napadi panike,psihicko zlostavljanje...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: napadi panike,psihicko zlostavljanje...

Post od Kristina11 »

Ti Davide stvarno nisi normalan.Idi leci se.Imas problem kontrole besa.A meni te jos bi zao,al u pravu je Aca,ti jesi siledzija.Postao si isti tvoj otac.U pravu je Aca.A od tebe bi svako normalno dete strahovalo u skoli.Jadno tvoje dete kad ga budes imao(ako ga nemas) ako ces ga ovako vaspitavati.Ima da hoda od jednog popravnog doma do drugog sve dok ne bude imao dovoljno godina da zaglavi zatvora.I to najblaze.Slovo,evo ti primer kakav ne treba da budes!Tvoji roditelji nisu ti bili podrska i nije im bio ispravan nacin vaspitavanja,sto oni to shvatali nisu,mislili su da ti tim rezimom cine dobro,al gledaj to ovako..bar nisi ispao kao ovaj ovde David.Nek ti to bude motivacija.Izvuci ces se ti psihicki i biti svoj covek.I kukavice su ovi nasilnici,a ne normalni momci,zapamti to.Sve sto znaju je pesnicama,nema to mozga ni bilo kog drugog kvaliteta,pa svoje frustracije i komplekse lece na taj nacin.Da bi se osecali superiornije u odnosu na druge,moraju tako,jer znaju da nemaju nista bez toga.A to je velika slabost.Ne zelis takav da budes.Ulicar i nasilnik.Jer vidis sad da i od loseg postoji gore.David ima mnogo gorih psihickih problema koji ovde izlaze na videlo.I to nije ni svestan da ima problem,sto je najgore.A sa tobom ce biti sve u redu,svestan si problema svog,normalne poglede imas,usadjeno ti je dobro..popricaj sa nekim..i samo pozitivno
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Kristina glupaaava si...nisam nasilnik i nikada neduznog nisam napao...uvek sam napadao siledzije i one koji se kuuurece...a mrzeo sam kukavice...i stslno sam im govorio da se ne plase...ds uzvrate
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

KUKAVICE JEDNA, evo ti jos jedan mali odlomak iz filma sam u kuci... on sa 10 godina okrece list, a ti sa 24 jos strahujes.... zavuci se u misiju rupu i ne izlazi

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Слово, ако се добро сећам никада нисам рекао да родитељима треба рећи да су они криви за твој неуспех у школи. Друга је ствар ако те сада малтретирају као што кажеш да сада није ситуација

Важно је да схватиш да ти ниси крив за такву ситуацију. То је први корак у решавању оваквих проблема.

Ако мислиш да си ти крив онда ћеш стално себе осуђивати и никада се нећеш макнути са почетка. Цео живот ћеш остати запетљан.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

kaze aca nije on kriv, a ko je kriv zivota ti? vidis da su ga ucenici i u skoli maltretirali... tacno se vidi jedan kukavicki karakter, to se tesko popravlja...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Када ти родитељу улију страх у кости онда си одлична мета за иживљавање од стране разних поремећених особа.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Када ти родитељу улију страх у кости онда си одлична мета за иживљавање од стране разних поремећених особа.
pa to mogu da uliju kad si dete, 10,12 godina... i ja sam se tada plasio mog oca ... ali kad malo sazris, menja ti se i psiha... automatski proradi odbrambeni sistem i branis se... kod nekog to izadje, kao sto je kod mene izaslo, kod nekog ne.. kao kod ovog decka... cuj brate maltretiranje u skoli... i meni se desavalo, pogotovo u srednjoj, ono nov si nikog skoro ne poznajes i nadju se tako neki pacijenti koji te maltretiraju, ja sam isto bio u takvoj situaciji... nema brate, odma po zubima , das im secku i gotovo, jedna, dve, tri tuce.. i brate niko te vise ne dira, sprijateljice se te siledzije sa tobom, koji su poksuavali tebe da maltretiraju, tako taj sistem radi... tanco znam.... i onda ce da nastave da traze slabu kariku kao sto je ovaj pacenik ovde...i kad pronadju ima da ga kaaaraju sve dok ne zavrsi srednju... a posto ovaj ovde pacenik je kukavica i zakasnio je ... ima 24 godine... to se sada tesko menja..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па ако се тешко мења што филозофираш?!

Он има последице тога па би некако да их промени.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Па ако се тешко мења што филозофираш?!

Он има последице тога па би некако да их промени.
aco kako ne kapiras, ne moze da ih promeni.. to mora da ti dodje iz duupeta u glavu...da ga tesis i da mu drzis neke lekcije ne vredi.. moras ga 24 sata ubedjuvati da ne bude kukavica, pa makar i dobio batine... samo nemoj da si kukavica kapiras?

neka okrene novi list, zatrpaj to sto je bilo bilo je... idemo dalje....

24 godine mu je, okrece se novi list sa poglavljem od danas vise nisam kukavica
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Како ти оно рече: "Да ли си глуп или користиш неку крему"?

