Pomozite mi dajte mi neki savet i kommentar tako se plasim

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Uz svo cudjenje da se opet i nanovo prica o tome sto i vrapci na grani znaju da je svaki nezasticeni seksualni odnos rizican kad je AIDS u pitanju, ono sto meni ipak prvenstveno bode oci u celoj prici je, bez obzira na realnu opasnost za dobijanje ove bolesti (moz' da bude, ne mora da znaci) , jeste prilicno neprimerena reakcija pracena panikom do te mere da i iz samog ekrana isijava uzasan strah i panika uz gomilu nepovezanih misli i cudnih percepcija sopstvenog polnog organa.

Garfield, Vi ste rekli: 'ne paranoisi', ja sam npr pomislila 'sta se zapravo sve krije iza te njegove paranoicne reakcije?', ne verujem da je to SAMO rezultat nepoznavanja osnova seksualnog funkcionisanja, ili supljina u seksualnoj edukaciji ili bezglavost, nepromisljenost etc (roditelji zataje u razgovoru sa decom o seksu optereceni sopstvenim predrasudama) ... ja sam vise sklona da poverujem da Ojha ima probleme koji zadiru malo dublje od jednog realnog straha od dobijanja AIDS-a. Neko ko ima ovako uzasan strah od dobijanja polne bolesti, zasigurno bi se zastitio, tako da mi je strah i panika sa jedne strane, i ono sto je fakat uradjeno, sa druge strane, u prilicnoj disproporciji jedno sa drugim.
Ojha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 27, 2007 5:41 pm
Kontakt:

Post od Ojha »

bio sam kod doktora dao mi je dve tablete i reko mi je da to popijem i ta ce mi penis biti kako treba al reko mi posle ovoga imam mali rizik da dobijem matericu ili HIV zato trebam da testiram krv i videcemo 3 puta sad za jedan mesec i opet za 3 meseca
EEEEE
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

:lol: :lol: :lol:

Znaci lik vas sve do jednog za*ebava do besvesti, a vi pokrenuli naucnu debatu!!!
AHAHAHAHA......... :lol: :lol: :lol: NE MOGU DA VERUJEM :lol: :lol: :lol:
---Nevena---
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm

Post od ---Nevena--- »

To ja gledam na pochetku.... Zeza i to debelo jbt! Prvo nachin na koji izgovara rechi... Rechi liche na bosanske, u prvim postovima. On je iz Kragujevca... Gubi se i to dobro... Ajde i minstarcija ili kako vec bi, ali ova materica... Iskreno ja bih tebe Ojha dobro istukla... I da se shalish i da se ne shalish, a mislim da je tema nekako zrela za zatvaranje. Da se vishe ne sramoti dechko, a i ovaj forum je za neshto ozbiljnije, mislim to je moje lichno mishljenje.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Pa nismo se primili na njega - on je nebitan, evidentno nepismen i evidentno neinformisan, da je maloletan moglo bi se reci 'maloletan - malouman' (bez uvrede klincima, ali na to se cesto svodi) ali posto nije onda nista. Nego smo se primili na teoriju kako je rizik za dobijanje HIV jednak riziku za sudar u voznji, ili slicne besmislene komparacije i ideje kako mali Perica zamislja AIDS i HIV. A sto se ovog Ohaj klinca tice, on na s sad vec evidentno za'ebava, no to sve nije sustinski bitno. Bitno je da se ljudi informisu i opismene kada je opasnost od AIDSa, tj HIV infekcije u pitanju, i da shvate da je JEDANPUT sasvim dovoljan da se navuce smrtonosan virus, a da se onda zaraza prosiri licnom neodgovornoscu i na druge ljude geometrijskom progresijom. Eto - na to sam se ja 'primila' kako kazes, a ja se na zalost uvek primam na neverovatnu zdravstvenu neprosvecenost i nekulturu naseg sveta, koja je povremeno na zapoanjujucem nivou nemara, neznanja, neobavestenosti, mitova, predrasuda i prave gluposti.
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Da budem iskrena (sta cu kad moram :wink: ) ja sam odmah znala da je upitanju zezancija, al' rekoh lepo vam je svima krenulo, izubijaste tastaturu radi saveta,,, i sto da vam ja to kvarim. :lol:

Al' eto ne izdrzah do kraja......morala sam pa to ti je!

No svako iskustvo je vredno na svoj nacin...ovo ce pametne makar nauciti oprezu.

