam velike simtome osecam da moj penis svaku dragocen sekund ko da curi nesta kroz njega a ja nevidim il nemogu da primetim al uglavnom osecam, i usput toga moj penis je sve mali i mali il bolje receno ko da ga i neosecam ko da je mrtav , ici uc sutra kod doktora al pre nego sto idem sutra zeleo bih da cujem vase kommentare nadam se da ce te mi bilo sta napisati kakva to zaraz moze biti uglavnom i sta je to
ja se tako plasim da ne dobijem aids

puno se zahvaljem na svaki savet

pozz :(
EEEEE
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Nema potrebe da brineš, sve će doktor sutra pogledati. AIDS ne može tako brzo da ispolji simptome.
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

aha pa sta onda moze biti kakva zaraz od prilike i dal rizikujem da dobijem aids???
EEEEE
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Moze biti svakakva zaraza, moze biti i sida. Samo sto sida ne daje odmah simptome pa to sto vidis da ti curi (ako sam uopste dobro razumela) nije znak side. Dal imas sidu znaces tek za 3-6 meseci. A to kao penis ti je mrtav, sve manji i manji(opet ako sam dobro rzumela)...psiha je cudo
O ovim stvarima se razmislja ranije.
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

pa nerazujem to je to sta mi se bas desaca samo to je istina da mi je panis sto mali i mali juce sam imo seks i danas mi se do desava sta moze biti sad se jos vise palsim kad si rekla da to moze biti sida
EEEEE
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

nije ono da curi nego tako mi se cini a i ponekad me pecka onaj mokracni kanal i penis mi je nekako mrtav ko da je ubijen neznam sta je
EEEEE
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Pokupio si neku bolest. Ne razumem kako nije da curi nego ti se cini??Da ti ne nabrajam sad sta moze sve biti, kucaj u googlu "polne bolesti" pa ces sam videti. Normalno da se plasis, samo si malo zakasnio.
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

na sta to mislis zakasnio ???
pa curi izgleda al ja to nevidim nego samo osecam i penis je sve mali i pali ko da je ubijen na stranu lezi e sad kakvu bolest sam ja sada pokupio neznam zato ja vas pitam koja bolest moze biti mozes i nabrajat ako nije ti tesko bas sam bi ti bio zahvalan samo nadam se da nije sida od toga se najvise plasim

hvala puno sto mi odg drhtim sav inace
EEEEE
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

iz kraljeva sam inace nego nije mi do zezanja de mi reci sta moze mi biti molim vas
EEEEE
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

zar ovde nema bas niko da mi kaze sta mi se desava kakva je ovo bolest :( :( :( :( molim vas odgovorite mi na ovo sve sto sam napiso
EEEEE
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Na stranu tvoj "subjektivni" doživljaj, ako te već pecka pri mokrenju, sasvim je moguće da si "zakačio" nešto.

Možda bi najbolje bilo da posetiš lekara. Ovako ćemo teško steći uvid u "stanje"...

A naravoučenije bi trebalo da bude da koristiš prezervativ, i da se ponašaš odgovorno, kako prema sebi, tako i prema osobi sa kojom imaš odnos... Zaboga, imaš 18 godina, nisi klinac... :-? :roll:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

u pravu si znam da sam pogresio niskim nisam piso o vome osim ovde sa vama idem sutra doktoru pa da vidimo sta ce on reci pa cu ja ovde se opet javiti

al meni samo jedno nije jasno zasto mi je penis sve manji i manji ???
EEEEE
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Niste jos spremni za seks - za seks se mora biti zreo i odgovoran, emotivno zreo i psiholoski zreo. A sad pravac kod lekara, iako garantujem da Vam nista nije danas sto Vam juce nije bilo - dakle, jednom recju, nista Vam ne fali, ni jedna polno prenosiva bolest ne razvija se za 12 sati, a psiha je cudo.

I usput, bilo bi lepo (ipak imate 18 godina, odrastao ste covek) da se opismenite i primenite neke osnove pravopisa i gramatike kada pisete i govorite, naucite neke pojmove (dakle, nije mistracija ni minustracija, vec menstruacija, to je znanje biologije VII razred osnovne skole) i osnove fiziologije muskog i zenskog tela, te metode zastite od seksualno prenosivih bolesti i nezeljene trudnoce: ako ste dovoljno odrasli da upraznjavate seks, onda ste dovoljno odrasli i da ovo naucite. Vreme je da pocnete da se ponasate odgovorno prema svom i tudjem zdravlju - punoletni ste.
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

hvala na kommentaru ja sam u panici brzo pisem tako da pogresim po pisanju

evo direkno pitanje mogu li ja dobiti aids posle svega ovoga sta vi mislite???
EEEEE
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Ama bre decko, jel znas da koristis google???!!! Naravno da je moguce da imas sidu, sta sad svaki clan treba da ti potvrdi? :roll:
Zaključana tema