Hvala doktore na odgovoru.Ovo traje par dana vec trebale bi da odemo do lekara.
Mama je alergicna i na dovicin.Pretpostavljam onda ciprocinal.
Necemo vise da se igramo sa lekovima,ona je pila orvazil,a ja eritromicin nesto ne daje rezultate ni jedan ni drugi.
Necemo vise da se igramo sa lekovima,sutra cemo videti do lekara da odemo.
Hvala jos jednom!
Pitanje - gastroenterologija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Doktore Ivice,
Evo ja se polako "lecim" od hronicnog gastritisa urednom ishranom... Kako vi rekoste trebace strpljenja 2-3 meseca... Htedoh da vas pitam jos jedno pitanje...
Meni se naime desava da ujutru imam jako slab apetit i lose raspolozenje. To se sve lagano popravlja u toku dana tako da se uvece najbolje osecam, raspolozeno i sa puno apetita. To traje nekoliko nedelja. Moje pitanje je da li ovo ima veze sa zelucem - gastritisom ili mozda mojom glavom?
Siguran sam da imate neko strucno objasnjenje.
Pozdrav,
Evo ja se polako "lecim" od hronicnog gastritisa urednom ishranom... Kako vi rekoste trebace strpljenja 2-3 meseca... Htedoh da vas pitam jos jedno pitanje...
Meni se naime desava da ujutru imam jako slab apetit i lose raspolozenje. To se sve lagano popravlja u toku dana tako da se uvece najbolje osecam, raspolozeno i sa puno apetita. To traje nekoliko nedelja. Moje pitanje je da li ovo ima veze sa zelucem - gastritisom ili mozda mojom glavom?
Siguran sam da imate neko strucno objasnjenje.
Pozdrav,
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
Citala sam vase odgovore koje ste davali svim ovim ljudima koji imaju problema sa zeludcom i cini mi se da bi mozda mogli i meni pomoci jer u Banjaluci nema doktora koji zna sta je meni,mozda smjesno zvuci ali tako je.Naime sve je pocelo pre sedam mjeseci kad sam povratila jer sam mjesala hranu,poslje toga osjecam samo strasne mucnine svih tih sedam mjeseci,nisam vise povracala poslje tog,ni zeludac me nikad nije bolio.Od pretraga sam radila test na heliko bak,rendgen i ultrazvuk i sve je u redu.Jos da napomenem da ne gubim na kilazi i da nema nikakvih promena.Gastroskopiju odlazem jer se puno bojim,mnogo sam gadljiva a sama pomisao na povracanje me uzasava.Bojim se i da vidim nekog drugog da povraca a kamoli sebe.
Re: Pitanje - gastroenterologija
Moje pitanje je--koliko dugo mogu da pijem ranisan ili famotidin---Mene muce najvise gaovi i kao grebanje po zelucu a nikad mi ne ide kiselina na grlo i kad podrignemili ispustim dole vazduh dolazi do olaksanja--jako vodim racuna o ishrani vec godinama-imao sam helikobakteriju 8 puta vise od dozvoljenog i pio 2 puta trojnu terapiju a posle mi bilo lose bas,i kolagen-kolitis-Nikad nemam retku stolicu-cak naprotiv i otprilike svaki 3. dan-Uzimam Salazopyrin vec godinu dana-pitam se dokle? a takodje i tritiko i bromazepam i eglonil--
Doktor vise ne obraca paznju na helikobakter..
Negde sam citao da antidepresivi i sedativi lose uticu na probavu a ja ih nazalost vec godinu dana pijem i ne znam dokle--?
Da li sam nestrpljiv sto se tice lecenja kolitisa i nervoze i depresije al doktori mi nista ne kazu dokle bi moglo da traje pa me to nervira--dosadilo mi bas a ne mislim da je dobro da odustajem a ni ne mogu bez tih lekova osim salazopyrin-mozda bih trebalo da probam prestati-meni u principu nije nista bolje jos me sad muci i isijas ili je to mozda od kolitisa ili upale prostatitisa- ranije me od diklofena prolazilo popustao taj navodni isijas al sad mi doktor ne dozvoljava da pijem diklofen i brufen---STA SAVETUJE Dr Ivica????
Hvala unapred
Doktor vise ne obraca paznju na helikobakter..
Negde sam citao da antidepresivi i sedativi lose uticu na probavu a ja ih nazalost vec godinu dana pijem i ne znam dokle--?
Da li sam nestrpljiv sto se tice lecenja kolitisa i nervoze i depresije al doktori mi nista ne kazu dokle bi moglo da traje pa me to nervira--dosadilo mi bas a ne mislim da je dobro da odustajem a ni ne mogu bez tih lekova osim salazopyrin-mozda bih trebalo da probam prestati-meni u principu nije nista bolje jos me sad muci i isijas ili je to mozda od kolitisa ili upale prostatitisa- ranije me od diklofena prolazilo popustao taj navodni isijas al sad mi doktor ne dozvoljava da pijem diklofen i brufen---STA SAVETUJE Dr Ivica????
Hvala unapred