Pomozite mi dajte mi neki savet i kommentar tako se plasim

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od gorant »

Možeš. Ali ne treba sad o tome da brineš. Kao što smo ti rekli, prvo se obrati lekaru ako primećuješ neke promene na polnom organu, ubuduće obavezno koristi kondom i raspitaj se kako funkcionišu žene (menstruacija, sex, plodni/neplodni dani itd).[/u]
Ojha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 27, 2007 5:41 pm
Kontakt:

Post od Ojha »

ok hocu stra idem lekaru da vidim sta ce mi on reci.
EEEEE
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

Garfield je moj idol!!!!!!!!!!!
E ovaj mali je lik....
Ja stvarno nemam komentar...osim da sam naucila nesto novo...."Mistracija" ili kako je vec rekao,ubija penis-na mrtvo!!!!!!
Joj,ja se izvinjavam,ali nisam mogla da se suzdrzim.... :D :D :D
Andrija 24.05.2005
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
zeka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 2:10 pm

Post od zeka »

ja stvarno ne znam u sta se ovaj forum pretvorio ,,, i odakle vam pravo (mislim na ove sto daju odgovore) da coveku spominjete SIDU.. da li neko od vas zna uopste sta je SIDA a sta je HIV.. da li znate sta su retrovirusi..... koji ste vi paranoici!!! majko mila. pa ne mojte molim vas i odmah coveka da kritikujete za prezevativ.... da imalo znate bilo sta za bilo koji retro virus--a to je jedino 100% da se prenosi sa kontaktom KRVI NA KRV,,,a ovo ostalo su sve predpostavke, koje godimana imunologe, infetologe bacaju u tolani OUT ...A GOOGLE..pa na googleu ima toliko netacnih informacija da to nije normalno.... ako cemo tako onda je lakse hiv dobti POLJUPCEM nego polnim odnosnom,, lako moguce kvaran zub,,malo desni da krvare i ETO... i sta sad?? NE TREBA DA SE LJUBIMO,,, a ja ne znam da li ima prezervativ za USTA e TO BAS I NEMA!!!,,, a sto se tice prezervativa: koristi se zbog mnogo drugih polnih bolesti a UKLJUCUJUCI i HIV!!! a on ako je sa 18 godina uspeoo da bas naide NA HIV e pa svaka mu cast i to pri prvom seksualnomodnosu...

pa evo sami pomnozite, pa na to dodajte jos 150% ako treba za one za koje se ne ZNA:

zapadna evropa 550.000 hiv
afrika 25.000.000 hiv
sjedinjene americke drzave oko 1.000.000
australia -novi zeland 15.000 ---samo

pa to pomznite sa brojem stanovnika i dodajte koji god hocete procenat i shvaticete da je broj JAKO MALI...

Sta afrikanci vode ljubav vise nego mi evropljani..nije TACNO..
hajde da krenemo od predpostavke da su oni PRLJAVI a MI cisti..
kako to da KOD onih ROMA,,ali mislim cergara onih naj priljavih nema NIKO HIV--- kako to, a mnogi od tih cergara nikad u svom zivotu nije primio ni vakcinu bilo koju ikad u zivotu----?
hocete reci da u africi ima vise GAY-eva nego mi u evropi ili u americi,,isto nije tacno.. da li se neko od vas ipak zapitao ZASTO AFRIKA.. zasto bas tamo....
kako cete objasniti MUZ-ZENA , godinama u braku, zena hiv pozitivna muz negativan?? kako cete objasniti biilo je slucaja u USA. muz i zena jehovni svedoci, nevini usli u brak,, nikada nisu davali niti primali KRV jer im vera ne dozvoljava,, pa su oboje imali HIV-2.. pa onda predpostavke ,kod zubara.itd...
ko ce da mi objasni, sto su imonolizi bili ubedjeni da sto nizi broj cd4 celija -jeste brzi kraj, a u praksi se dokazalo da ljudi sa niskim brojmem linfocita ziveli duze ili i dan danas zive kao i da nemaju HIV,,kazem KAO.. tako da potezati temu vezano za HIV ili reci nekom da psole prvog odnosta moze da dobije HIV.... i o tome na ovom forumu smeju da pricaju samo lekari i njima dajem pravo i to INFETOLOZI ... i niko vise....

