Pivski kvasac i Vitamin C
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ama momce, nemoj piti lekove niti pomocna lekovita sredstva na svoju ruku, javi se sportskom lekaru i dijeteticaru da ti odrede sta ti je potrebno. Misicna masa se nabacuje vezbanjem, svi vitamini postoje u prirodnom obliku i nema potrebe da ih uzimas u tabletama. Nema razloga da mesecima uzimas vitamin C u dozi od jednopg grama, isto tako nema nikakvog razloga da pijes pivski kvasac u tabletama, vitamini B grupe prisutni su u priodnoj ishrani. Izbalansirana, prirodna ishrana sa 5 obroka dnevno, izbalansiranim unosom masti, ugljenih hidrata i proteina - uz svakodnevno vezbanje sasvim su adekvatni za ocuvanje zdravlja i ravnomerno i lepo rasporedjenu misicnu masu i odrzavanje vitke figure. Kloni se tableta.
-
- Stalni član
Ima dijeteticara, i DIJETETICARA. Ni jedan suvisli lekar, bio on nutricionista ili ne, nece reci pacijentu da je ok da uzima 1 gr vitamina C MESECIMA, niti da pije pivski kvasac 3 puta dnevno u TABLETAMA. Savetovace mu, u modifikovanom obliku, i na nacin primeren svojoj struci, upravo ono sto sam mu savetovala i ja, a isto bi ucinio i lekar sportske medicine.
-
- Stalni član
A sto?!
Danikin savet mu je bio ama bas isti kao i moj - nije mu rekla da je ok da pije 1 gr vt C mesecima, takodje mu nije rekla da pije pivski kvasac u tabletama 3 puta dnevno vec po jednu ravnu kasiku ako se ne varam, a takodje i to da vitamina ima u prirodnim namirnicama. To je u skladu sa onim sto ste mu i Vi rekli, i najzad u skladu sa onim sto sam mu i ja rekla. A to sto ste se Vi i Danka (ili obratno) sporili oko ne znam ni ja cega - a svi smo u osnovi delili isto misljenje - to stvarno mora da ima veze sa licnim nesimpatijama prema Vasoj ustanovi i Vama licno!