Pogledajte ovo i bicete zdravi zauvjek!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Pogledajte ovo i bicete zdravi zauvjek!

Post od krivko »

NAIZAD, nasao sam ovu odličnu knjigu prevedenu na naš jezik:
Kevin Trudeau Prirodni lekovi za koje `oni` ne zele da znate (Natural cures they don`t want you to know about)

Prije svega, ova knjiga je apsolutni besteseler - do sada je prodato preko 15 000 000 kopija širom svjeta.

U knjizi su otkirvene tajne farmaceutskih i prehrambenih korporacija, velikih `neprofitabilnih` zdravstvenih organizacija, lobista, korumpiranih političara i naučnika, koji znaju istinu o stvarnim uzrocima svih bolesti.

Da li se desava da nekad ili cesto imate glavobolje, nadimanje, bubuljice ili se osjecate umorno bez raloga? Ili ste nervozni i depresivni?
Sve je to, rećićete, normalno, zar ne?
NE, takve stvari nikad ne bi trebalo da vam se dešavaju zdravim ljudima. To mogu biti znakovi razvijanja ozbiljnih bolesti!

Da li ste znali da se SVE bolesti mogu brzo i jednostavno izljeciti i sprijeciti (ukljucujuci i `neizljecive bolesti` kako sto su AIDS, Leukemija)?

Da li ste znali da SVI farmaceutski lijekovi koje vam prepisuju doktori u dužem vremenu izazivaju nastanak bolesti i dugotrajne zdravstvene probleme?!

Knjiga koja ce vam uveliko promjeniti zivot na bolje i otvoriti oci, iz licnog iskustva vam govorim. Bio sam tesko bolestan mjesecima, doktori su mi uveliko pomagali govoreci `sve je to u tvojoj glavi`, ali u ovoj knjizi sam nasao prave uzroke mojih, kao i svih drugih zdravstvenih problema i bolesti.

Za sve koji boluju od necega, ili ne zele da se ikada ponovo razbole, neka obavezno skinu i procitaju knjigu!

http://www.savefile.com/files/1895474

Pozdrav svima!

PS Molim sve `pametne` da ne ostavljaju nepotrebne i glupe komentare, vec da prvo procitaju knjigu.
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Nazalost, imam dial up konekciju, pa ne mogu da skinem 27mb, ali bih zaista zeleo da procitam sta to toliko pametno pise u toj knjizi.
Medjutim, malo para oci nacin na koji se knjiga promovise. Mnogo lepse bi bilo napisati nesto u fazonu "znanja o cudotvornim mocima prirodnih preparata su vam sada dostupna bla bla bla"... Ove fore o teoriji zavere raznih mafija i naucnika protiv ostatka sveta su mi malo trule, u fazonu "zaplasi pa prodaj". To nikako ne znaci da u knjizi nema kvalitetnih saveta, samo mislim da je bezveze do citalaca dolaziti tako sto ces nekoga popljuvati... ;)
Pozdrav!
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikatoma »

hvala krivko, ja sam bio zapoceo istu temu, ali nisam imao knjigu prevedenu na nas jezik

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... highlight=

cikatoma
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Re: Pogledajte ovo i bicete zdravi zauvjek!

Post od Jesen stize dunjo moja »

krivko napisao: Da li ste znali da se SVE bolesti mogu brzo i jednostavno izljeciti i sprijeciti (ukljucujuci i `neizljecive bolesti` kako sto su AIDS, Leukemija)?

Da li ste znali da SVI farmaceutski lijekovi koje vam prepisuju doktori u dužem vremenu izazivaju nastanak bolesti i dugotrajne zdravstvene probleme?!
Za ovo prvo sta reci.. :roll: da li leci i karcinom? Glupost ortodoxna koja moze uvrediti mnoge.

Za drugo vec ima istine.
Bye bye little lady
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ovo SVE je velika glupost jer su bolesti postojale i pre farmaceutske industrije...
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

postojale su bolesti koje su bile uzrokovane siromastvom i nehigijenom kao kuga ili tuberuloza.
Nije bilo skoro nikako raka, leukemije, dijabetesa, kandide, hronicnog umora, srcanog udara, gojaznosti...

Ili skinite i procitajte knjigu ili napustite temu. Ovako odgovore ne ostavljajte molim.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

...malo je nejasno zasto neko posecuje forum o medicini, a ne veruje u medicinu...... the....
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

A kako znas da nije bilo leukemije? Kako su, Egipcani recimo, mogli da dijagnostikuju leukemiju? To sto sada ima "vise bolesti" nego ranije, nije zato sto se broj oboljenja povecao, vec zato sto, s napretkom medicine, sve veci broj patoloskih stanja biva opisan! Neka stanja se zaista jesu pojavila u novije vreme... Evo na primer, do pre manje od 100 godina malo ko je mogao preziveti sok. Danas su stvari drugacije, ali oni koji prezive sok, mogu da razviju stanje visestrukog ispada organa. To je recimo jedan relativno nov entitet u medicini (tzv. MODS). Ali ni taj entitet nije proizasao iz toksicnosti lekova, vec zbog slabosti naseg tela. Danas protiv tuberkuloze i kuge postoji efikasna terapija, danas se vise ne oboljeva od decije paralize i velikih boginja, kuga se leci i da ne nabrajam dalje, a za sve to zahvali klasicnoj medicini, odnosno naucnicima i lekovima koje su osmislili.
Ne mozes kritikovati nesto o cemu ne znas ni osnovne stvari!
Pozz
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

krivko napisao:postojale su bolesti koje su bile uzrokovane siromastvom i nehigijenom kao kuga ili tuberuloza.
Nije bilo skoro nikako raka, leukemije, dijabetesa, kandide, hronicnog umora, srcanog udara, gojaznosti...
Kod starih Egipcana u sarkofazima su nadjeni elementi raka, a dijabetes postoji koliko se secam nekih 3500 godina kada su ga zvali 'slatka bolest'.