Pozdrav dubokomisliocima.
Ojha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 27, 2007 5:41 pm
Kontakt:

Post od Ojha »

ma mislite vi sta hocete i da sam nepismen i sve to al meni nije do zezanja evo da dodam kakve lekove mi je lekar dodao Azithromycin 1a Farma 500 mg
EEEEE
zeka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 2:10 pm

Post od zeka »

auu al ste ljudi,,,,ccccccc, po vama covek nebi trebao da vodi ljubav nikad i sa nikim!!!! decko prvi put vodio ljubav, dobio malo peckanje,naravno covek sek uplasio jako.,..prvi put mu je , a vi odmah da mu pomognete pa HIV, pa HIV... opustite se vise tog hiva.. nego ojha,,kad ti to sve prodje uhvati ti jos jednom tu malu da razbijes maler malo.. i ne sikiraj se, a ja ti i bez analiza i testova potvrdjujem da nemas HIV 500%.

evo naravno ima i onih koji misle ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=8sESQZ0goO0
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Ma dobro, decko nije normalan, to se videlo iz prvog posta, nego na ovom forumu moras neka zapazanja da uvijes u foliju, vezes masnicu, pospes slagom i na kraju stavis jagodicu Bobicu....sve cekajuci Godoa, u liku admina koji se pojavljuje uglavnom kad je neki jubilej, ne bi li zakljucao temu.

Ima na svakom forumu ovakvih persona, ali kad ljudi brzo ukapiraju da je u pitanju provokacija ili bezobrazluk, iskoriste temu za neku zdravu raspravu.

I sta smo rekli? Nigde i nikada bez kondoma. Amen.
zeka
Novi član
Novi član

Post od zeka »

ali ja uopste ne smatram da se decko salioo ,,,i mislim je decko bio ozbiljan,,, u onome sto je pisao... pa booze moj nek se svako od vas seti kako mu je bilo prvi put!!! a jos pogotovo nedaj boze da ste navukli neku infekijicu...uplasio se decko i cao i ne verujem da je bila bilo kakva provokacia...a to, sto decko gresi ..mozda je negde iz inostranstva pa tamo je jednostvano odrastaoo... meni iskreno deluje tako a niti kao da je iz bosne ili bilo odakle.... mnogo je nase dece koja su odrasla u inosranstvu i ljudi mnogo slabo pricaju a ima naravno i onih koji su rodjeni pa cak i neppricaju nas jezik ili jedva po koju rec.....
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

zeka napisao:auu al ste ljudi,,,,ccccccc, po vama covek nebi trebao da vodi ljubav nikad i sa nikim!!!! decko prvi put vodio ljubav, dobio malo peckanje,naravno covek sek uplasio jako.,..prvi put mu je , a vi odmah da mu pomognete pa HIV, pa HIV... opustite se vise tog hiva.. nego ojha,,kad ti to sve prodje uhvati ti jos jednom tu malu da razbijes maler malo.. i ne sikiraj se, a ja ti i bez analiza i testova potvrdjujem da nemas HIV 500%.
Bravo, biseru! Genijalno! Lekar na daljinu, vidovita Zorka.
zeka
Novi član
Novi član

Post od zeka »

gorant napisao:
zeka napisao:auu al ste ljudi,,,,ccccccc, po vama covek nebi trebao da vodi ljubav nikad i sa nikim!!!! decko prvi put vodio ljubav, dobio malo peckanje,naravno covek sek uplasio jako.,..prvi put mu je , a vi odmah da mu pomognete pa HIV, pa HIV... opustite se vise tog hiva.. nego ojha,,kad ti to sve prodje uhvati ti jos jednom tu malu da razbijes maler malo.. i ne sikiraj se, a ja ti i bez analiza i testova potvrdjujem da nemas HIV 500%.
Bravo, biseru! Genijalno! Lekar na daljinu, vidovita Zorka.

evo ga jos jedan paranoik..nisam vidovita zorka nego sam vidoviti MILAN,... a decko ima HIV ,.. to je naj bolje sto je kresnuo vrsnjakinju koja ima 17 godina i zarazio se hiv-om,,, nemate vi pojma o cemu pricate---- paranoici sve.....naj bolje je to sto ste mu svi dali savete da decko IMA HIV.....,to je naj bitnije...
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Hahaha! Pa najbolje da postoji 500% garancija da nema hiv jer je bio sa devojkom od kako ti kazes 17 godina(nisam zapazila tad podatak u postovima al moguce da nisam pazljivo citala). Sta kao danas su sve sa 17 nevine? E decko, gde ti zivis, izgleda jos u 18. veku. Nije mi jasno zbog cega nekolicina vas govori "ma nije to nista, opusti se". Samo ga vi smirujte, pa ce to da ponovi. Uostalom, pa sta ako ima 18 godina? Danas deca sa 12-13 znaju sta je kondom i za sta se koristi, pa me manite tih prica "mlad je, nije znao sta radi".
zeka
Novi član
Novi član

Post od zeka »

pa ok, je sve to...ali ja samo HOCU DA KEZEM,, DA TI KONDOM NISTA NE POMAZE::::ako je osoba sa kojom si zarazena -verovatnoca je da dobijes hiv i putem LJUBLJENA cak ista kao i polnim putem::: i to mi ne mozes dokazati.... a tu vam kondom nista ne pomaze ako je neko zarazen HIV-om...... a da neko vodi ljubav a da se ne ljubi?? e pa ja to stvarno ne znam da li to negde postoji...
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ma ajde verovatnoca ne da nije ista nego skoro da ne postoji, osim ako oba partnera nemaju rane u ustima, tako da molim te ne izimisljaj. Da je tako onda bi svako svakome trazio analizu na hiv pre poljupca!
Zaključana tema