i jos da napomenem,, da mnogo ,mnogo ali MNOGO vise ljudi u svetu umire od recimo: kadrio vaskularnih boleti ili od kancer-a(raka) a ne od HIV-a

a momku gore ,, NEMAS NISTA.. idi kod lekara i opusti se covece,, kakva sida i ne idi na google i ne citaj nista... jednostavno ti cestitam sto si SKINUO MRAK..poz i uzivaj .....
i
MOLIM VAS NE UNOSITE PARANOJU::: prezervativ se koristi kao prevenica za stotinu drugih polinih bolesti ,ukljucujuci I HIV-----
Karli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 2:37 pm

Post od Karli »

zeka napisao:ja stvarno ne znam u sta se ovaj forum pretvorio ,,, i odakle vam pravo (mislim na ove sto daju odgovore) da coveku spominjete SIDU.. da li neko od vas zna uopste sta je SIDA a sta je HIV.. da li znate sta su retrovirusi..... koji ste vi paranoici!!! majko mila. pa ne mojte molim vas i odmah coveka da kritikujete za prezevativ.... da imalo znate bilo sta za bilo koji retro virus--a to je jedino 100% da se prenosi sa kontaktom KRVI NA KRV,,,a ovo ostalo su sve predpostavke, koje godimana imunologe, infetologe bacaju u tolani OUT ...A GOOGLE..pa na googleu ima toliko netacnih informacija da to nije normalno.... ako cemo tako onda je lakse hiv dobti POLJUPCEM nego polnim odnosnom,, lako moguce kvaran zub,,malo desni da krvare i ETO... i sta sad?? NE TREBA DA SE LJUBIMO,,, a ja ne znam da li ima prezervativ za USTA e TO BAS I NEMA!!!,,, a sto se tice prezervativa: koristi se zbog mnogo drugih polnih bolesti a UKLJUCUJUCI i HIV!!! a on ako je sa 18 godina uspeoo da bas naide NA HIV e pa svaka mu cast i to pri prvom seksualnomodnosu...

pa evo sami pomnozite, pa na to dodajte jos 150% ako treba za one za koje se ne ZNA:

zapadna evropa 550.000 hiv
afrika 25.000.000 hiv
sjedinjene americke drzave oko 1.000.000
australia -novi zeland 15.000 ---samo

pa to pomznite sa brojem stanovnika i dodajte koji god hocete procenat i shvaticete da je broj JAKO MALI...

Sta afrikanci vode ljubav vise nego mi evropljani..nije TACNO..
hajde da krenemo od predpostavke da su oni PRLJAVI a MI cisti..
kako to da KOD onih ROMA,,ali mislim cergara onih naj priljavih nema NIKO HIV--- kako to, a mnogi od tih cergara nikad u svom zivotu nije primio ni vakcinu bilo koju ikad u zivotu----?
hocete reci da u africi ima vise GAY-eva nego mi u evropi ili u americi,,isto nije tacno.. da li se neko od vas ipak zapitao ZASTO AFRIKA.. zasto bas tamo....
kako cete objasniti MUZ-ZENA , godinama u braku, zena hiv pozitivna muz negativan?? kako cete objasniti biilo je slucaja u USA. muz i zena jehovni svedoci, nevini usli u brak,, nikada nisu davali niti primali KRV jer im vera ne dozvoljava,, pa su oboje imali HIV-2.. pa onda predpostavke ,kod zubara.itd...
ko ce da mi objasni, sto su imonolizi bili ubedjeni da sto nizi broj cd4 celija -jeste brzi kraj, a u praksi se dokazalo da ljudi sa niskim brojmem linfocita ziveli duze ili i dan danas zive kao i da nemaju HIV,,kazem KAO.. tako da potezati temu vezano za HIV ili reci nekom da psole prvog odnosta moze da dobije HIV.... i o tome na ovom forumu smeju da pricaju samo lekari i njima dajem pravo i to INFETOLOZI ... i niko vise....

i jos da napomenem,, da mnogo ,mnogo ali MNOGO vise ljudi u svetu umire od recimo: kadrio vaskularnih boleti ili od kancer-a(raka) a ne od HIV-a

a momku gore ,, NEMAS NISTA.. idi kod lekara i opusti se covece,, kakva sida i ne idi na google i ne citaj nista... jednostavno ti cestitam sto si SKINUO MRAK..poz i uzivaj .....
i
MOLIM VAS NE UNOSITE PARANOJU::: prezervativ se koristi kao prevenica za stotinu drugih polinih bolesti ,ukljucujuci I HIV-----
Zeko,svaka ti cast!
Taman sam htela napisati sta ste napali momka i kakve mu to dijagnoze dajete preko kompa!
Ni ja sa 18 godina nisam bila seksualno pismena kako je trebalo ,pa nije niko od nas!
Ojha,ne sekiraj se verovatno nije nista nego sam psiha i strah da ti se nista ne desi!Da bi bio mirniji otidji kod lekara i javi nam sta je bilo!
Pozdrav
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