bumbar lepo zbori - tada nije bilo nacina i znanja da se sve te bolesti otkriju. Ja sam ubedjen da ni danas nismo dovoljno 'pametni' da uopste izolujemo neke nove bolesti, koje su prisutne. A gde je trazenje leka za iste... :roll:
Bye bye little lady
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Krivko, prelistala sam knjigu, ima korisnih saveta, ali ne treba sve tu uzeti zdravo za gotovo. Covek reklamira sajt gde se mogu kupiti proizvodi koje on preporucuje, znas, malo mi je to degutantno.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

skinula knjigu,pročitaću je pa ću se javiti....ne sumnjam u kako farmaceutska industrija manipuluše nama...
a sve sa"dobrom namerom",radi našeg zdravstvenog blagostanja...
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član

Post od cikatoma »

bumbar napisao: Danas protiv tuberkuloze i kuge postoji efikasna terapija, danas se vise ne oboljeva od decije paralize i velikih boginja, kuga se leci i da ne nabrajam dalje, a za sve to zahvali klasicnoj medicini, odnosno naucnicima i lekovima koje su osmislili.
da, ove nabrojane bolesti su "skoro iskorenjene", ali su zato zamenjene jos gorim, mnogobrojnijim, smrtnijim, "neizlecivim" bolestima tipa kancer, dijabetes, alchajmer itd. Bas je medicina uznapredovala.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ali su zato zamenjene jos gorim, mnogobrojnijim, smrtnijim, "neizlecivim" bolestima tipa kancer, dijabetes, alchajmer itd. Bas je medicina uznapredovala
Dijabetes su opisali drevni Egipcani 3.500 god pre Hrista, kao i kancer, oko 500 godina kasnije! Kroz istoriju medicine dalje susrecemo opise ovih bolesti i kod starih Grka.
Alchajmerovu bolest opisao je Nemac Alojz Alchajmer 1906.
Dakle, ovo nisu nova oboljenja, nego stara ciji je tok moderna medicina modifikovala u korist pacijenata!
Dijabetes je do pronalska insulina znacio smrtnu presudu! Spisak malignih oboljenja koja su izleciva je sve veci, ako i broj skrinig metoda koje pomazu u ranom otkrivanju istih!
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član

Post od cikatoma »

procitao sam ponovo svoju poruku, i vidim da se nisam jasno izrazio sta sam zeleo da kazem.

Elem (uh sto volim ovu rec) rak, dijabetes i druge "neizlecive" bolesti (neizlecive klasicnom medicinom koja koristi sinteticke lekove) nisu nove, ali se broj osoba koje umiru od njih visestruko povecao u zadnjih sto i kusur godina. Danas niko vise ne umire prirodnom smrcu (hvala savremenoj medicini).

Ali da ponovim opet: jedino je ljudski organizam sposoban da se sam izleci, kad mu se to dozvoli. Svi sinteticki lekovi su otrovi. Ali nas organizam je toliko jak da uspe da prevazidje i pobedi i bolest, i "lekove". Ali to ozdravljenje doktori prepisuju sebi. I na kraju, posle godina i godina kljukanja lekovima, organizam ne moze vise da se izbori, i umire.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

dijabetes i druge "neizlecive" bolesti (neizlecive klasicnom medicinom koja koristi sinteticke lekove) nisu nove, ali se broj osoba koje umiru od njih visestruko povecao u zadnjih sto i kusur godina.
savremene dijagnosticke procedure omogucavaju da se bolesti dijagnostikuju u ranim fazama, pre ispoljavanja bilo kakvih simptoma. npr., ako govorimo o vec pomenutom dijabetu - dijabetes tip II je mogao nekada i dozivotno da bude nedijagnostikovan, sto danas nije slucaj. itd.. dakle, razvojem dijagnostickih procedura povecane su vrednosti incidencije i prevalencije mnogih oboljenja.
Svi sinteticki lekovi su otrovi.
Ukoliko se neadekvatno propisuju- jesu, i to u svakom udzbeniku farmakologije, kao i na svakoj kutiji leka pise! niste otkrili ameriku!!! medjutim, ni jedan caj, melem, itd, ne moze se po efikasnosti porediti sa npr. antibioticima (zahvaljujuci kojima su iskorenjene ili ukrocene bakterijske infektivne bolesti), ili beta blokatorima (koji su zajedno sa drugim grupama lekova produzili za oko 10-tak god. zivot srcanih bolesnika).
I na kraju, posle godina i godina kljukanja lekovima, organizam ne moze vise da se izbori, i umire.

"sto je kolevka zaljuljala - motika je zakopala"
neko se sa ovim lakse nosi, neko bezanjem u hipohondriju, nego kljukanjem vitaminima,cajevima, itd..
Odgovori