Pozdrav koleginici i sve najbolje!
PS. Meni je od celog skolovanja ostalo najmilije ono ime steroidnog jezgra: "ciklopentanoperhidroksifenantrenski prsten"

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
OK, doktore, kazete da se pripremim na duze lecenje. S obzirom da nikakve lekove ne pijem posto mi je doktor tako rekao o kakvom se onda lecenju radi? Sto se tice Omeprola, kako mi savetujete da ga pijem i koliko dugo? Predpostavljam da ne moze da skodi vec samo moze da pomogne, tako da bih vas ja poslusao.dr ivica napisao:Pripremite se na malo duze lecenje, najcesce par meseci, a posle se tegobe povuku, kako zbog lekova, tako i zbog promene vrste hrane (sezonske varijacije). Ponavljam da bih Vam ja dao i Omeprol, ali opet - neka odluci Vas izabrani lekar. Sve najbolje!
OK, hvala na odgovoru. Malo mi je nezgodno da idem ponovo kod doktora i da ga pitam da li je siguran da ja ne treba nista da pijem od lekova osim Ranisana. Ispasce da sumnjam u njegovu strucnost. Ne znam ni sam sta da radim. Zadnji put mi je prepisao Controloc (10 dana po jednu uvece) i to sam popio. Nakon toga su stigli rezultati biopsije po kojima je on konstatovao da bakterije nema i da nastavim samo sa Ranisanom po potrebi i korigovanom ishranom. Sad sam tek totalno zbunjen...dr ivica napisao:2x1, bar dve-tri kutije... Ali, da se ne lecimo mi ovako ONLINE, bolje se Vi ipak jos jednom posavetujte sa svojim lekarom.
Pozdrav!