Hvala vam puno sto dajete komentare ja sam u cistoj panici neznam sta da radim danas sam bio kod lekara al ne radi neko danas, tako da cu tek sutra ici opet ponovo i objasnicu mu sve kako je bilo pa da vidimo sta ce reci. ja se stvarno nadam da nisam se zarazio al uglavnom imam raznovrsne osecaje

da mi nesto curi a ja nevidim osecam
osecam isto da moj penis vise nije jak
osecam isto da kad sedim da me pecka mokracni kanal

e sad ja stvarno neznam kakvu sam bolestinu provuko sebi zato ovde vama pisem da mi date neki kommentar sta moze to biti

pozdr i opet hvala vam puno
EEEEE
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Svaki nezasticen seksualni odnos predstavlja rizik za svaku seksualno prenosivu bolest ukljucujuci i AIDS.
zeka
Novi član
Novi član

Post od zeka »

Garfield napisao:Svaki nezasticen seksualni odnos predstavlja rizik za svaku seksualno prenosivu bolest ukljucujuci i AIDS.

slazem se svakako, ali isto tako svaki nas odlazak kod zubara isto predstavlja opasnost!! odlazak kod lekara, svaki hiruski intervent, isto tako moze ,ali kaze moze da predstavlja opasnost.....sigurno necemo da razmislajmo o tome kad idemo kod zubara.
i na kutijama cigareta pise da mnogo stvari ali iskreno ne verujem da svaki pusac obraca paznju na to!!!!

a trece ,mnogo je opasnih infekcija koje mogu preko nosa da nam naskode i to vrlo OPASNIH,,,ali ne verujem da ljudi trebaju sa gas maskom da idu ulicama....
meni je samo krivo: decko prvi put vodio ljubav,,malo uplasio, sigurno nije bio sa babom od 60 godina koja pre toga radila kao profesionlana prostitutka a pored toga mozda bila i narkomanka pa sad da se uzme u obzir i hiv....decko sigurno vodio ljubav sa vrsnjakinjom svojom koja isto tako ima 18 godina a mozda i mladja... i sta sad...iskreno od nje moze samo da dobije BOGINJE i to ako ih nije prelezao... pozzz
Garfield
Stalni član
Stalni član

Post od Garfield »

P.s. Ovim dusebriznicima sto su pohitali da objasne momku kako AIDS i nije neka bitna stvar a prezervativ...tha, sta ce nam to:

Od kardiovaskularnih bolesti mozda i umire vise ljudi, ali neki se i izlece (ogroman broj). Od AIDSa se niko jos nije izlecio. Pa da je rizik i samo 1% da se dobije, ako si bas ti taj 1% (ah, kakav maler!) za tebe ce to biti 100% smrtnosti. Ko voli - nek izvoli.

A sto se ostalih tice: kondom glavu cuva, a lupetanja odozgo (boze davno nisam cula grdjih, sem na jednoj drugoj temi na ovom istom podforumu kako je Hep B bolest homoseksualaca i narkomana?!) - kome je lakse da zmuri neka zmuri. No kad se upali svetlo, obicno bude vec kasno.
zeka
Novi član
Novi član

Post od zeka »

Garfield napisao:P.s. Ovim dusebriznicima sto su pohitali da objasne momku kako AIDS i nije neka bitna stvar a prezervativ...tha, sta ce nam to:

Od kardiovaskularnih bolesti mozda i umire vise ljudi, ali neki se i izlece (ogroman broj). Od AIDSa se niko jos nije izlecio. Pa da je rizik i samo 1% da se dobije, ako si bas ti taj 1% (ah, kakav maler!) za tebe ce to biti 100% smrtnosti. Ko voli - nek izvoli.

A sto se ostalih tice: kondom glavu cuva, a lupetanja odozgo (boze davno nisam cula grdjih, sem na jednoj drugoj temi na ovom istom podforumu kako je Hep B bolest homoseksualaca i narkomana?!) - kome je lakse da zmuri neka zmuri. No kad se upali svetlo, obicno bude vec kasno.

