Pogledajte ovo i bicete zdravi zauvjek!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Cikatoma, ovo stvarno nema smisla sto si napisao! Zasto posecujes ovaj forum ako ne verujes lekarima? Nisi mi uopste jasan, sta si zapravo hteo da kazes-ne verujes lekarima, farmaceutskoj industriji ili i jednima i drugima? Kako god bilo, besmisleno je!
Nazalost, ljudi su naivni i hvataju se za slamku..., ma sta to znacilo.
Nazalost, ljudi su naivni i hvataju se za slamku..., ma sta to znacilo.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Podjimo od jedne cinjenice
Svima nama (i obicnim ljudima i `obrazovanim` doktorima) je ispran mozak od strane farmaceutske industrije i malog broja pojedinaca koji sve to kontrolisu.
Molim vas ako ne prihvatate ove stvari koje sam napisao jednostavno napustite temu. Mozemo se raspravljati danima oko svega i nista necemo postici.
AKO ZELITE DA SAZNATE ISTINU, PROCITAJTE KNJIGU! Ako ne, ili nemozete trenutno da je prihvatite, ne ostavljajte komentare.
Svima nama (i obicnim ljudima i `obrazovanim` doktorima) je ispran mozak od strane farmaceutske industrije i malog broja pojedinaca koji sve to kontrolisu.
Molim vas ako ne prihvatate ove stvari koje sam napisao jednostavno napustite temu. Mozemo se raspravljati danima oko svega i nista necemo postici.
AKO ZELITE DA SAZNATE ISTINU, PROCITAJTE KNJIGU! Ako ne, ili nemozete trenutno da je prihvatite, ne ostavljajte komentare.
krivko napisao:Podjimo od jedne cinjenice
I ja bih čarobni lek za sve svoje zdravstvene (pa, i ostale probleme), ali nema ga!
Interesuje me šta ima u toj knjizi, ali dial-up.... Ajde kaži imali kakav trik - čarolija za regeneraciju zglobova, za početak.
I što bi rekli Skali i Molder: ISTINA JE TAMO NEGDE...
E, u toj izjavi ima istine....
pa sad, istina je , kao i uvek, negde na sredini... ne mozete tako sigurno tvrditi ni da je knjiga "samo i jedino istinita". kako vi to znate? "javilo" vam se? ubedili vas autori knjige? jedan ili grupa autora, na nekoliko strana osporava citav opus savremena medicine i farmakologije, u jednom danu? 'ajte, molim vas...krivko napisao:
a da je farmakomafija jedna od najjacih u svetu, to stoji...

Gluposti! Ni za Kandidu nije tacno! The Second Plague (pre XYZ godina): bolest je uzimala prvorodjene, po bibliji. Zasto???? Jer su ljudi mislsili da ce kao najjaci i najstariji sinovi i kceri preziveti pa su kljukani i ustajalim zitom prepunim gljivica, koje su dovele do prekomerne intoxikacije i smrti. Naucno je pokazano da je druga kuga zapravo bila gljivicna posast usled ubudjalog zita, brasna...tacno je da tekovine modernog zivota imaju mnogo negativnoh strana, jer smo udaljeni od prirode...treba naci balans
krivko napisao:postojale su bolesti koje su bile uzrokovane siromastvom i nehigijenom kao kuga ili tuberuloza.
Nije bilo skoro nikako raka, leukemije, dijabetesa, kandide, hronicnog umora, srcanog udara, gojaznosti...
Ili skinite i procitajte knjigu ili napustite temu. Ovako odgovore ne ostavljajte molim.
Niko ne moze biti 100% u pravu, pa ni ja. I ranije su ljudi bili bolesni, ali stvar je da su uzroci su bili drugaciji nego danas.
Ja iskreno vjerujem da su 99% informacija u knjizi tacne, jer sam licno isprobao mnoge stvari iz knjige i mogu sigurno recu da u potpunosti rade i deluju!
Ja nemam nikakve koristi ako vi skinete i procitate knjigu. Ovu temu nisam postavio da bih se pravio pametan ili da bih se raspravljao, vec da bih pomogao VAMA.
Ja iskreno vjerujem da su 99% informacija u knjizi tacne, jer sam licno isprobao mnoge stvari iz knjige i mogu sigurno recu da u potpunosti rade i deluju!
