Kazes da primenjujes 50 % saveta iz knige: ne ulazis u apoteke, ne ides kod lekara.
A moj savet ti je da prestanes da posecujes strucne i ozbiljne forume davajuci sulude odgovore i solucije, ljudima koji zaista imaju probleme.
Zatvori se u svoj svet, idealnog, zdravog zivota, uz caj i tvoju omiljenu knjigu.
Pogledajte ovo i bicete zdravi zauvjek!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po mom misljenju, ovo sto postuju cikatoma i manje-vise krivko je totalna budalastina... U vremenu kada su ljudi u proseku ziveli 40 godina, nije ni bilo vremena da obole od raka (koji se u proseku dobija sa preko 55), obzirom da su umirali od gripa, kuge, tetanusa, porodjaja, tuberkuloze, sifilisa, obicne upale pluca pre toga (a sve su bolesti koje su danas, napretkom medicine, postale bolesti koje se jako jednostavno lece), a rak nije ni bilo moguce dijagnostifikovati; tako da sva teorija cikatome o zaveri farmaceutskih kompanija protiv obicnih ljudi pada u vodu. Kada nisu postojale te "zle" farmaceutske kompanije, ljudi su umirali od bolesti koje se danas lece penicilinom.
Vama cikatomo, preporucujem da odete na neki forum tipa ZONA SUMRAKA ili tako nesto i da prestanete da trujete svojim budalastinama ljude koji, naterani nevoljom, posecuju ovaj forum.
Pozz svima
Vama cikatomo, preporucujem da odete na neki forum tipa ZONA SUMRAKA ili tako nesto i da prestanete da trujete svojim budalastinama ljude koji, naterani nevoljom, posecuju ovaj forum.
Pozz svima
Cogito ergo doleo....
Videh ja po tvojim komentarima da si izgubljen, pa se sada hvatas za tu knjigu ko za slamku spasa.
Da li si u toj knjizi nasao tu tvoju filozofiju?
Hoce li ta knjiga pomoci osobi koja nema deo tela, recimo ruku ili nogu, porasce joj ruka ili noga?
Ili te uci da steknes samopouzdanje i prihvatis sebe bez obzira na nedostatke koje imas? Sto se ne poklapa sa tvojom filozofijom da neko nije muskarac cim ima nedostatke...
Da li si u toj knjizi nasao tu tvoju filozofiju?
krivko napisao:Nije stvar do nje vec do tebe. Svaka djevojka koja postuje sebe bi ucinila isto. Ne mozes biti muskarac i imati fizicke/psihicke nedostatke.
Pogledaj ovu temu http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=25076
Pozdrav
Hoce li ta knjiga pomoci osobi koja nema deo tela, recimo ruku ili nogu, porasce joj ruka ili noga?
Ili te uci da steknes samopouzdanje i prihvatis sebe bez obzira na nedostatke koje imas? Sto se ne poklapa sa tvojom filozofijom da neko nije muskarac cim ima nedostatke...
- cikatoma
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ovde je iskazan najveci problem, ne samo sto se tice zdravlja nego i sire. Navikli smo, nauceni smo da neko drugi bude odgovoran za nase zdravlje, za nase postupke. Ali samo kad preuzmemo odgovornost za nase zdravlje, onda cemo moci da ozdravimo. Dok god bude: ja cu da jedem sve sto pozelim, u enormnim kolicinama, kad god pozelim, a ako mi bude lose, razbolim se - otici cu kod doktora koji ce mi dati lek da "ozdravim" (prikrijem simptom), dok god tako mislimo i radimo, necemo ozdraviti.mustbetough napisao:Skinula sam knjigu, ali ne mogu da je citam celu, a upreskok ne ide, kako uvod kaze. S obzirom ba to da ste je vi KRIVKO procitali, a ja imam hepatitis B, da li da se trudim, posto mrzim da citam.
Najlakse je piljiti u TV po ceo dan, igrati igrice na kompjuteru, ispijati kafe, hraniti se po restoranima i McDonaldu; nego citati knjige i obrazovati se.
Tvoja bolest nije specificna. Sve tzv. bolesti su samo simptomi imbalansa organizma, onog koji nije u homeostazi. U knjizi se navode cetiri uzroka bolesti:mustbetough napisao: Pocela sam, ali sve mi se cini da je moja bolest specificna(u nekom smislu).
A) previse otrova (toksina) u telu;
B) nedostatak hranljivih materija;
C) eksponiranost elektro-magnetnim talasima;
D) stres
Da bi ozdravila, radi suprotno od ovoga gore navedenog. U knjizi ces naci prakticne savete sta i kako da to primenis.
Jos da dodam da sam cin da je neko preveo knjigu sa engleskog na nas jezik, bi trebao biti jos jedan pokazatelj njene vrednosti.