draga garfield , posto su se ta luperanja odnosila na mene sigurno, ja predlazem da se decko pod hitno javi gzzz-u , gradskom zavodu za zastitu zdravlja i da im objasni da ima 18 godina i da je prvi put vodio ljubav, i to sa njegovom vrsnjakinjom.. dobio je peckanje u mokracnom kanalu, uplasio se, i jos su mu na jednom forumu rekli da moze da se i AIDS dobije. tako da on smatra da je opasan po okolinu i da je njegovo zivotno stanje jako ugrozeno...pa ako mogu da mu kazu da li on ima sidu ili ne..... a tako isto svaka devojka koja dobije malo svrbuckanje i da primeti gljivice ,,, nemoj slucajno da uzima canesten ili da ide kod ginekologa! nego da ode da uradi test na hiv jer joj je pao "imunitet" pa zbog toga.... ajde bre molim vas... vi od naj gorih u naj gore... ne shvatam odakle tolika hipohondirja na ovom forumu .......
ja znam vi krecete od toga sve je MOGUCE... jeli tako... pa naravno da je moguce i ja zivim u gradu koji ima 6 miliona stanovnika i svaki dan vozim auto i primoran sa da pravim dnevno oko 150 km zbog posla pa sam svaki dan u riziku da nastradam nedaj boze u saobracajnoj nesreci... i sta sad... ko je u vecem riziku onaj sto rizikuje da dobije hiv ili JA... oboje...JER JE SVE MOGUCE______ ili ako bas toliko opasno od hiva da odem u kaludjere..tu cu valjda biti siguran
Ojha
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Ojha »

:( draaga Garfield totalno me je zbunio vas zadnji kommentar neznam vise kome da verujem totalno sam se zbunio nadam se da me mozes razumeti
EEEEE
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Što ste toliki bukvalisti?!

Ojha, smiri se. Šta je bilo bilo je, sad ne možeš ništa. Ne možeš ni da znaš dok ne odeš kod lekara.
Garfield
Stalni član
Stalni član

Post od Garfield »

Ojha, aman dete bre - oladi! Nije ti nista i prekini da paranoises! AIDS se ne ispoljava za 12 sati kao ni jedna seksualno prenosiva bolest, idi kod lekara ako hoces, a ako neces nemoj, a kondom koristi jer ako se budes seksao bez njega mozes itekako da zaradis HIV.

Kako beze nick - a da, Zeka: od AIDSa josniko nije preziveo; od saobracajnih udesa jeste. Zbog rizika od AIDSa i drugih krvlju prenosivih bolesti postoji nesto sto se zove sterilizacija instrumenata, mozda ti nije poznato. TAko da je verovatnoca da dobijes HIV kod zubara ili kod lekara znacajno manja nego da ga dobijes seksualnim putem.
Ne radi se uopste o tome koji je rizik i za sta veci vec o tome da se rizik za jedno smrtonosno oboljenje smanji na MINIMUM. Kao sto NA MINIMUM smanjujes rizik da stradas u saobracajnom udaru tako sto se pridrzavas saobracajnih propisa, ili ga znacajno povecavas ako vozis u suprotnom smeru Ruski rulet na autoputu. Seks bez zastite jeste ruski rulet, voznja u suprotnom smeru na autoputu: on moze da bude prazan i da sve super prodje, a mozes se frontalno zalepiti za dsetoton hladnjacu i ostati fleka na putu.

Zabrinjava elementarno nepoznavanje cinjenica i lakonski dozivljaj HIVa sa tvoe strane: na zalost ne samo da si po sebe opasan takvim stavom, nego i po svaku devojku sa kojom budes bio. Potresno.

A decku niko nije rekao da ima AIDS, vec da je nezreo uso u seksualne odnose, da sledeci put bude odgovorniji i koristi zastitu i ne znam stvarno u cemu je problem? Pitanje je bilo da li je nezasticenim seksom mogao da dobije AIDS (HIV) - odgovor je da jeste, i ubuduce takodje da ce postojati ta mogucnost da u nezasticenom odnosu dobije HIV: niko mu nije rekao 'nemoj nikad vise da se kresnes!" za BOga milog, receno mu je da bude odgovoran prema svom i tudjem zdravlju. Ne znam koji deo toga je nejasan?
Garfield
Stalni član
Stalni član

Post od Garfield »

P.s. A da - ako upraznjavas seks bez zastite mozes i kaludjer biti ali si pod jednakim rizikom kao i svi drugi. I neces biti nista sigurniji jer si blizi Bogu. NO ako apstiniras na primer, ili koristis kondom - e tu je situacija malko izglednija za tebe da neces navuci HIV (triper, sifilis, Hep B itd) 8)
Garfield
Stalni član
Stalni član

Post od Garfield »

P.p.s. A za one koji ipak zele da otvore oci i odgovorno se ponasaju prema sebi i drugima, tek informacije radi:

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=4535
Zaključana tema