Ja nemam nikakve koristi ako vi skinete i procitate knjigu. Ovu temu nisam postavio da bih se pravio pametan ili da bih se raspravljao, vec da bih pomogao VAMA.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jun 19, 2008 11:05 pm
Bas bih volela da znam sta si probao, pa ako nije problem, napisi nesto o tome. Da li si porucio neki proizvod preko onog sajta koji se u knjizi spominje?krivko napisao:Niko ne moze biti 100% u pravu, pa ni ja. I ranije su ljudi bili bolesni, ali stvar je da su uzroci su bili drugaciji nego danas.
Na onom sajtu se ne nalaze nikakvi proizvodi koje mozete kupiti, jer im je americka vlada zabranila da preporucuju proizvode. Ali mozete recimo da se raspitate od ljudi na njihovom forumu koji su proizvodi dobri a koji ne i sl.sunny_n napisao:Bas bih volela da znam sta si probao, pa ako nije problem, napisi nesto o tome. Da li si porucio neki proizvod preko onog sajta koji se u knjizi spominje?krivko napisao:Niko ne moze biti 100% u pravu, pa ni ja. I ranije su ljudi bili bolesni, ali stvar je da su uzroci su bili drugaciji nego danas.
ALi, to uopste nije bitno, jer 90% stvari koje treba raditi NIJE kupovina nekih tableta ili nekog proizvoda, vec ucenje, rad i svakodnevno odvajanje nekoliko sati za sebe i svoje zdravlje. To je MNOGO teze nego sto cete na pocetku pomisliti.
Neke od stvari iz knjige koje sam poceo da primjenjujem su - ne uzimam nista iz apoteka i ne idem kod doktora, ne jedem nikakvu hranu koja je zapakovana (dakle NISTA iz supermarketa), ne jedem kupovne pekarske proizvode jer je to SVE GM, na pijaci kupujem od ljudi koji sami uzgajaju hranu a ne preprodaju, svakodnevno pijem cajeve, jos mnogo toga... Mislim da sam do sada poceo da primenjujem odrpilike 50% stvari iz knjige. Sto vise to bolje.
Svakodnevan sex se takodje preporucuje u knjizi, eto to bi vi mogli prvo da probate...

Morate procitati knjigu pa ce vam biti jasno sve. Ovo je moj zadnji odgovor, ne pitajte vise nista jer necu odgovarati. Morate uzeti svoje zdravlje u svoje ruke, a ne ocekati da vam neko kaze tacno sta treba da radite.
Pozdrav svima
Kazes da primenjujes 50 % saveta iz knige: ne ulazis u apoteke, ne ides kod lekara.
A moj savet ti je da prestanes da posecujes strucne i ozbiljne forume davajuci sulude odgovore i solucije, ljudima koji zaista imaju probleme.
Zatvori se u svoj svet, idealnog, zdravog zivota, uz caj i tvoju omiljenu knjigu.
A moj savet ti je da prestanes da posecujes strucne i ozbiljne forume davajuci sulude odgovore i solucije, ljudima koji zaista imaju probleme.
Zatvori se u svoj svet, idealnog, zdravog zivota, uz caj i tvoju omiljenu knjigu.
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po mom misljenju, ovo sto postuju cikatoma i manje-vise krivko je totalna budalastina... U vremenu kada su ljudi u proseku ziveli 40 godina, nije ni bilo vremena da obole od raka (koji se u proseku dobija sa preko 55), obzirom da su umirali od gripa, kuge, tetanusa, porodjaja, tuberkuloze, sifilisa, obicne upale pluca pre toga (a sve su bolesti koje su danas, napretkom medicine, postale bolesti koje se jako jednostavno lece), a rak nije ni bilo moguce dijagnostifikovati; tako da sva teorija cikatome o zaveri farmaceutskih kompanija protiv obicnih ljudi pada u vodu. Kada nisu postojale te "zle" farmaceutske kompanije, ljudi su umirali od bolesti koje se danas lece penicilinom.
Vama cikatomo, preporucujem da odete na neki forum tipa ZONA SUMRAKA ili tako nesto i da prestanete da trujete svojim budalastinama ljude koji, naterani nevoljom, posecuju ovaj forum.
Pozz svima
Vama cikatomo, preporucujem da odete na neki forum tipa ZONA SUMRAKA ili tako nesto i da prestanete da trujete svojim budalastinama ljude koji, naterani nevoljom, posecuju ovaj forum.
Pozz svima
Cogito ergo doleo....