Више није битно да ли је био кукавица или јесте. Неће ваљда са 24 године живота да се бије као неки кабадахија?!

Остале су психичке последице које треба решити. Може али није једноставно.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

nije bitno, to hocu da ti kazem, neka zatrpa to sto je bio kukavica, okrece se novi list...da bi se novi list okrenuo mora poceti sa poglavljem danas vise necu biti kukavica, jer , sutra prekosutra ce otici u grad ,neko ce ga napasti klasicno "sta je, sta me gledas majmune" i on ce ponovo pognute glave proci i precutati , e to ti pricam.... idi bre nazad vrati se kod tog sto ti je dobacio zasij mu usta koncem i iglom... ja sam se uvek tukao zbog sitnica, jer nisam mogao da podnesem to... znas, precutim i onda me savest iznutra grize... sam sebi govorim "ee picccko jedna, precutao si itd nemas muudda" ne mogu da precutim, MOGU , ali kasnije imam problem sa sobom jer se osecam kao kukavica i kao gooovno...i imam problem sa snom...muci me to sto sam precutao tamo nekom za neku glupost, sto mu nisam uzvratio... i onda muke..ne mogu da zaspem
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

На тај начин решаваш проблем стварањем новог проблема.

Ваљда ће се Слово укључити у разговор и рећи шта га највише мучи. То би био добар корак.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

На тај начин решаваш проблем стварањем новог проблема.

koji nov problem? pocistim prvi problem, drugog nema.. mozda u tvojoj viziji
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm

Post od Kristina11 »

Cuj njega-ne moze da spava nocima ako nije odgovorio tamo nekom majmunu sto ga je prozvao.I ispao navodno kukavica zbog toga.Ooo kako izmenjena svest.Prosto mi te zao.Sazaljevam te.Jel nisi cuo ono za pametniji popusta.Mudar covek precuti.Al ti pameti nemas.Kompleks nize vrednosti koji ti je otac nabio.Samo da ne ispadnes kukavica.Pa drz ne daj dza bu,i pesnicom ako treba.Jos takav se drzne da savetuje nekog.To ono pravo ulicarsko dzibersko ponasanje.Citaj neku knjigu,obrazuj se malo,postani mudriji,a nemoj da prosipas tu,sto svi dziberi govore "ulicnu skolu".Dzaba si izguglao sve o toj tvojoj biljnoj hrani i ulazis ti u polemike sa znalcima,smesan ispadas.A glup si kao noc,i prost ko cepanica.A ja sam luda sto uopste ulazim u polemiku sa takvom osobom.Sreca pa se Slovo ne lozi na te tvoje provokacije da je kukavica.Slovo ima krizu iz koje ce se izvuci.A ti ces ostati na ulici gde ti je i mesto,eventualno u zatvoru,jer ti za bolje nisi.I sta sto ima 24 godine?nema 74?Pred njim je zivot i uradice nesto od njega jer je pametan i ima normalne moralne vrednosti usadjene.A takvi kao ti sto misle da je zivot samo u dvadesetim i drz ne daj pesnicom i djonom na svakog,ce zavrsiti sa djonom na svojoj faci.Kako zracis tako i privlacis.Davide bolje da preispitas sebe i sta imas od svog zivota,umesto sto drsko komentarises tudje zivote.Ovim se odjavljujem sto se tice konverzacije sa Davidom.Slovo puno srece
slovo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 17, 2016 5:06 am

Post od slovo »

acaaa ne naravno da nisi rekao da to treba da im se kaze,nego sam htio da predstavim koliko su oni nesvjesni sta su radili
_david_ nekad su me bas ovakve stvari pogadjale i ovakve uvrede i tjerale me da se povucem,a sve zato sto sam mislio da su ti ljudi u pravu,tada nisam imao nikog da mi kaze svoje misljenje kao npr sad acaa i kristina 11 a ni dovoljno godina da sam to shvatim,a ti ces nekome napraviti ozbiljan problem sa ovakvim komentarima.

acaaa i kristina11 htio sam da vam kazem da se u zadnjih pola godinie osecam bolje,nekako sam naucio da prepoznam taj problem i da dam bolji odgovor na njega,ali i dalje u komunikaciji sa ljudima nisam potpuno slobodan imam dosta toga da kazem ali opet kao da je neka kocnica stalno priisnuta taj osecaj da ne budem osudjen zbog necega i ismijan...i problemi u automobili opet od tih pogleda ili od puta,to se jednostavno automatski javi.....
acaa ne znam kako se uvijek vratim na to razmisljanje "mozda sam ja kriv",sto nisam bio dobar djak da,sto nisam uzvratio u skoli pa da,ali ja jednostavno nisam znao da se snadjem kao da su me iz zololoskog vrta gurnuli u divljinu,ali za ponasanje mojih roditelja nema opravdanja iako mi je tesko to da prihvatim..
Odgovori