znaci dozvolio bi da te neko "kara" 6 meseci u zatvoru, svaka ti cast... znas kako obicno to biva, prvo te maltretira verbalno, kad vidi da ne uzvracas, onda krene i fizicki... tebe bi tukli u zatvoru ko vola.. e moj aco acoaaaca napisao:А јел ти не знаш да читаш? Одговорио сам ти.
napadi panike,psihicko zlostavljanje...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: napadi panike,psihicko zlostavljanje...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
А да мало боље прочиташ одговор?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 17, 2016 5:06 am
Javaljam vam se posle duzeg vremena,mozda je ovaj david i ima pravo....nakon 24 godine skupio sam onu stvar da izadjem sa nekom devojkom na pice,i desilo se isto izgubio sam se u p.m. nisam mogao u oci da je pogledam da izgovorim 3 recenice normalnim glasom,na ivici od napada panike,a ona prelijepa plavusa ,ne znam ni kako sam je ubedio da izadje sa mnom ,u stvari nisam je ni ubedio ja nego moj izgleda da je znala ko sam pobjegla bi u drugi grad,najlakse bi mi bilo da se zatvorim negde kao sto sam bio zatvoren do sad i da ne izlazim,nije zivot za mene.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хе, хе, који си ти лик: "Није живот за мене"! Па онда нађи неку која ти се свиђа па с њом изађи.
И на крају крајева, шта ће ти девојка? Бави се науком.
И на крају крајева, шта ће ти девојка? Бави се науком.
Slovo za neke sam bio u pravu za neke jajare ne... sve sto sam napisao odnosilo se da uzvratis.. da ne cutis....i da ne budes jaje ... znaci da uzvratis ako te neko maltretira dal ' verbalno ili fizicki..bez obzirao bio to otac ili neki indijanac u gradu.... ali isto tako te savetujem da nikada znaci nikada nemoj prvi da izazivas ,provociras ili napadas ljude kad izadjes u grad... ili oca kod kuci... ali ko te takne uzvrati pa makar i dobio batine..samo nemoj biti kukavica...i ja dok sam bio mladji izadjem u grad, nadje se neki mangup, koji provocira , potucemo se i dobijem batine..pa sta sad.. ko ga sisa.. barem nisam cutao kao kukavica...
- a ovaj problem sto si sad opisao sa devojkom je vec nesto drugo i jako je ozbiljan problem, ako ne preduzmes neke mere, ostaces miran , povucen i cutaces stalno... jedna devojka, druga treca, cetvrta... svuda si prolazio isto, i onda te kasnije prosto strah da nadjes sebi devojku i interesovanje ti spadne na nulu... jer znas sta te ceka, strah i cutanje...i da li cu ispasti glup .... poseti nekog psihijatra... treba ti ovde jaka podrska...
- a ovaj problem sto si sad opisao sa devojkom je vec nesto drugo i jako je ozbiljan problem, ako ne preduzmes neke mere, ostaces miran , povucen i cutaces stalno... jedna devojka, druga treca, cetvrta... svuda si prolazio isto, i onda te kasnije prosto strah da nadjes sebi devojku i interesovanje ti spadne na nulu... jer znas sta te ceka, strah i cutanje...i da li cu ispasti glup .... poseti nekog psihijatra... treba ti ovde jaka podrska...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Какав психијатар?! Ма само треба да излази са девојкама, да се дружи. Ако има трему од оних девојака које су много лепе, нека излази са онима које му нису лепе. Па и оне су девојке. Само да се дружи да се опусти.
lako je reci , ovaj problem je zajeban.. ako se ne trgne na vreme... gotovo je . ostace uvek zarobljen u svom telu... Lako je da ga ubedjujemo, ali ovaj problem je gori nego sto je imao problem sa ocem i sa drustvom u skoli... tamo je mogao da se trgne pa da lupi par samarcina , lako je trgnuti se u tom smeru... ali ovde.. ovo je zajebanije.. treba mu pomoc strucna
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако може да стисне петљу па да се дружи са девојкама у које није зацопан и ако то прође нормално, онда му није потребна помоћ са стране.
Наравно, родитељи су увек добродошли, али најчешће нису заинтересовани за своју децу више од тога да им купе паметни телефон.
Наравно, родитељи су увек добродошли, али најчешће нису заинтересовани за своју децу више од тога да им купе паметни телефон.
pa tu petlju treba i stisnuti, ja se slazem... strah se pobedjuje kada se suocis sa strahom... ali vidis da je imao lose iskustvo... i sad se plasi da napravi ponovo korak sa nekom devojkom jer je vec umislio, bice mi isto kao i sa prvom...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Спетљао се јер му је била много лепа. Са неком "нормалном" верујем да не би имао проблем.